Joka kolmas työikäinen kärsii selkävaivoista kuukausittain

HE FYSION Selkäviikko (18.9. - 25.9.) haastaa kaikki mukaan korjaamaan tätä lukua selkeästi alemmaksi!

Miksi selkäviikko?

Selkäkipu on valitettavan yleinen ongelma, joka koskettaa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Suomessa työikäisistä jopa joka kolmas kärsii jonkinasteisesta selkäkivusta kuukausittain.

Selkäkipu voi johtua monista eri tekijöistä. Joskus syy on ilmeinen, kuten tapaturma tai äkillinen vamma. Toisinaan vaiva voi johtua pitkään jatkuneesta huonosta ergonomiasta, liiallisesta kuormituksesta, lihasten heikkoudesta tai ikääntymisestä. Yksi yleinen syy on myös istumatyöskentely, jonka vaikutukset kehollemme ovat erittäin haitalliset.

Me HE FYSIOLLA ymmärrämme, kuinka hankalaa ja haitallista selkäkipu voi olla arkielämässäsi. Tämän vuoksi halusimme pyhittää selkävaivoille oman viikkonsa.

Syvennymme tämän viikon ajan selkäkivun eri syihin, oireisiin ja tehokkaisiin hoitoihin. Tarjoamme lisäksi merkittäviä alennuksia palveluihin, joiden avulla käynnistät tehokkaasti oman matkasi kohti kivutonta kehoa.

Tutustu selkäviikon sisältöön. Ensimmäisenä julkaistaan Tuomas Lehtisen (HE FYSION perustaja) tarina siitä, millä kolmella toiminnolla hän sai kiukuttelevan selkänsä kuriin.

Muista myös lunastaa tarjolla olevat tarjoukset 25.9. mennessä.

Periaatteessa nämä tarjoukset kannattaa hyödyntää, vaikka selkäsi ei olisikaan juuri nyt kovin kipeä. Sinulla on nimittäin 12kk aikaa tämän viikon aikana hankittujen lahjakorttien käyttämiseen.

Selkäviikon tarjoukset

Tarjouksissa kaksi lahjakorttia. Toinen oikeuttaa fysioterapeutin tai osteopaatin kartoitus- ja hoitokäynille ja toinen 5 x 60min. hierontaan.


Tilaa oma korttisi klikkaamalla alla olevaa painiketta. Halutessasi voit lisätä myös toisen kortin ostoskoriisi maksun yhteydessä.


Toimitamme tilaamasi lahjakortit sähköpostiisi tilauksen jälkeen. Kortit ovat voimassa 12kk toimituspäivästä lukien, joten sinulla on reilusti aikaa hankkimasi palveluiden käyttämiseen.


Maksutapoina kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Klarnan erittäin joustavat maksutavat.


Tarjoukset voimassa 25.9. asti. Huom! Kortteja rajoitettu määrä.

FYSIOTERAPEUTIN/OSTEOPAATIN KARTOITUS- JA HOITOKÄYNTI (60min.) / 100kpl

65€

(norm. 80€)

5x60 min. SARJAKORTTI HIERONTAAN / 50kpl

250€

(norm. 300€)

Oma tarinani - Näillä kolmella menetelmällä saan pidettyä "kiukuttelevan" selkäni kunnossa

Nuorempana harrastin yleisurheilua SM-tasolla. Lajeina kolmiloikka ja korkeus. Myöhemmin pelasin lentopalloa ykkössarjatasolla. Nykyään liikunta on jotenkin osa elämääni päivittäin. Golf on laji, jossa pyrin kehittymään jatkuvasti paremmaksi. Yksi tavoite on kiusata nuorempia pelaajia myös avausten mitassa. Tämä vaatii kropalta loistavaa toimintakykyä.

Selkävaivoista olen kärsinyt oikeastaan koko elämäni.

