Teemu Lagerström

Ortopedinen osteopaatti, fysiikkavalmentaja, koulutettu hieroja

Minulla on pitkä urheilutausta erilaisten pallopelien parista. Jääkiekko, jalkapallo, golf ja kuntosali ovat vieläkin aktiivisesti elämässäni mukana. Hyödynnän monipuolista urheilutaustaani fysiikkavalmennuksissa.


Hoitotilanteessa käytän erilaisia pehmytkudostekniikoita sekä nivelten manipulaatio- ja mobilisaatiotekniikoita. Hoidon yhteydessä hyödynnän tarvittaessa apuna akupunktiota, ultraäänikuvantamista sekä kinesio- ja urheiluteippausta.


Huomioin asiakkaan toiveet ja tavoitteet aina hoitoa suunnitellessani. Vaivan hoito ja kuntoutussuunnitelma toteutetaan yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa. Asiakaskohtaamisessa minulle on tärkeää hyvä vuorovaikutus, luottamus ja se, että asiakas tuntee olevansa etusijalla. 


Erikoisosaaminen:


 • Tuki- ja liikuntaelinvammojen kliininen tutkiminen, hoito ja kuntoutus
 • Selkärangan ja niskan kiputilat
 • Lonkka- ja polvivaivat
 • Lihas- ja jännevammat
 • Krooniset kiputilat
 • Neurologiset vaivat
 • Urheilu- ja rasitusvammat
 • Leikkausten jälkeinen kuntoutus
 • Fysiikkavalmennus / Kiinnostuksen kohteina juoksu, jalkapallo, jääkiekko ja golf


Koulutus:


 • Ortopedinen osteopaatti, Ortopedisen osteopatian koulutuskeskus 2012–2016
 • Urheiluhieroja, Suomen urheiluhierojaopisto 2010–2011


Lisäkoulutukset:


 • Liikuntalääketieteen ja valmennuksen opinnot 2023/XAMK
 • Lannerangan mekaaninen diagnosointi ja terapia 2019
 • Lääketieteellisen akupunktion koulutus 2018
 • Alaselkäkivun moderni kliininen päättely 2018
 • Lääkekoulutus 2017
 • Kinesioteippauskoulutus 2012
 • Lukuisat pienemmät seminaarit ja lisäkoulutukset

TEEMUN PALVELUT

Osteopatia

Osteopatia on luonnollinen ja tehokas hoitomuoto monenlaisten oireiden hoitoon.

Osteopaatti hoitaa esimerkiksi akuutteja ja kroonisia selkäkipuja, raajojen puutumisia ja särkyjä, päänsärkyoireita, niska-hartiasärkyjä, selkärangan kiputiloja, huimausta, nivelten kiputiloja, tenniskyynärpäätä, lihaskipuja ja -kramppeja, urheilu- ja rasitusvammoja sekä hermoperäisiä oireita.

Jos kärsit jostakin yllä mainituista oireista, osteopaatin tarjoama hoito voi olla juuri sinulle sopiva hoitomuoto. Ota yhteyttä ja varaa aika Teemulle tulokselliseen hoitoon!

Hieronta

Kun sinä haluat rentoutua, lievittää ahdistusta, poistaa väsymystä, stressiä tai yleisesti jumeja kropasta, on silloin klassinen hieronta kuin tehty sinua varten.


Urheiluhieronnalla on paikkansa, jos sinulla on paikat jumissa treenaamisesta, haluat nopeuttaa palautumista ja päästä treenaamaan nopeammin tai haluat juosta ja liikkua kevyemmin.

Varaa aika Teemulle HE FYSION ajanvarausjärjestelmän kautta. Valitse ajanvarauksesta haluamasi hieronnan kesto. Saapuessasi Teemun osaavaan käsittelyyn, kerro tavoitteesi hieronnalle. Näin saat juuri sellaisen käsittelyn kuin haluat.

Fysiikkavalmennus

Jos kaipaat ammattilaisen apua urheilijana kehittymiseen tai omien liikuntaan liittyvien tavoitteiden saavuttamiseen, on osaavan fysiikkavalmentajan palveluista varmasti apua.

Saat harjoitteluusi lisää suunnitelmallisuutta, systemaattisuutta ja progressiivisuutta. Tavoitteiden saavuttaminen muuttuu selkeästi todennäköisemmäksi osaavan valmentajan käsissä.

