Ellan ja Jonnan ikimuistoinen ystävänpäivä.

Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, kun Ella heräsi muutamaan päivää ennen ystävänpäivää. Hän oli jo pitkään miettinyt, miten muistaa tänä vuonna parasta ystäväänsä Jonnaa.

Ella halusi antaa jotain ainutlaatuista, jotain, mikä ei vain ilahduttaisi Jonnaa hetkellisesti, vaan jättäisi pysyvän vaikutuksen ja edistäisi hänen hyvinvointiaan.

Ella tiesi, että Jonna arvosti terveyttään ja hyvinvointiaan suuresti, ja viime aikoina he olivat keskustelleet yhdessä siitä, kuinka tärkeää on pitää huolta sekä mielen että kehon hyvinvoinnista. Tämä antoi Ellalle loistavan idean.

Hän päätti koota Jonnalle lahjakortin, joka sisältäisi monipuolisia hyvinvointielämyksiä: rentouttavan hieronnan, yhteisiä treenejä, Firstbeat Life -hyvinvointimittauksen sekä "Opi hieromaan" -parihierontakoulutuksen. Tämä ei olisi vain lahja, vaan myös lupaus yhteisestä ajasta ja uusista kokemuksista.

Ella suunnitteli kaiken huolellisesti. Hän varasi hieronnan HE FYSION toimipisteeltä, joka oli tunnettu ammattitaitoisista hierojistaan. Yhteiset treenit hänen oli mahdollista varata samoin HE FYSION Kampin toimipisteelle, jossa he voisivat treenata yhdessä kuntoutusalan ammattilaisen kanssa.

Firstbeat Life -hyvinvointimittaus oli jotain, jonka Ella tiesi Jonnan olevan utelias kokeilemaan; se antaisi heille molemmille arvokasta tietoa heidän hyvinvoinnistaan ja auttaisi heitä räätälöimään henkilökohtaisia hyvinvointistrategioitaan.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, "Opi hieromaan" -parihierontakoulutus olisi täydellinen tapa oppia uusia taitoja yhdessä, jotka vahvistaisivat heidän ystävyyttään ja antaisivat heille mahdollisuuden huolehtia toistensa hyvinvoinnista.

"Ystävyys on matka yhdessä kohti hyvinvointia ja onnea. Tämä on lupaus yhteisistä seikkailuista, naurusta ja tuesta. Hyvää ystävänpäivää, rakas Jonna!"

Kun ystävänpäivä koitti, Ella antoi Jonnalle kauniisti paketoidun lahjakortin, jossa oli pieni viesti: "Ystävyys on matka yhdessä kohti hyvinvointia ja onnea. Tämä on lupaus yhteisistä seikkailuista, naurusta ja tuesta. Hyvää ystävänpäivää, rakas Jonna!"

Jonna oli yllättynyt ja liikuttunut. Hän halasi Ellaa tiukasti ja sanoi, että tämä oli paras ystävänpäivälahja, jonka hän oli koskaan saanut. He molemmat tiesivät, että tämä lahja ei vain lujittaisi heidän ystävyyttään, vaan myös auttaisi heitä kasvamaan ja kehittymään yhdessä.

Ystävänpäivästä eteenpäin, Ella ja Jonna nauttivat yhdessä uusista kokemuksistaan. Hieronnat rentouttivat heidän lihaksiaan ja mieltään, yhteiset treenit vahvistivat heidän kehoaan ja henkeä, Firstbeat Life -mittaus antoi heille uutta tietoa hyvinvointinsa parantamiseksi, ja parihierontakoulutus opetti heille arvokkaita taitoja ja syvensi heidän ystävyyttään entisestään.

Heidän ystävänpäivälahjansa oli muuttunut matkaksi, joka ei vain lähentänyt heitä, vaan myös opetti heille uusia tapoja huolehtia toisistaan ja itsestään.

Jokaisen kokemuksen myötä he huomasivat, kuinka tärkeää oli pysähtyä hetkeksi ja arvostaa yhdessä vietettyä aikaa.

Ella ja Jonna käyttivät oppimiaan taitoja tukeakseen toisiaan arjen haasteissa ja stressaavissa tilanteissa. Heistä tuli toistensa tukipilareita, ja he oppivat, että ystävyyden voima oli heidän suurin voimavaransa. Heidän ystävänpäivänsä lahja oli paljon enemmän kuin vain sarja elämyksiä; se oli osoitus heidän sitoutumisestaan toistensa hyvinvointiin ja onnellisuuteen.

Vuoden kuluessa Ella ja Jonna muistelivat usein tuota erityistä ystävänpäivää, joka oli syventänyt heidän ystävyyttään ja antanut heille uusia työkaluja hyvinvoinnin edistämiseen. He olivat kiitollisia siitä, että heillä oli toisensa, ja he tiesivät, että heidän ystävyytensä kestäisi kaikki elämän myrskyt.

Ella katseli hymyillen, kuinka Jonna nauraen kertoi uusimmasta treeniseikkailustaan, ja hän tiesi sydämessään, että tämä ystävänpäivälahja oli vain yksi luku heidän yhteisessä tarinassaan. Heidän ystävyytensä oli matka, joka täyttyi yhteisistä seikkailuista, oppimisen iloista ja ennen kaikkea, rakkaudesta ja tuesta, joka teki jokaisesta päivästä merkityksellisen.

Ja niin, Ella ja Jonna jatkoivat yhdessä matkaansa, tietäen, että niin kauan kuin he olivat yhdessä, he voisivat kohdata mitä tahansa. Heidän yhteinen ystävänpäivänsä oli muistutus siitä, että todellinen ystävyys ei ole vain jakamista hyvinä aikoina, vaan myös toistensa tukemista ja nostamista vaikeina hetkinä.