Yläasteen lopulla alkoivat ensimmäiset urheiluvammat aiheuttamaan ongelmia. Takareisi ei kestänyt tehokkaampaa juoksuharjoittelua. Reisi "leikkasi kiinni" aina kun juoksin vähänkin lujempaa. Yritin tuolloin hoitaa jalkaa kuntoon levolla ja venyttelyllä. Välillä tilanne oli parempi, välillä juokseminen piti unohtaa kokonaan.

Ratkaisu ongelmaan löytyi urheilulukiosta, jossa treeniohjelmaamme kuului alusta alkaen urheiluhierojalla käyminen.

Heti ensimmäisellä hierontakerralla sain kuulla, että selkäni lihakset olivat järkyttävän jumissa. Oikeastaan koko äijä oli kuulemma sellaisessa kunnossa, että treenaaminen 5 - 7 kertaa viikossa olisi täysin mahdoton ajatus. Kroppa piti siis saada auki.

Kävin hierojalla seuraavien kolmen viikon aikana viisi kertaa. Selkä hierottiin kunnolla auki. Lonkankoukistajat käsiteltiin useampaan kertaan. Takareidet, pohkeet ja etureidet saivat itselleen uuden elämän.

Viiden hierontakerran jälkeen oli aika lähteä tekemään ensimmäistä kunnon treeniä. Tuota päivää en unohda koskaan. Juokseminen tuntui siltä kuin olisin leijunut radalla. Koskaan aiemmin elämässäni en ollut tuntenut kroppaani niin tehokkaaksi ja toimivaksi. Mihinkään paikkaan ei sattunut.

Tuosta päivästä on kulunut aikaa runsaat kolmekymmentä vuotta. Selkävaivat ovat olleet tasaisen varmasti mukana elämän eri käänteissä. Alaselkä on mennyt "lukkoon" useamman kerran ja näitä lukkoja on avattu eri ammattilaisten toimesta useita eri kertoja.

Välillä tilanne on ollut parempi. Välillä taas huonompi. Huonompi silloin, kun olen laiminlyönyt kehonhuoltoon liittyvät toimenpiteet.

Tällä hetkellä tilanne on hyvä. Olen viimeisten vuosien aikana saanut luotua itselleni tavat, jotka ovat pitäneet selkävaivat mukavasti loitolla.

ASKEL 1 - Diagnoosi

Ensimmäinen askel tämän tilanteen saavuttamisessa oli selkävaivojen taustalla olevan syyn mahdollisimman tarkka selvittäminen. Tämän vuoksi varasin itselleni muutama vuosi sitten ajan ortopediseltä osteopaatilta.

Ensimmäisen tapaamisen aikana kävimme tarkasti läpi kaikki mahdolliset selkävaivojeni aiheuttajat. Todennäköisin syyllinen löytyi lonkankoukistajista.

Ne olivat päässeet vuosikausien istumatyön ja vääränlaisen liikunnan johdosta jäykistymään pahoin. Tämä aiheutti ongelmia lantion asennolle ja veti alaselän samalla notkolle.

(Todennäköisesti lonkankoukistajat olivat syynä jo nuoruusajan vaivoihin. Silloin kroppa ja päivittäinen muu aktiivisuus oli siinä kunnossa, että tilanne saatiin pidettyä hyvänä säännöllisellä hieronnalla.)

Loistavastakaan diagnoosista ei kuitenkaan ole mitään apua, jos sen jälkeen ei käynnistetä toimintaa. Toinen askel olikin luoda ja toteuttaa toimintasuunnitelma, jonka avulla tuo vaivojen aiheuttaja eliminoidaan mahdollisimman tehokkaasti.

Suunnitelma luotiin ensimmäisen tapaamisen aikana ja toiminta aloitettiin välittömästi. Sovimme osteopaatin kanssa, että varataan heti alkuun kolme kuntoutuskertaa ja katsotaan tilanne uudelleen niiden jälkeen.

