Säännöllinen hieronta on erinomainen tapa huolehtia kehosta ja mielestä raskauden aikana

Raskauden aikana keho käy läpi monia muutoksia, ja selkä-, niska- ja hartiakivut ovat todella yleistä. Samoin kehon ja mielen stressitasot voivat nousta välillä erittäin korkealle.


Säännöllinen hieronnassa käynti auttaa lievittämään tehokkaasti eri kipuja, parantamaan verenkiertoa, rentouttamaan lihaksia, vähentämään stressiä, parantamaan mielialaa ja edistämään niin äidin kuin kohdussa olevan vauvankin hyvinvointia.


Raskaushieronnassa otetaan aina huomioon se missä vaiheessa raskaus on sekä millaisia muutoksia raskaus on tuonut kehoon. Hieronta voidaan tehdä istuma- tai makuuasennossa (kylkimakuulla) ja hierontaan käytetään erityisiä öljyjä ja voiteita, jotka ovat turvallisia raskaana oleville naisille.

Raskausajan hierontaa HE FYSIOSSA tekevät tähän erikoistuneet, koulutetut ja kokeneet hierojat, jotka osaavat sopeuttaa hieronnan juuri sellaiseksi mikä sinun tilanteessasi on parasta.

Käynti aloitetaan kartoituksella, jossa käydään läpi eri kiputilat ja mahdolliset raskauden aiheuttamat epämukavuusalueet. Itse hieronta keskittyy usein selkään, hartioihin, jalkoihin ja päähän.

Jos haluat, että hieronnan aikana käsitellään koko keho, valitse itsellesi 90min. hieronta. Lyhyemmässä 60min. raskaushieronnassa keskitytään tiettyihin ongelma kohtiin (esim. alaraajojen turvotukseen tai niska-hartiaseudun jännittyneisyyteen). 

Raskaushieronta sopii kaikille odottaville äideille ja sitä voidaan toteuttaa turvallisesti koko raskauden läpi.

Varaa oma aikasi joko Kampin, Kallion tai Vallilan toimipisteisiin.

Ajankohtaista

Ville Ahonen vahvistamaan HE FYSION kasvavaa tiimiä!

Iloiset ilmoitukset tiimin kasvamisesta jatkuvat. Ville Ahonen on aloittanut HE FYSION tiimissä uutena hierojana ja ottaa vastaan asiakkaita Vallilan ja Kallion toimipisteillä.

Noomi Mattila mukaan täydentämään HE FYSION kasvavaa tiimiä!

Iloksemme saamme ilmoittaa, että HE FYSION ammattilaisten tiimi on kasvanut jälleen yhdellä loistavalla hierojalla, kun Noomi Mattila aloitti tänään maanantaina työt Vallilan ja Kampin toimipisteillä.

Ystävänpäivä 14.2.

Tiistaina juhlitaan jälleen ystäviä. Ystäviä joita ilman elämämme olisi paljon köyhempää, surullisempaa ja tylsempää.


Ystävänpäivä on täydellinen tilaisuus osoittaa rakkautta ja kiitollisuutta ystävälle, joka on aina tukenasi.


HE FYSIO tarjoaa sinulle mukavan kokoelman ystävänpäivälahjoja, jotka ovat täynnä lämpöä ja rakkautta.

Avainsanat

#Raskausajan hieronta Helsinki #Hieronta raskaana oleville naisille Helsinki #Raskauden aikainen hieronta Helsinki #Hierontapalvelut raskausajalle Helsinki #Raskausaikainen stressin lievitys Helsinki #Raskausaikainen selkäkipujen hoito Helsinki #Raskauden aikainen verenkierto hieronta Helsinki #Raskausaikainen hyvinvointi hieronta Helsinki #Hierontapalvelut odottaville äideille Helsinki #Raskausaikainen lihasrentoutus hieronta Helsinki #Raskausaikainen hieronta Helsingissä #Ammattitaitoinen raskausajan hieronta Helsinki #Raskausaikainen hieronta Helsingin keskustassa #Raskausaikainen hieronta Helsingin alueella #Raskausaikainen hieronta Helsingin lähellä #Raskausaikainen hieronta Helsingin ydinkeskustassa #Raskauden aikainen hieronta Helsingin keskustassa #Raskauden aikainen hieronta Helsingin alueella #Raskauden aikainen hieronta Helsingin lähellä #Raskauden aikainen hieronta Helsingin ydinkeskustassa #hefysio

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme asiakkaamme pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta he voivat keskittyä siihen, mitä eniten rakastavat.