YSTÄVÄNPÄIVÄ 14.2. -

ILMAISE HÄNELLE MITEN PALJON ARVOSTAT.

Ystävänpäivä 14.2.

Haluatko ilmaista ystävällesi miten paljon häntä arvostat? Etsitkö lahjaa, joka tuo iloa ja hymyn hänen kasvoilleen?

Ystävänpäivä on täydellinen tilaisuus osoittaa rakkautta ja kiitollisuutta ystävälle, joka on aina tukenasi.

HE FYSIO tarjoaa sinulle mukavan kokoelman ystävänpäivälahjoja, jotka ovat täynnä lämpöä ja rakkautta.

Valitse ystävällesi joko perinteisempi lahjakortti hierontaan tai haasta hänet mukaan hyvinvointihaasteeseen, jonka aikana pääsette yhdessä vahvistamaan toistenne hyvinvointia ja terveyttä.

Älä jätä tätä mahdollisuutta hukkaan, vaan osoita ystävällesi miten paljon häntä arvostat. Tarkista ystävänpäivän tarjoukset ja lahjaideat täältä. Tilaa omasi ja antaudu ystävänpäivän ilon ja rakkauden viettoon!

Näin tilaat HE FYSION lahjakortteja

Lahjakortin tilaaminen HE FYSION palveluihin on helppoa ja turvallista. Ohessa tilaamisen kolme vaihetta. Alempaa löydät liudan loistavia lahjavinkkejä omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille läheisille

01 SISÄLTÖ

Valitse lahjakorttiin haluamasi sisältö

Lahjakortin tilauslomakkeella on valmiina eri vaihtoehtoja. Mukana ovat alla esitellyt ideat sekä lahjakortteja eri summille. Voit myös määritellä kortille haluamasi sisällön / summan. Ota tällöin yhteys info@hefysio.fi

02 TOIMITUSTAPA

Valitse lahjakortin toimitustapa

Nopein tapa on tilata lahjakortin TG-alkuinen koodi omaan spostiin. Saat halutessasi perinteisen lahjakortin myös postitse tai suoraan toimipisteeltä. Toisaalta me voimme myös lähettää lahjakortin tiedot tekstiviestillä suoraan lahjakortin saajalle!

03 MAKSU

Maksa haluamallasi tavalla

Tilauksen lopuksi valitset vain haluamasi maksutavan. Voit maksaa pankki-/luottokortilla (maksulinkki), Klarnan maksutavoilla tai henkilöstöeduilla.

Tämän jälkeen voit vain jäädä odottamaan, että me hoidamme loput.

IDEOITA YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJAKSI

LAHJAKORTIT HIERONTOIHIN

Lahjakortti hierontaan on lahja, jota ei vaihdeta toiseen ja siitä on hyötyä pitkälle ensi vuoden puolelle.


Ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme esimerkiksi lahjakortin 60min. hierontaan hintaan 50€ (norm. 60€).


Katso muut tarjoukset ja tilaa omasi klikkaamalla alla olevaa painiketta!

LAHJAKORTTI FYSIOTERAPIAAN, OSTEOPATIAAN TAI JALKATERAPIAAN

Onko sinulla urheilevia ystäviä? Mieti millaisen tuen he saavat omien tavoitteidensa saavuttamiselle, kun he pääsevät samalla huippuammattilaisen kuntoutukseen?


Tarjouksessa 3x60min. kuntoutukset hintaan 225€ (norm. 240€)! >> HUOM! Löydät lahjakortin tilauslomakkeen klikkaamalla alla olevaa painiketta. Tuote on nimellä Kuntoutus 3x60min.

LAHJAKORTTI PERSONAL TRAINING + HIERONTA

Liikunnallinen vuosi 2023 pitää sisällään järkevää ja tuloksellista treenaamista sekä kunnon kehonhuoltoa. Miltä siis kuulostaisi kunnon treeni oman personal trainerin ohjauksessa ja treenin päälle 45min. palauttava hieronta?


120€:n lahjakortilla saa yhden tällaisen setin. 240€:n kortilla kaksi. Ottakaa yhteinen treenihetki ystävän kanssa ja nauttikaa päälle kunnon hieronnasta! Lahjakortit löytyvät tilauslomakkeelta. Klikkaa alta!

LAHJAKORTIT OPI HIEROMAAN -VALMENNUKSIIN

Suuren suosion saaneet HE FYSION hierontakoulutukset ovat täydentyneet nyt myös pienryhmäkoulutuksilla (maks. 6 osallistujaa).


Anna lahjaksi tuokio, josta on merkittävää hyötyä pitkälle eteenpäin. Parikoulutuksia järjestetään sekä Hämeentien että Kampin toimipisteissä. Pienryhmät Kampin pisteellä.