ASKEL 2 - Oma toiminen liikunta ja kehonhuolto

Näiden kuntoutuskertojen aikana tehtiin erityisesti lonkankoukistajien toimintakykyä edistäviä harjoitteita. Samalla päivitimme omaa treeniohjelmaani. Lisäsimme siihen mukaan liikkeitä, jotka tukivat lonkankoukistajien ja koko kropan toimintaa ja poistimme liikkeitä, jotka eivät tätä tavoitetta tukeneet.

Oli mahtavaa huomata miten kroppa alkoi toimimaan aiempaa paremmin. Jopa Golf tuntui helpommalta. Syynä liikkuvuuden ja voimatasojen paraneminen.

Tilanne nyt näin muutamaa minuuttia vaille viisikymppisenä on se, että omaan päivittäiseen tekemiseen on yksinkertaisesti sisällytettävä riittävästi myös lihaskuntoa ja liikkuvuutta edistäviä aktiviteetteja. Muuten ei tulevaisuus näytä kovinkaan ruusuiselta.

Haluan pitää kroppani mahdollisimman toimintakykyisenä niin kauan kuin mahdollista. Haluan pystyä pelaamaan golfia kivuttomana mahdollisimman pitkään ja haluan luonnollisesti pystyä myös liikkumaan mahdollisimman monipuolisesti. Tämän takia teen päivittäin asioita, jotka auttavat minua tämän tavoitteen saavuttamisessa.

ASKEL 3 - Säännöllinen hieronta

Omatoimisen tekemisen lisäksi käyn kunnon hieronnassa 3 - 4 viikon välein. Lonkankoukistajien ja lantion asennon käyn tarkistamassa osteopaatin tai fysioterapeutin luona 2-3 kertaa vuodessa. Useammin, jos akuutteja kiputiloja ilmenee.

Tällä tavalla selkä ja koko kroppa pysyy mukana aktiivisessa elämässä, eikä aamulla sängystä nousu tunnu siltä kuin olisi jäänyt tiejyrän alle.

Tuomas Lehtinen, HE FYSION perustaja ja toimitusjohtaja

Tiivistelmä: Näin pidät oman selkäsi kunnossa

1 VAIHE: Selkävaivan aiheuttajan diagnosointi ja kuntoutusohjelman luominen

Selkävaivojen taustalla oleva syy on ensiarvoisen tärkeää tunnistaa. Tämä on avain tehokkaan kuntoutusohjelman luomiseksi. Joskus syy voi olla ilmeinen, kuten tapaturma tai äkillinen vamma. Toisinaan vaiva voi johtua pitkään jatkuneesta huonosta ergonomiasta tai liiallisesta kuormituksesta. Ajan varaaminen osaavalle ortopediselle osteopaatille tai fysioterapeutille on tässä kohtaa paras vaihtoehto.


Kun selkävaivojen syy on tunnistettu, on aika aloittaa systemaattinen ja progressiivinen kuntoutus. Osteopatia ja fysioterapia ovat molemmat tehokkaita keinoja selän kuntoutukseen. Molempien alojen ammattilaiset osaavat ohjeistaa sinulle oikeanlaiset kehonhuoltoon ja lihaskuntoharjoittelun liittyvät harjoitteet.

2: VAIHE: Omatoiminen liikunta ja kehonhuolto

Omatoiminen liikunta on keskeisessä roolissa selkävaivojen ehkäisyssä ja hoidossa. Liikunta vahvistaa selkärangan tukilihaksia ja parantaa ryhtiä, mikä voi auttaa ehkäisemään selkävaivoja.

Tärkeätä on luoda itselleen harjoitusrutiinit, joissa on mukana liikkeitä, jotka tukevat juuri sinun selkäsi toimintakykyä.


Valitse sellaisia lajeja, jotka ovat sinulle mieluisia ja joissa selkä pääsee liikkumaan monipuolisesti. Uiminen, kävely ja pyöräily ovat esimerkkejä hyvistä lajeista selälle. Jooga ja pilates ovat myös suosittuja lajeja selän hyvinvoinnin edistämisessä.


