Lahjakortit

Anna lahja, jota ei vaihdeta toiseen ja joka tuo mukanaan reilusti hyvinvointia ja hyvää fiilistä!

Ensimmäistä kertaa HE FYSIOSSA?

Haluan apua asiantuntijan tai palvelun valitsemisessa >>

Olen aiemmin käyttänyt HE FYSION palveluita

Haluan siirtyä suoraan ajanvaraukseen >>

HE FYSION lahjakortit hyvinvoinnin tueksi

Lahjakortin tilaaminen HE FYSION palveluihin on helppoa ja turvallista. Ohessa tilaamisen kolme vaihetta. Tilauslomakkeen saat auki klikkaamalla alla olevaa painiketta.

01

Valitse lahjakorttiin haluamasi sisältö

Lahjakortin tilauslomakkeella on valmiina eri vaihtoehtoja. Voit myös määritellä kortille haluamasi summan.

02

Valitse lahjakortin toimitustapa

Nopein tapa on tilata lahjakortin TG-alkuinen koodi omaan spostiin. Toisaalta me voimme myös lähettää lahjakortin tiedot tekstiviestillä suoraan lahjakortin saajalle!

03

Maksa haluamallasi tavalla

Tilauksen lopuksi valitset vain haluamasi maksutavan.

Tämän jälkeen voit voit vain jäädä odottamaan, että me hoidamme loput.

IDEOITA PUKIN KONTTIIN...

LAHJAKORTIT HIERONTOIHIN

Lahjakortti hierontaan on lahja, jota ei vaihdeta toiseen ja siitä on hyötyä pitkälle ensi vuoden puolelle.


Joulun kunniaksi tarjoamme esimerkiksi 2x60min. sarjakortin hintaan 100€.


Katso muut tarjoukset ja tilaa omasi klikkaamalla alla olevaa painiketta!

LAHJAKORTTI FYSIOTERAPIAAN, OSTEOPATIAAN TAI JALKATERAPIAAN

Onko sinulla urheilevia läheisiä? Tiedätkö onko heille tavoitteita ensi vuodelle? Mieti millaisen tuen näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tarjoaa sarjakortti huippuammattilaisen kuntoutukseen?

Tarjouksessa 3x60min. kuntoutukset hintaan 216€!

LAHJAKORTTI PERSONAL TRAINING + HIERONTA

Liikunnallinen vuosi 2023 pitää sisällään järkevää ja tuloksellista treenaamista sekä kunnon kehonhuoltoa. Miltä siis kuulostaisi kunnon treeni oman personal trainerin ohjauksessa ja treenin päälle 45min. palauttava hieronta?

120€:n lahjakortilla saa yhden tällaisen setin. 240€:n kortilla kaksi.

LAHJAKORTIT OPI HIEROMAAN -VALMENNUKSIIN

Suuren suosion saaneet HE FYSION hierontakoulutukset ovat täydentyneet nyt myös pienryhmäkoulutuksilla (maks. 6 osallistujaa).

Anna lahjaksi tuokio, josta on merkittävää hyötyä pitkälle eteenpäin. Parikoulutuksia järjestetään sekä Hämeentien että Kampin toimipisteissä. Pienryhmät Kampin pisteellä.

LAHJAKORTTI HENGITYSOHJAUKSEEN

Stressin vähentäminen, kireiden lihasten rentouttaminen, keskittymiskyvyn paraneminen. Muun muassa näitä hyötyjä saavutetaan oikeanlaisella hengittämisellä.


HE FYSIOLLA hengitysohjaajana toimii Tomi Räisänen. Tomi on yksi Suomen pätevöity-neimpiä ohjaajia.

Joululahjaksi tarjolla on 3x45min. sarjakortti Tomin ohjaukseen hinnalla 198€ (norm. 240€).

Tomi ottaa vastaan Kampin ja Vallilan toimipisteillä.

LAHJAKORTTI JUMPSTART -VERKKOVALMENNUSOHJELMAAN

Onko jollain läheiselläsi tavoitteena tehdä vuodesta 2023 tähän asti paras mahdollinen?Siinä tapauksessa hänelle kannattaa antaa lahjaksi todellinen super startti uuteen vuoteen!


JUMPSTART on 6 viikon ohjelma, joka saa kenet tahansa liikkeelle.


Teemoina tavoitteiden asettamisen, motivaation kasvattamisen sekä momentumin valjastamisen rinnalla liikunta, ravinto, uni, palautuminen, hengittäminen ja päivittäinen aktiivisuus.

Tarjous hinta 87€ (norm. 130€)

Lahjakortin tilaaminen ja maksutavat

HE FYSIOLTA hankittavissa lahjakorteissa maksutapoina kaikki yleisimmät

pankki-/luottokorttit tai Klarnan joustavat maksutavat eri maksuajoilla.

HUOM! Jos sinulla on saldoa Eazybreakissä, Epassissa, Smartumissa tai Edenredissä jäljellä, on niiden käyttämiseen nämä tarjoukset erittäin loistava hetki!

HYÖDYNNÄ KAMPANJATARJOUKSET TYÖSUHDE-EDULLA

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa Lähetä. Olemme sinuun yhteydessä ja autamme pelastamaan jäljellä olevat saldosi hyötykäyttöön.

Jos et tiedä, mikä hoitomuoto, valmennusohjelma tai kuka HE FYSION asiantuntijoista on sinulle paras vaihtoehto, varaa itsellesi aika maksuttomaan etäkonsultaatioon.

Jos taas tiedät, siirry suoraan ajanvaraukseen:

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

Etäkonsultaation aikana käymme läpi tämän hetkisen tilanteesi, taustasi sekä tavoitteesi.

Konsultaation päätteeksi saat suosituksen hoitojakson tai valmennuksen (fysiikkavalmennus/personal training) aloituksesta. Samalla voimme varata sinulle jo ensimmäisen ajan.

Ajankohtaista

Road to Recovery

Palautuminen ja kehittyminen - Nämä oman hyvinvoinnin kannalta tärkeät elementit pääsevät meiltä kaikilta yksinkertaisesti unohtumaan liian usein.

Me joko liikutaan liian paljon tai liian vähän. Nukutaan liian vähän tai liian paljon. Syömme liian paljon tai liian vähän. Rasitamme mieltämme liian paljon tai liian vähän. Teemme liikaa epämiellyttäviä asioita tai elämme koko ajan mukavuusalueen sisällä.

Millaisen kilohinnan määrittäisit itsellesi? 400€/kg? 2000€/kg?

Tämä kirjoitus sai innoituksensa Iltalehden artikkelista, jossa esiteltiin Järvenpään Citymarketin lihaosastolla myynnissä olevaa Kobe-härän jauhelihaa. Jauhelihaa jonka kilohinta oli 400€/kilo.


Saatat ihmetellä miten jauhelihan kilohinta liittyy ihmisen hyvinvointiin? Lue eteenpäin ja ymmärrät kyllä miksi tämän tekstin halusin kirjoittaa...

Toimistotyöntekijät ovat yhtä aktiivisia kuin häkkiapinat?

Kävin tapaamassa Arto Pesolaa Jyväskylässä muutama vuosi sitten tehdessäni Mistä 30 miljardia? -projektia (työpahoinvoinnin vuositasolla aiheuttama kustannus, nykyään kuulemma jo jopa yli 40 miljardia). 


Pesolan mukaan istumatyöntekijät ovat passiivisena jopa 90 prosenttia työajasta, eli yhtä paljon kuin häkissä pidettävät apinat.

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme asiakkaamme pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta he voivat keskittyä siihen, mitä eniten rakastavat.