Asiakastarina - Asianajotoimisto White & Case

Vaativa ja hektinen työ vaatii kunnollisen ja helposti hyödynnettävän hierontapalvelun

Asianajotoimisto White & Caselle on aina ollut tärkeää pitää huolta työntekijöiden hyvinvoinnista. Ymmärrämme, että vaativat työtehtävät voivat aiheuttaa stressiä ja jännitystä, ja haluamme tarjota heille parasta mahdollista tukea. Siksi päätimme lähteä etsimään hierontapalveluita, jotka voisivat auttaa työntekijöitämme rentoutumaan ja jaksamaan paremmin.


Keväällä 2022 päätimme ottaa yhteyttä eri hierontapalveluiden tarjoajiin, ja yksi heistä oli HE FYSIO. Heidän ehdotuksensa hierontapalveluiden toteuttamisesta vaikutti erittäin lupaavalta. Erityisesti meitä kiinnosti se, miten helposti he pystyivät järjestämään hieronnat suoraan toimistollemme. Tiesimme, että tämä olisi meille tärkeää, sillä halusimme minimoida mahdolliset vaivat työntekijöillemme.


Ensimmäiset hieronnat järjestettiin kesäkuun alussa 2022, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä HE FYSIO:n tarjoamiin palveluihin. Yksi asia, joka erottaa heidät muista, on heidän sähköinen ajanvarausjärjestelmänsä. Se tekee ajan varaamisesta todella kätevää, ja jokainen työntekijä voi valita itselleen sopivan ajan ilman turhaa vaivaa.


On myös hienoa, että HE FYSIO on pystynyt tarjoamaan meille vuoroviikoin sekä mies- että naispuoliset hierojat. Tämä on ollut meille tärkeää, sillä haluamme varmistaa, että jokainen työntekijä saa hierojan, joka sopii juuri heille. Näin jokainen voi tuntea olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi hierontakokemuksen aikana.


Laskutus on sujunut juuri niin kuin toivoimme, ja HE FYSIO:n asiakaspalvelu on ollut erinomaista. He ovat aina tavoitettavissa, ja kaikki asiat on hoidettu ammattitaidolla ja ystävällisellä asenteella. Yhteistyömme HE FYSIO:n kanssa on ollut erittäin positiivinen kokemus, ja olemme huomanneet, että hierontapalvelut ovat todella vaikuttaneet työntekijöidemme hyvinvointiin.


Kiitämme HE FYSIO:ta siitä, että he ovat auttaneet meitä pitämään huolta tiimimme jaksamisesta ja terveydestä. Tulemme varmasti jatkamaan yhteistyötä heidän kanssaan ja suosittelemme heitä mielellämme muillekin yrityksille, jotka haluavat panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin.

OTA YHTEYTTÄ

Anna työntekijöillesi mahdollisuus hyvinvoinnin ja toimintakyvyn parantamiseen.

Täytä oheinen lomake ja välitä toiveesi meille. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Etsitään teille yhdessä sopivin rartkaisu!


Ajankohtaista

Opi hieromaan -parihierontakoulutus vie käsityksesi hieronnasta täysin uudelle tasolle

Terveutuloa matkalle, joka vie käsityksesi hieronnasta täysin uudelle tasolle!


Haluatko oppia hieromaan paremmin?


Haluaisitko yllättää kumppanisi tai läheisesi tarjoamalla heille rentouttavan hieronnan, joka tuntuu ammattilaisen käsialalta?


Opi hieromaan - intensiivikoulutus (2h) tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia hieronnan perusteita ja kehittää taitojasi yhdessä kumppanisi kanssa.

BLACK FRIDAY 2023

Black Friday voi olla myös jotain aivan muuta kuin taulutelevision metsästystä. Black Friday voi nimittäin olla ainutlaatuinen tilaisuus sijoittaa omaan hyvinvointiin.


Mitä jos tänä vuonna hankkisit Black Fridayn huipputarjouksista sarjakortin hierontoihin? Fysioterapeutin tai osteopaatin kartoitus- ja hoitokäynneille? Tai jotain muuta?

HE FYSION Energiaa elämään 366 mahdollisuutta -seinäkalenteri auttaa sinua tekemään ensi vuodesta parhaan koskaan

Energiaa elämään - 366 mahdollisuutta -kalenteri sitouttaa sinut oman hyvinvointisi parantamiseen koko vuodeksi!


Kalenterin jokainen kuukausi on pyhitetty tietylle teemalle. Samalla jokainen päivä sisältää pienen hyvinvointia tukevan tehtävän >> Mieti millaisia tuloksia 366 minimalistisen pientä tekoa oman hyvinvoinnin tueksi saa aikaan kokonaisen vuoden aikana!

Avainsanat

Työhyvinvointi, Hierontapalvelut työntekijöille, Stressinhallinta työssä, Työntekijöiden hyvinvointi, Hieronta työpaikalla, HE FYSIO hierontapalvelu, Hieronta toimistolle, Työhyvinvoinnin tukeminen hieronnalla, Työntekijöiden terveyden edistäminen, Hierontapalvelut yrityksille, Työpaikan hyvinvoinnin parantaminen, Työntekijöiden rentoutuminen, Työterveys ja hierontapalvelut, Sähköinen ajanvaraus hierontaan, Vuoroviikkoinen mies- ja naispuolinen hieronta, Työpaikan hyvinvointiohjelma, HE FYSIO asiakaskokemus, Työntekijöiden terveys ja hyvinvointi. Hierontapalvelut yrityksille kokemuksia

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme asiakkaamme pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta he voivat keskittyä siihen, mitä eniten rakastavat.