Kehonhuolto, kuten venyttely ja lihashuolto, ovat myös tärkeitä selkävaivojen ehkäisyssä. Säännöllinen venyttely ja kevyt toiminnallinen harjoittelu auttaa pitämään lihakset joustavina ja ehkäisee jännitystiloja.

3 VAIHE: Säännöllinen hieronnassa käyminen

Hieronta on tehokas keino lievittää lihasjännityksiä ja edistää verenkiertoa. Säännöllinen hieronnassa käyminen auttaa ehkäisemään lihasjumeja, jotka ovat yksi merkittävä selkävaivojen aiheuttaja. Hieronta myös rentouttaa ja auttaa palautumaan mm. omien treenien aiheuttamasta rasituksesta.

Hyödynnä selkäviikon tarjoukset:

FYSIOTERAPEUTIN/OSTEOPAA-TIN KARTOITUS- JA HOITOKÄYNTI (60min.) / 100kpl

65€

(norm. 80€)

5x60 min. SARJAKORTTI HIERONTAAN / 50kpl

250€

(norm. 300€)

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Onko selkäkipu merkki vakavasta sairaudesta?

V: Selkäkipu voi vaihdella lievästä vakavaan, eikä se välttämättä ole merkki vakavasta sairaudesta. Jatkuvaa tai pahenevaa kipua kannattaa kuitenkin lähteä hoitamaan mahdollisimman nopeasti. Ortopedinen osteopaatti ja fysioterapeutti osaavat antaa sinulle arvion selkäkipusi hoidosta ja kannattaako sinun mahdollisesti varata ensin aika osaavalle lääkärille.

K: Kuinka kauan kestää, että selkäkipu paranee?

V: Toipumisen kesto vaihtelee selkäkivun syystä ja vakavuudesta. Lievät tapaukset saattavat parantua muutamassa päivässä, kun taas monimutkaisemmissa tapauksissa voi kestää viikkoja tai kuukausia. Osaavan ammattilaisen käsissä saat apua akuuttiin selkäkipuun jo heti ensimmäisen hoitoajan aikana!

K: Onko olemassa harjoituksia, jotka voivat pahentaa selkäkipua?

V: Tietyt harjoitteet, erityisesti sellaiset, joihin liittyy raskasta nostamista tai epäergonominen työasento, voivat pahentaa selkäkipua. Jos kärsit selkäkivuista suosittelemme, että varaat ajan ensin kuntousualan ammattilaiselle. On erittäin suositeltavaa neuvotella kuntoutusalan ammattilaisen kanssa ennen minkäänlaisen harjoitusohjelman aloittamista.

K: Osteopaatti vai fysioterapeutti? Kummalle varaan ensimmäisen kartoitus- ja hoitoajan?

V: Tätä kysymystä tärkeämpää on valita kokenut ja työhönsä sitoutunut ammattilainen. Molempien alojen ammattilaiset kykenevät auttamaan sinua. Sekä osteopaatti & fysioterapeutti tekevät huolellisen alkuhaastattelun, kartoituksen & tutkimisen ja sen mukaan hoitosuunnitelman, jota lähdetään yhdessä asiakkaan kanssa toteuttamaan? HE FYSIOSSA sinä pääset valjastamaan oman selkäsi tueksi molempien alojen ammattilaiset!

K: Voiko stressi vaikuttaa selkäkipuun?

V: Kyllä, krooninen stressi voi johtaa aiempaa pahempaan lihasjännitykseen ja pahentaa tämän kautta myös selkäkipua. Opettelemalla rentoutumaan hyödyntämällä eri rentoutustekniikoita sekä stressin käsittelyyn liittyviä tekniikoita lievität selkäkipua erittäin todennäköisesti.

K: Milloin minun pitäisi harkita leikkausta selkäkivun vuoksi?