Tilaa lahjakortti ja anna itsellesi ja ystävällesi rentouttava tuokio hierontakoulutuksen parissa. Löydät tuotteet tilauslomakkeelta. Klikkaa vain alla olevaa linkkiä.

LAHJAKORTTI HENGITYSOHJAUKSEEN

Stressin vähentäminen, kireiden lihasten rentouttaminen, keskittymiskyvyn paraneminen. Muun muassa näitä hyötyjä saavutetaan oikeanlaisella hengittämisellä.


HE FYSIOLLA hengitysohjaajana toimii Tomi Räisänen. Tomi on yksi Suomen pätevöity-neimpiä ohjaajia.

Ystävänpäivän lahjaksi tarjolla on 2x45min. sarjakortti Tomin ohjaukseen hinnalla 120€ (norm. 130€).

Tomi ottaa vastaan Kallion ja Vallilan toimipisteillä.

99€:N LAHJAKORTTI HE FYSIOON + BONUKSET

Haluatko haastaa ystäväsi mukaan 30 päivän hvyinvointihaasteeseen? Tilaa 99€:n lahjakortti HE FYSION palveluihin (lahjakortilla etuhinnasto) ja sekä sinä että ystäväsi saatte osallistumisoikeuden 30 päivän hyvinvointihaasteeseen, jonka aikana saatte jättää hyvästit väsymykselle, stressille ja huonoille fiiliksille.


Haasteen ytimenä toimii systemaattinen päivittäisen toiminnan parantaminen. Kutsumme tätä omien tavoitteiden saavuttamisen näkymättömäksi aseeksi.

Haasteen hyvinvointisisältö rakentuu neljän eri teeman ympärille, jotka ovat liikunta ja päivittäinen aktiivisuus, ravinto, hengittäminen sekä uni ja palautuminen. Tutust tarkemmin täällä tai tilaa oma lahjakorttisi alla olevan painikkeen kautta.


Haasteen normaalihinta on 87€. Sinulle ja ystävällesi nyt maksuton.

Lahjakortin tilaaminen ja maksutavat

HE FYSIOLTA hankittavissa lahjakorteissa maksutapoina kaikki yleisimmät

pankki-/luottokorttit tai Klarnan joustavat maksutavat eri maksuajoilla.

HUOM! Jos sinulla on saldoa Eazybreakissä, Epassissa, Smartumissa tai Edenredissä jäljellä, on niiden käyttämiseen nämä tarjoukset erittäin loistava hetki!

HYÖDYNNÄ KAMPANJATARJOUKSET TYÖSUHDE-EDULLA

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa Lähetä. Olemme sinuun yhteydessä ja autamme pelastamaan jäljellä olevat saldosi hyötykäyttöön.

Jos et tiedä, mikä hoitomuoto, valmennusohjelma tai kuka HE FYSION asiantuntijoista on sinulle paras vaihtoehto, varaa itsellesi aika maksuttomaan etäkonsultaatioon. Jos taas tiedät, siirry suoraan ajanvaraukseen:

Ajankohtaista

Ville Ahonen vahvistamaan HE FYSION kasvavaa tiimiä!

Iloiset ilmoitukset tiimin kasvamisesta jatkuvat. Ville Ahonen on aloittanut HE FYSION tiimissä uutena hierojana ja ottaa vastaan asiakkaita Vallilan ja Kallion toimipisteillä.

Noomi Mattila mukaan täydentämään HE FYSION kasvavaa tiimiä!

Iloksemme saamme ilmoittaa, että HE FYSION ammattilaisten tiimi on kasvanut jälleen yhdellä loistavalla hierojalla, kun Noomi Mattila aloitti tänään maanantaina työt Vallilan ja Kampin toimipisteillä.

Ystävänpäivä 14.2.

Tiistaina juhlitaan jälleen ystäviä. Ystäviä joita ilman elämämme olisi paljon köyhempää, surullisempaa ja tylsempää.


Ystävänpäivä on täydellinen tilaisuus osoittaa rakkautta ja kiitollisuutta ystävälle, joka on aina tukenasi.


HE FYSIO tarjoaa sinulle mukavan kokoelman ystävänpäivälahjoja, jotka ovat täynnä lämpöä ja rakkautta.

Avainsanat

Lahjakortti, Tilaa lahjakortti, Lahjakortin tilaus, Online-lahjakortti, Digitaalinen lahjakortti, Lahjakortti verkossa, Lahjakortti sähköpostilla, Lahjakortti lahjan vastaanottajalle, Yksilöllinen lahjakortti, Lahjakortti lahjan antajalle, HE FYSIO, Hyvinvointilahjakortti

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme asiakkaamme pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta he voivat keskittyä siihen, mitä eniten rakastavat.