Miten me voimme nauttia metsän tarjoamista terveyshyödyistä helposti päivittäin?

Metsän ja luonnon meille tarjoamia terveyshyötyjä on viime aikoina nostettu esille useita. Jos lähimaastossasi on metsää, kannattaa sinne suunnata aina kun mahdollista. Metsässä kulkeminen kohentaa sekä fyysistä että psyykkistä terveyttä.

Stressi katoaa puiden sekaan, mieli rauhoittuu hiljaisemmassa äänimaisemassa ja tuloksena on koko kehon rentoutuminen. Verenpaine ja pulssi tasoittuvat, stressihormonin eritys vähenee. Metsäretken jälkeen me kykenemme myös keskittymään paremmin.

Mutta mitä jos metsään meneminen päivittäin on liian hankalaa tai sinulle ei tällä hetkellä ole tähän aikaa?

Tämä on syy sille, miksi tässä artikkelissa nostetaan esille suomalaisesta männystä tuotettava havupuu-uute, siitä valmistettava havupuu-uutejuoma sekä sen tarjoamat terveyshyödyt.

Havupuu-uutteesta elinvoimaa ja vastustuskykyä

Suomessa havupuu-uutteesta tuotettavien tuotteiden edelläkävijä on Ravintorengas Oy. Ravintorengas Oy on valmistanut legendaarisen terveystuotteen maineen saanutta Karin Havupuu-uutejuomaa pian 50 vuotta Kosken tilalla Siikaisissa.


Tuotteen suuri suosio on lähtöisin poikkeuksellisen vahvasta antioksidanttitehosta, joka on peräisin juoman sisältämistä fenolisista yhdisteistä. Juoman fenoliset yhdisteet ovat taas peräisin raaka-aineena käytetystä männyn kuorikerroksesta.


Näiden yhdisteiden luonnollinen tehtävä on suojata kasvia esimerkiksi auringon UV-säteilyltä, viruksilta, bakteereilta ja tuhohyönteisiltä. Näitä yhdisteitä onkin sen vuoksi eniten kasvien kuoressa ja välittömästi sen alla.


Useiden tutkimusten mukaan monet fenoliset yhdisteet estävät elimistössä tapahtuvaa hapettumista, jota pidetään syynä muun muassa sydän- ja verisuonitautien kehittymiselle. Fenoliset yhdisteet toimivat antioksidantteina, jotka auttavat elimistöä puolustautumaan hapettumista vastaan. Fenolisista yhdisteistä Karin Havupuu-uutejuoma sisältää tutkimusten mukaan eniten resveratrolia ja katekiinia.


Resveratrolia tutkitaan tällä hetkellä paljon, sillä sen on erilaisissa tutkimuksissa huomattu olevan erittäin merkittävä terveyden edistäjä. Resveratrolia on runsaasti myös punaviinissä, punaisissa rypäleissä ja puolukassa. Katekiinejä puolestaan on myös teessä, jonka terveysvaikutukset tiedetäänkin laajalti.


Kiinnostuitko?

Karin Havupuu-uutejuoman käyttäjistä on vuosien saatossa tehty satoja käyttäjäkertomuksia. Jos sinulla heräsi kiinnostus havupuu-uutetta kohtaan ja haluat saada lisää tietoa, käy tutustumassa muutamiin käyttäjäkertomuksiin osoitteessa www.karinhavu.fi/kayttajakokemukset

Jos haluat kokeilla juomaa itse, löydät alta erittäin poikkeuksellisen hyvän tarjouksen.

7 päivää kampanjan tarjoukset

HE FYSIO on sopinut Ravintorengas Oy:n kanssa omille asiakkailleen tarjottavista oheisista kampanja-alennuksista. Jos päätät tilata tuotteita itsellesi, ei HE FYSIO hyödy tästä taloudellisesti mitenkään. Halusimme antaa alennukset asiakkaidemme hyödynnettäväksi täysimääräisesti.


Oheiset tarjoukset voimassa 30.11. asti.

TILAA SARJAKORTTI TYÖSUHDE-EDULLA

KARIN HAVUPUU-UUTEJUOMAA 10 JA 20 PULLON PAKKAUKSISSA ROIMALLA 25%:N ALENNUKSELLA!

HE FYSION asiakkailla on nyt mahdollisuus kokea tämän juoman terveyshyödyt poikkeuksellisella 25%:n alennuksella.

Alennuksen saat kun siirryt alla olevan painikkeen kautta Ravintorengas Oy:n verkkokauppaan ja käytät siellä etukoodia "HAVUVIP".

10 PULLOA 45,00€ (norm. 60€)

20 PULLOA 82,50€ (norm. 110€)

Jos et tiedä, mikä hoitomuoto, valmennusohjelma tai kuka HE FYSION asiantuntijoista on sinulle paras vaihtoehto, varaa itsellesi aika maksuttomaan etäkonsultaatioon. Jos taas tiedät, siirry suoraan ajanvaraukseen:

Ajankohtaista

BLACK FRIDAY YLLÄTYS!

Tämän vuoden Black Friday tarjouksista löytyy takuulla kaikille jotain. Huomioi, että voit hyödyntää tarjouksiin myös mahdollisen työnantajalta saamasi hyvinvointi- tai liikuntaedun. Ja mikä parasta - jos näitä tarjouksia laittaa pukinkonttiin, tuovat ne iloa vielä pitkälle ensi vuoteen!

Jätätkö sinä työnantajan tarjoamaa ilmaista rahaa käyttämättä?

Suomessa ja suomalaisilla työntekijöillä jää joka vuosi miljoonien eurojen edestä työntantajan heille tarjoamaa ilmaista rahaa käyttämättä.


Parhaimmillaan tämä työnantajien työntekijöille tarjoama veroton liikunta-, hyvinvointi- tai kulttuurietu on jopa 400€/hlö. Useimmiten nämä edut ovat käytettävissä Eazybreakin, Epassin, Smartumin tai Edenredin tarjoamien maksusovellusten kautta.


Miksi ilmainen raha ei kelpaa suomalaisille?

Kipu on ikävä vieras. Se passivoi ja lisää stressiä. Mitä kivulle voi tehdä?

Mitä enemmän meille tulee ikää, sen useimmin paikkoja tuntuu kolottavan. Urheilijoiden osalta sanotaan, että he eivät tervettä päivää näe koskaan.


Kipu on todella ikävä vieras. Se passivoi ja aiheuttaa ylimääräistä stressiä. Pahimmillaan se vie yöunet ja tällöin negatiivinen kierre on valmis. Mitä kannattaa tehdä kun kipu ottaa vallan?

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme asiakkaamme pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta he voivat keskittyä siihen, mitä eniten rakastavat.