YSTÄVÄNPÄIVÄ 14.2.

Yllätä ystäväsi ja itsesi.

Mitä jos toisit ystäväsi tänä vuonna hierontaan?

Tai päättäisitte viettää enemmän aikaa yhdessä liikkuen ja varaisitte itsellenne ohjatun toiminnallisen treenin HE FYSION Kampin toimipisteelle?

Tai hankit lahjakortin Opi hieromaan -parihierontakoulutukseen ja viettäisitte kaksi erittäin antoisaa tuntia opiskellen hieronnan perusteita HE FYSION ammattilaisen opastuksessa?

LAHJAKORTTI 45 MIN. HIERONTAAN

44€

(norm. 48€)

Saat tilauksen jälkeen palveluun oikeuttavan lahjakortin. Voimassaolo 12kk.

Toimitamme lahjakortin PDF-tiedostona antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian tilauksen jälkeen.

Huom! Jos haluat tilata helposti useamman alla olevista tuotteista tai mielessäsi on jokin muu palvelu, ota rohkeasti yhteys info@hefysio.fi / 050 354 1952.

YSTÄVÄNPÄIVÄN TARJOUKSET

Valitse haluamasi lahjakortti ja klikkaa Tilaa tästä. Pääset tilaamaan kyseistä lahjakorttia haluamasi määrän ja ilmoittamaan kenelle kortti osoitetaan.

OPI HIEROMAAN -PARIHIERONTAKOULUTUS

125€

(norm. 150€)

Koulutuksen kesto 120min. Voit varata ajan koulutukselle Kampin tai Hämeentien toimpisteeseen. Saat tilauksen jälkeen palveluun oikeuttavan lahjakortin. Voimassaolo 12kk.

LAHJAKORTTI 3X30MIN. HIERONTAAN

99€

(norm. 108€)

Yksittäinen hierontakerta vain 33€ (norm. 36€). Saat tilauksen jälkeen palveluun oikeuttavan lahjakortin. Voimassaolo 12kk. Voit antaa ystävälle yhden tai kaikki hieronnat tai sitten voitte tulla samaan aikaan!

PRIVAATTI PIENRYHMÄTREENI SINULLE JA YSTÄVILLESI

(2-3 henkeä)

99€

(norm. 150€)

Kampin toimipisteessä on pieni toiminnallinen kuntosali, jossa on loistava toteuttaa pienryhmätreenejä. Treenien vetäjä on joko fysioterapeutti, osteopaatti tai jalkaterapeutti ja treeni keskittyy juuri sellaiseen toimintaan, joka tukee sinua ja ystäviäsi parhaalla mahdollisella tavalla

FIRSTBEAT LIFE HYVINVOINTIVALMENNUS

240€

(norm. 328€)

Tee rajattomasti Firstbeatin hyvinvointimittauksia! Palvelu sisältää Firstbeatin mittalaitteen (arvo 169€), 3 kuukauden käyttöoikeuden (arvo 99€) Firstbeat Life -palveluun sekä 30 minuutin valmennuspuhelun (arvo 60€) psyykkisen valmentajan kanssa. Voit halutessasi jatkaa palvelun käyttöä 3 kuukauden jakson jälkeen 39€/kk. Lahjakortin mukana tulee ohjeet palvelun aktivoimiseksi!

SÄÄSTÄT 88€!

Lahjakortin tilaaminen ja maksutavat

HE FYSIOLTA hankittavissa lahjakorteissa maksutapoina kaikki yleisimmät

pankki-/luottokorttit tai Klarnan joustavat maksutavat eri maksuajoilla.

HUOM! Jos sinulla on saldoa Eazybreakissä, Epassissa, Smartumissa tai Edenredissä jäljellä, on niiden käyttämiseen nämä tarjoukset erittäin loistava hetki! Ota tällöin ensin yhteys info@hefysio.fi tai soita 050 354 1952.

HYÖDYNNÄ KAMPANJATARJOUKSET TYÖSUHDE-EDULLA

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa Lähetä. Olemme sinuun yhteydessä ja autamme pelastamaan jäljellä olevat saldosi hyötykäyttöön.

Ajankohtaista

Fysioterapian kartoituskäynti huhtikuun ajan 55€ (45min.)

Kärsitkö jatkuvista niska-hartiaseudun kivuista, olkapään alueen vaivoista, toistuvista alaselän ongelmista ja kiputiloista, vaivaako jokin vanha urheiluvamma? 


Käytä hyväksesi huhtikuun kampanjatarjouksemme ja varaa aika fysioterapeutin kartoitukseen! 

Osteopaatin kartoituskäynti maaliskuun ajan kampanjahintaan!

Miten osteopatia voi auttaa juuri sinua? Kun varaat ajan osteopaatille, käynnistyy vastaanotto henkilö- ja terveystietojen selvittämisellä. Samalla kartoitetaan tarkemmin sinun vaivasi tilanne sekä millaisia toiveita ja tavoitteita sinulla on.


Jos olet miettinyt jo pidempään, että haluat laittaa kropan kuntoon tai päästä eroon jostain jo ehkä pitkäänkin sinua vaivanneesta vaivasta, hyödynnä maaliskuun kampanjaetu!

HE FYSION Kampin toimipisteellä mahdollisuus varata aikoja naprapaattiopiskelijalle

HE FYSION Kampin toimipisteellä on koko maaliskuun ajan mahdollisuus päästä hoitamaan omat pienet tai isommat vaivat kuntoon, kun 4. vuoden AMK naprapaattiopiskelija Henriikka Hämäläinen suorittaa meillä omaa työharjoitteluansa.

Avainsanat

Lahjakortti, Tilaa lahjakortti, Lahjakortin tilaus, Online-lahjakortti, Digitaalinen lahjakortti, Lahjakortti verkossa, Lahjakortti sähköpostilla, Lahjakortti lahjan vastaanottajalle, Yksilöllinen lahjakortti, Lahjakortti lahjan antajalle, HE FYSIO, Hyvinvointilahjakortti

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme sinua pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä eniten rakastat.