Miksi HE FYSIO?

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme sinua pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta voit keskittyä siihen, mitä eniten rakastat.

Tiedämme, että sinulla on vaihtoehtoja, kun valitset itsellesi tai perheellesi paikkaa, jossa pidätte itsenne huippukunnossa.

Miksi siis valitsisit HE FYSION?

Kun valitset HE FYSION voit olla varma, että tulet saamaan itsellesi ja perheellesi erittäin korkealaatuisia kuntoutus-, hieronta- ja hyvinvointipalveluita.

Tiedämme, että haluat olla terve ja kivuton. Tiedämme senkin, että kiireisen arjen keskellä on oma terveys ja ne kehon pienet kiputilat ja jumit helppo jättää taka-alalle.

Ongelmia alkaa syntymään, kun nämä pienet kiputilat muuttuvat yllättäen isommiksi ongelmiksi. Ongelmiksi, jotka pitävät sinut esimerkiksi hereillä öisin tai estävät sinua elämästä aktiivista elämää.

Meidän tehtävämme on auttaa sinua jättämään nämä ongelmat taaksesi, pysymään terveenä ja elämään normaalia aktiivista elämää.

Millainen on sinun tilanteesi?

Kärsitkö tällä hetkellä jostain ikävästä kiputilasta? Vai haluatko elää aktiivisempaa elämää? Olet ehkä havainnut kuntoutus- tai hierontapalveluiden edut vuosia sitten ja haluat saada samanlaisia tuloksia nyt uudelleen? Tai ehkä sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä kuntoutus- ja hierontapalvelut voivat sinulle tarjota ja kuinka ne voivat auttaa sinua tai läheisiäsi parantamaan terveyttään?


Olipa tilanteesi mikä tahansa, anna meidän auttaa.

Käytämme aikaa kuunnellaksemme tavoitteitasi ja ymmärtääksemme juuri sinun tilanteesi ja tavoitteesi. Luomme kanssasi realistisen kuntoutus- ja hoitosuunnitelman, joka sopii juuri sinun elämääsi. Suunnitelman, jota todella noudatat ja jolla saavutat konkreettisia tuloksia.

 

Varaa aika maksuttomaan etäkonsultaatioon. Käydään läpi tämän hetkinen tilanteesi ja käynnistetään toiminta, joka auttaa sinua olemaan parhaimmillasi joka päivä.

Löydä itsellesi sopivin palvelu ja asiantuntija

Mikä alla olevista tavoitteista sopii sinulle parhaiten?

  • HALUAN PÄÄSTÄ EROON KIVUSTA
  • HALUAN APUA TIETTYYN VAIVAAN
  • HALUAN PARANTAA TOIMINTA- JA SUORITUSKYKYÄNI
HALUAN PÄÄSTÄ EROON KIVUSTA
Mihin sattuu?

Kuntoutus- ja hierontapalveluilla voidaan lievittää ja päästä jopa kokonaan eroon oheisista kivuista.

Valitse alue, jossa sinulla on tällä hetkellä vaivoja / kipua. Saat suositukset sinulle sopivista palveluista. Voit myös varata ajan maksuttomaan etäkonsultaatioon alla olevan painikkeen kautta.

Etäkonsultaation aikana käydään läpi tämän hetkinen tilanteesi sekä millaisia tavoitteita sinulla on. Saat konsultaation päätteeksi suosituksen hoito-ohjelman aloituksesta.

HALUAN APUA TIETTYYN VAIVAAN

Useampia kohtaamiamme vaivoja ja sairauksia voidaan hoitaa tehokkaasti säännöllisellä kuntoutuksella

Kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennus palveluilla voidaan päästä jopa kokonaan eroon oheisista vaivoista.

Valitse oheisesta listasta vaiva, josta mahdollisesti tällä hetkellä kärsit. Saat suositukset sinulle sopivista palveluista.

Voit myös varata ajan maksuttomaan etäkonsultaatioon alla olevan painikkeen kautta.

Etäkonsultaation aikana käydään läpi tämän hetkinen tilanteesi sekä millaisia tavoitteita sinulla on. Saat konsultaation päätteeksi suosituksen hoito-ohjelman aloituksesta.

HALUAN PARANTAA TOIMINTA- JA SUORITUSKYKYÄNI

Toiminta- ja suorituskyvyn parantaminen

Oletko urheilija tai aktiivinen liikkuja ja haluat oikeasti nousta uudelle tasolle? Vai haluatko saada kiinni aiempaa aktiivisemmasta elämäntavasta?

HEF Performance tuo ammattilaistason valmennuspalvelut käyttöösi. Personal Training-palvelut sopivat kaikille aktiivista elämäntapaa suosiville. Liikkuvuuden ja palautumisen parantamiseen liittyviä palveluita suosittelemme kaikille omaa suorituskykyään parantaville.


Mikä oheisista tavoitteista herättää sinussa eniten tunteita? Klikkaa painiketta ja saat suositukset palveluista.

Voit myös varata ajan maksuttomaan etäkonsultaatioon alla olevan painikkeen kautta.

Etäkonsultaation aikana käydään läpi tämän hetkinen tilanteesi sekä millaisia tavoitteita sinulla on. Saat konsultaation päätteeksi suosituksen

Jos et tiedä, mikä hoitomuoto, valmennusohjelma tai kuka HE FYSION asiantuntijoista on sinulle paras vaihtoehto, varaa itsellesi aika maksuttomaan etäkonsultaatioon. Jos taas tiedät, siirry suoraan ajanvaraukseen:

Ajankohtaista

BLACK FRIDAY YLLÄTYS!

Tämän vuoden Black Friday tarjouksista löytyy takuulla kaikille jotain. Huomioi, että voit hyödyntää tarjouksiin myös mahdollisen työnantajalta saamasi hyvinvointi- tai liikuntaedun. Ja mikä parasta - jos näitä tarjouksia laittaa pukinkonttiin, tuovat ne iloa vielä pitkälle ensi vuoteen!

Jätätkö sinä työnantajan tarjoamaa ilmaista rahaa käyttämättä?

Suomessa ja suomalaisilla työntekijöillä jää joka vuosi miljoonien eurojen edestä työntantajan heille tarjoamaa ilmaista rahaa käyttämättä.


Parhaimmillaan tämä työnantajien työntekijöille tarjoama veroton liikunta-, hyvinvointi- tai kulttuurietu on jopa 400€/hlö. Useimmiten nämä edut ovat käytettävissä Eazybreakin, Epassin, Smartumin tai Edenredin tarjoamien maksusovellusten kautta.


Miksi ilmainen raha ei kelpaa suomalaisille?

Kipu on ikävä vieras. Se passivoi ja lisää stressiä. Mitä kivulle voi tehdä?

Mitä enemmän meille tulee ikää, sen useimmin paikkoja tuntuu kolottavan. Urheilijoiden osalta sanotaan, että he eivät tervettä päivää näe koskaan.


Kipu on todella ikävä vieras. Se passivoi ja aiheuttaa ylimääräistä stressiä. Pahimmillaan se vie yöunet ja tällöin negatiivinen kierre on valmis. Mitä kannattaa tehdä kun kipu ottaa vallan?

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme asiakkaamme pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta he voivat keskittyä siihen, mitä eniten rakastavat.