V: Leikkausta harkitaan yleensä silloin, kun konservatiiviset hoidot eivät ole tuottaneet helpotusta ja kipu vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuun. Selkävaivoihin erikoistuneen lääkärin tekemä perusteellinen arviointi on olennaisen tärkeää tietoon perustuvan päätöksen tekemiseksi.

K: Miten voin ehkäistä tulevia selkävaivoja?

Terveelliset elämäntavat, kuten säännöllinen liikunta, oikea ryhti ja kehon mekaniikka, voivat auttaa ehkäisemään toistuvia selkäkipujaksoja.

Olisiko nyt aika jättää selkäkivut historiaan?

Ensimmäiseksi hyödynnä selkäviikon tarjoukset, jotka ovat voimassa vain 18.-25.9. välisen ajan.

Varaa tämän jälkeen itsellesi aika HE FYSION ammattilaiselle. Alla esiteltynä ortopediset osteopaatit sekä fysioterapeutit. Kukin heistä myös koulutettu hieroja.

Jos et vielä tiedä kenelle ajan varaisit tai millainen hoito sinulle parhaiten sopii, varaa ensin aika maksuttomaan etäkonsultaatioon.

Käydään yhdessä läpi tämän hetkinen tilanteesi, taustasi sekä tavoitteesi. Konsultaation päätteeksi saat suosituksen siitä miten sinun kannattaa lähteä liikkeelle.

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

Etäkonsultaation aikana käymme läpi tämän hetkisen tilanteesi, taustasi sekä tavoitteesi.

Konsultaation päätteeksi saat suosituksen hoitojakson tai valmennuksen (fysiikkavalmennus/personal training) aloituksesta. Samalla voimme varata sinulle jo ensimmäisen ajan.

FYSIOTERAPEUTIN/OSTEOPAATIN KARTOITUS- JA HOITOKÄYNTI (60min.) / 100kpl

65€

(norm. 80€)

5x60 min. SARJAKORTTI HIERONTAAN / 50kpl

250€

(norm. 300€)

Tutustu HE FYSION ammattilaisiin tarkemmin ja varaa oma aikasi

Esittelemme alla ortopediset osteopaatit, fysioterapeutit sekä jalkaterapeutit. HE FYSIOSSA sinua palvelee näiden ammattilaisten lisäksi useita koulutettuja hierojia. Löydät koko henkilöstön esittelyt toimipisteiden sivuilta.

TEEMU LAGERSTRÖM

Ortopedinen osteopaatti, fysiikkavalmentaja, koulutettu hieroja

Toimipisteet Kamppi ja Vallila

TUTUSTU TARKEMMIN

TEEMU LAGERSTRÖM

Peruskoulutus: Ortopedinen osteopatia, fysiikkavalmentaja

Urheilu- ja klassinen hieronta

Syventävät opinnot: Liikuntalääketieteen ja valmennuksen opinnot 2023/XAMK, Lannerangan mekaaninen diagnosointi ja terapia 2019, Lääketieteellisen akupunktion koulutus 2018, Alaselkäkivun moderni kliininen päättely 2018, Lääkekoulutus 2017, Kinesioteippauskoulutus 2012

Minulla on pitkä urheilutausta erilaisten pallopelien parista. Jääkiekko, jalkapallo, golf ja kuntosali ovat vieläkin aktiivisesti elämässäni mukana. Hyödynnän monipuolista urheilutaustaani fysiikkavalmennuksissa.


Hoitotilanteessa käytän erilaisia pehmytkudostekniikoita sekä nivelten manipulaatio- ja mobilisaatiotekniikoita. Hoidon yhteydessä hyödynnän tarvittaessa apuna akupunktiota, ultraäänikuvantamista sekä kinesio- ja urheiluteippausta.


Huomioin asiakkaan toiveet ja tavoitteet aina hoitoa suunnitellessani. Vaivan hoito ja kuntoutussuunnitelma toteutetaan yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa. Asiakaskohtaamisessa minulle on tärkeää hyvä vuorovaikutus, luottamus ja se, että asiakas tuntee olevansa etusijalla.