Heidän ystävyytensä oli todellinen lahja, joka kestää ikuisesti.

LAHJAKORTTI 45 MIN. HIERONTAAN

44€

(norm. 48€)

Saat tilauksen jälkeen palveluun oikeuttavan lahjakortin. Voimassaolo 12kk.

Toimitamme lahjakortin PDF-tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian tilauksen jälkeen.

Huom! Jos haluat tilata helposti useamman alla olevista tuotteista tai mielessäsi on jokin muu palvelu, ota rohkeasti yhteys info@hefysio.fi / 050 354 1952.

YSTÄVÄNPÄIVÄN TARJOUKSET

Valitse haluamasi lahjakortti ja klikkaa Tilaa tästä. Pääset tilaamaan kyseistä lahjakorttia haluamasi määrän ja ilmoittamaan kenelle kortti osoitetaan.

OPI HIEROMAAN -PARIHIERONTAKOULUTUS

125€

(norm. 150€)

Koulutuksen kesto 120min. Voit varata ajan koulutukselle Kampin tai Hämeentien toimpisteeseen. Saat tilauksen jälkeen palveluun oikeuttavan lahjakortin. Voimassaolo 12kk.

LAHJAKORTTI 3X30MIN. HIERONTAAN

99€

(norm. 108€)

Yksittäinen hierontakerta vain 33€ (norm. 36€). Saat tilauksen jälkeen palveluun oikeuttavan lahjakortin. Voimassaolo 12kk. Voit antaa ystävälle yhden tai kaikki hieronnat tai sitten voitte tulla samaan aikaan!

PRIVAATTI PIENRYHMÄTREENI SINULLE JA YSTÄVILLESI

(2-3 henkeä)

120€

(norm. 150€)

Kampin toimipisteessä on pieni toiminnallinen kuntosali, jossa on loistava toteuttaa pienryhmätreenejä. Treenien vetäjä on joko fysioterapeutti, osteopaatti tai jalkaterapeutti ja treeni keskittyy juuri sellaiseen toimintaan, joka tukee sinua ja ystäviäsi parhaalla mahdollisella tavalla

FIRSTBEAT LIFE HYVINVOINTIVALMENNUS

240€

(norm. 328€)

Tee rajattomasti Firstbeatin hyvinvointimittauksia! Palvelu sisältää Firstbeatin mittalaitteen (arvo 169€), 3 kuukauden käyttöoikeuden (arvo 99€) Firstbeat Life -palveluun sekä 30 minuutin valmennuspuhelun (arvo 60€) psyykkisen valmentajan kanssa. Voit halutessasi jatkaa palvelun käyttöä 3 kuukauden jakson jälkeen 39€/kk. Lahjakortin mukana tulee ohjeet palvelun aktivoimiseksi!

SÄÄSTÄT 88€!

Lahjakortin tilaaminen ja maksutavat

HE FYSIOLTA hankittavissa lahjakorteissa maksutapoina kaikki yleisimmät

pankki-/luottokorttit tai Klarnan joustavat maksutavat eri maksuajoilla.

HUOM! Jos sinulla on saldoa Eazybreakissä, Epassissa, Smartumissa tai Edenredissä jäljellä, on niiden käyttämiseen nämä tarjoukset erittäin loistava hetki! Ota tällöin ensin yhteys info@hefysio.fi tai soita 050 354 1952.

HYÖDYNNÄ KAMPANJATARJOUKSET TYÖSUHDE-EDULLA

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa Lähetä. Olemme sinuun yhteydessä ja autamme pelastamaan jäljellä olevat saldosi hyötykäyttöön.

Ajankohtaista

Tarina HE FYSION taustalta - NÄIN URHEILUHIERONTA MULLISTI OMAN ELÄMÄNI YLI 30 VUOTTA SITTEN

Tutustuin itse ensimmäisen kerran kunnolliseen urheiluhierontaan lukioaikoina, kun harrastin aktiivisesti yleisurheilua SM-tasolla.


Olin lukion ekalle mennessä kärsinyt runsaan vuoden ajan takareisiongelmista. En pystynyt juoksemaan täysillä 20 metriä pidempään ilman, että oikea takareisi ei olisi revähtänyt. Tuolloin en tajunnut mistä tämä voi johtua. Treeneistä ei tullut yhtään mitään...

Nuoren urheilijan selkärangan rasitusmurtuma - Miten syntyy? Miten kuntoutetaan? Miten ennaltaehkäistään?

Tänä päivänä urheiluseuroissa liikunnan ja kilpaurheilun osuus kasvaa ja samanaikaisesti

nuorten vapaa-ajan liikkuminen ja liikunnan kokonaismäärät vähentyvät. Tämä lisää merkittävästi rasitusvammojen riskiä, jotka käsittävätkin nykyään melkein puolet lasten ja nuorten liikuntavammoista.


Näihin rasitusvammoihin kuuluu myös viime vuosikymmenien aikana lisääntyneet selkärangan rasitusmurtumat.

Oletko luullut venyttelyn vähentävän liikunnan jälkeistä lihaskipua? HE FYSION Teemu Lagerström kumoaa myytin venyttelyn

Venyttely voi tuntua mukavalta ja se parantaa liikkuvuutta. Tutkimuksissa ei ole kuitenkaan näyttöä siitä, että liikunnan jälkeinen venyttely nopeuttaisi palautumista.

Avainsanat

Lahjakortti, Tilaa lahjakortti, Lahjakortin tilaus, Online-lahjakortti, Digitaalinen lahjakortti, Lahjakortti verkossa, Lahjakortti sähköpostilla, Lahjakortti lahjan vastaanottajalle, Yksilöllinen lahjakortti, Lahjakortti lahjan antajalle, HE FYSIO, Hyvinvointilahjakortti