Teemu on keskittynyt erityisesti juoksijoiden, jalkapallonpelaajien, jääkiekkoilijoiden ja golfareiden valmentamiseen.

Kivutonta juoksua -kartoitus

Haluatko juosta vauhdikkaammin, taloudellisemmin ja kivuttomammin? Haluatko tehdä juoksemisesta hauskempaa?

Jos erilaiset vaivat estävät tai häiritsevät juoksemistasi suosittelemme varaamaan ajan erityisesti juoksijoille suunnitellun Kivutonta juoksua -kartoitukseen (enint. 60min.):

 • Kartoitus käynnistyy alkuhaastattelulla, jossa käydään läpi tämän hetkiset vammat ja kiputilat, vammahistoria sekä juoksutavoitteet.
 • Seuraavaksi siirrytään kliiniseen tutkimiseen, jossa tarkistetaan juoksutekniikka, selvitetään mahdolliset lihaskireydet sekä nivelten liikkuvuushäiriöt. Tavoitteena selvittää kiputilojen taustalla olevat mahdolliset syyt.
 • Kartoituksen päätteeksi hoidetaan tarvittaessa vaivoja manuaalisesti. Saat lisäksi suositukset juoksutekniikan kehittämisestä sekä kuntoutuksesta, jonka avulla sinulla on parhaat mahdollisuudet päästä vaivoista eroon.

Kivutonta juoksua -valmennus

Jos suunnitelmissasi on juosta maraton tai vaikka puolikas, voi HE FYSION Kivutonta juoksua -ohjelma tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä tästä juoksusta elämäsi parhaan.


Vai miltä kuulostaisi juoksuun valmistautuminen ohjelmassa, jossa keskitytään juoksutekniikan kehittämisen ja harjoitusohjelman päivittämisen lisäksi vammojen ennaltaehkäisemiseen ja tarvittaessa kuntouttamiseen sekä pehmytkudosten manuaaliseen käsittelyyn?

Tutustu ohjelmaan tarkemmin alla olevan painikkeen kautta ja tee hyvä päätös!

Ajankohtaista

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, kuinka hyvin todella tunnet oman kehosi ja sen tarpeet?

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, kuinka hyvin todella tunnet oman kehosi ja sen tarpeet?


Kehomme lähettää jatkuvasti signaaleja, jotka kertovat hyvinvoinnistamme, mutta niiden tulkitseminen voi olla haastavaa. Elämme kiireisessä maailmassa, jossa stressi ja väsymys ovat arkipäivää, mutta harvoin pysähdymme todella ymmärtämään niiden syitä tai seurauksia.

Vinkit: Näin parannat kuntoasi ja hyvinvointiasi ikääntymisestä huolimatta

Kun heräät aamulla, oletko paremmassa kunnossa kuin edellisenä aamuna vai onko sekä kehosi että mielesi pienen napautuksen heikommassa tilassa kuin päivää aiemmin?


Tämä kysymys on tärkeä, sillä se heijastaa päivittäisten valintojemme vaikutusta hyvinvointiimme ja terveyteemme. Ikääntyminen tuo mukanaan luonnollisesti haasteita, mutta se ei tarkoita, että emme voisi kehittää itseämme joka päivä.

Heinäkuussa hierontaan lomahinnoin!

Kesä on täydellistä aikaa huolehtia hyvinvoinnista ja aktiviteetista, ja nyt onkin erinomainen mahdollisuus hyödyntää hierontapalveluitamme loma-aikaan sopivaan hintaan.


Koko heinäkuun ajan tarjoamme hierontaa huomattavasti normaalia edullisemmin, jotta voit pitää itsesi aktiivisena ja rentoutuneena läpi kesän.

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme asiakkaamme pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta he voivat keskittyä siihen, mitä eniten rakastavat.

PYYDÄ TARJOUS TYÖYHTEISÖLLE TAI SEURALLE.

Haluatko tarjota seurasi jäsenistölle, joukkueelle, työyhteisölle tai muulle ryhmälle mahdollisuuden hyödyntää HE FYSION palveluita normaalia EDULLISEMMIN?

TÄYTÄ OHEINEN LOMAKE JA LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ.

Tässä tarjolla ehkä helpoin ja nopein tapa aloittaa matka kohti terveempää ja toimintakykyisempää kehoa.