KIMMO MONONEN

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja

Toimipiste Kallio

TUTUSTU TARKEMMIN

KIMMO MONONEN

Peruskoulutus: Fysioterapia, Urheilu- ja klassinen hieronta

Erikoisosaaminen: Fysioterapeuttinen tutkiminen, neuvonta ja ohjaus, tuki- ja liikuntaelimistön vaivat ja niiden tutkiminen & kuntouttaminen, rintarangan ongelmat, urheilu- ja rasitusvammojen ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus

Olen lähtöisin Pohjois-Karjalasta, Kiteeltä ja asunut Helsingissä vuodesta 2012 kun aloitin fysioterapian opinnot Metropoliassa.


HE Fysiolla olen työskennellyt vuodesta 2015 kun sain fysioterapeutin opinnot päätökseen. Luonteeltani olen rauhallinen ja helposti lähestyttävä.


Minulla on vahva urheilutausta joukkuelajeista (salibandy, pesäpallo), joista oppimiani asioita pyrin hyödyntämään työssäni.


Vahvuuksiini kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, kivun hoidosta aina vammojen kuntouttamiseen sekä liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyvä neuvonta.

Olen kiinnostunut löytämään syyn mahdollisten kiputilojesi taustalla ja auttamaan sinua pääsemään niistä eroon. Kivuttoman kehon kanssa päivittäiset toimet sujuvat mukavammin ja elämänlaatu paranee.

MIKAEL KIIKKA

Ortopedinen osteopaatti, koulutettu hieroja

Toimipisteet Kallio ja Vallila

TUTUSTU TARKEMMIN

MIKAEL KIIKKA

Peruskoulutus: Ortopedinen osteopatia, Urheilu- ja klassinen hieronta

Syventävät opinnot: Lääketieteellinen akupunktio, Modernin kiputieteen koulutus, Liikkeen ja liikekontrollin häiriöt, Kliinisen tutkimisen koulutus

Olen tehnyt urheiluhierojan hommia vuodesta 2010 ja valmistuin ortopediseksi osteopaatiksi 2019. Pidän suuressa arvossa korkeaa elämänlaatua ja olen sitä mieltä, että kipu on pahin onnellisuutta syövä tekijä.


Hoitajana ja ihmisenä olen erityisen kiinnostunut kivun syistä ja keinoista lievittää ja poistaa sitä. Olen luonteeltani ongelmanratkoja ja tahdon työlläni luoda ja tuoda hyvää ihmisten elämään. Näistä syistä olen tykästynyt ammattiini oikein syvästi.


Olen kiinnostunut kivustasi ja haluan auttaa sinua löytämään syyn sen taustalla ja auttamaan sinua pääsemään siitä lopullisesti eroon.


Tervetuloa vastaanotolleni!

OSKARI PAAVILAINEN

Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja, koulutettu hieroja

Toimipiste Kamppi

TUTUSTU TARKEMMIN

OSKARI PAAVILAINEN

Peruskoulutus: Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja

Urheilu- ja klassinen hieronta

Erityisosaaminen: Fysioterapeuttinen tutkiminen, neuvonta ja ohjaus, tuki- ja liikuntaelimistön vaivat ja niiden tutkiminen & kuntouttaminen, olkapään tutkiminen ja kuntoutus, rasitusperäisten urheiluvammojen ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus, crossfit ja painonnosto oheisharjoitteet, fysiikkavalmennus

Oskari on koko pienen ikänsä urheillut aktiivisesti mm. salibandyn, crossfitin, sekä eri kestävyyslajien parissa. Tuoreimpana intohimona hänellä on frisbeegolf, jonka parissa Oskari tekee myös fysiikkavalmennuksia.


Oskarin vahvuuksiin kuuluu tuki- ja liikuntaelin peräisten vaivojen kliininen tutkiminen sekä progressiivisesti etenevän kuntoutuksen suunnittelu. Urheilun tiimoilta erityisesti rasitusperäisten vammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus lukeutuu myös hänen mielenkiinnon kohteisiin.

Oskarin pyrkii yhteistyössä kanssasi löytämään vaivojesi taustalla olevan syyn ja auttamaan sinua näin kohti parempaa arkea.


Oskari haluaakin muistuttaa, että vaivojen kanssa ei tarvitse olla yksin. Varaa rohkeasti aika ja aloita matka kohti parempaa toimintakykyä!

JOONAS MERELÄ

Ortopedinen osteopaatti, fysiikkavalmentaja, koulutettu hieroja

Toimipisteet Kamppi ja Esport

TUTUSTU TARKEMMIN

JOONAS MERELÄ

Peruskoulutus: Ortopedinen osteopatia, Urheilu- ja klassinen hieronta, Fysiikkavalmennus

Erikoisosaaminen: Ortopedian / neurologian kliininen osaaminen, olkapää- / kyynärpäävaivat ja kuntoutus, selkä- / lonkkavaivat ja kuntoutus, urheilu ja rasitusvammojen ennaltaehkäisy / hoito ja kuntoutus, fysiikkavalmennus

Omaan itse pitkän urheilutaustan monesta eri urheilulajista. Omat loukkaantumiset ajoivat itseni tähän ammattiin. Oman jääkiekkouran päätyttyä toimin jääkiekkovalmentajana neljän kauden ajan ennen osteopaattikoulua.


Tällä hetkellä pelaan tavoitteellisesti frisbeegolffia ja lajiin olen tykästynyt kovasti! Golffin parissa myös kuluu aikaa harrastusmielessä.


Toimin tällä hetkellä monen frisbeegolffarin kanssa myös työni puolesta. Työssäni olen erikoistunut tutkimaan ja hoitamaan erilaisia kiputiloja ja ongelmia.


Fysiikkavalmennuspuolella kiinnostaa liikuntatieteet ja koitan kehittää itseäni jatkuvasti! Tarvittaessa ohjaan asiakkaani erikoislääkärin vastaanotolle. Hoito- ja asiakastyössä olen sosiaalinen ja rehellinen. Hyvä vuorovaikutus on tärkeää päämäärän saavuttamiseksi.

TOMI RÄISÄNEN

Fysioterapeutti, hengitysohjaaja, koulutettu hieroja

Toimipiste Vallila

TUTUSTU TARKEMMIN

TOMI RÄISÄNEN

Peruskoulutus: Fysioterapia, hengitysohjaaja, urheilu- ja klassinen hieronta

Erikoisosaaminen: Hengitysopetus / hengitysperäisten oireiden hoito, urheilijan hengitysvalmennus, palautumisen nopeuttaminen / tehostaminen, akuutin / kroonisen kivun hoito, hermostoperäisten oireiden hoito, stressiperäisten oireiden hoito, uneen liittyvien ongelmien ratkaisut , urheilu- ja rasitusvammat, urheilu- ja kinesioteippaus

Urheilijan ammattilaisuran jälkeen olen työskennellyt terveydenhuollon ammattilaisena viidentoista vuoden ajan ja valmentanut, ohjannut ja opettanut maajoukkuetason urheilijoita, liikunnan harrastajia, yritysjohtajia, työläisiä, vanhempia, laulajia, näyttelijöitä, terveydenhuollon ammattilaisille jne. Suomen lisäksi olen työskennellyt eri puolilla maailmaa.


Tänä aikana olen auttanut asiakkaitani kuntoutumaan vammoista, rauhoittumaan, rentoutumaan, hallitsemaan stressiä, parantamaan terveyttään, tehostamaan urheilusuoritustaan, palautumaan fyysisestä ja psyykkisestä rasituksesta sekä pääsemään eroon akuuteista ja kroonisista kivuista.

Tervetuloa hoitoon ja oppimaan taitoja, joilla voit hallita ja muuttaa elämääsi!

KIMMO HORTTAINEN

Jalkaterapeutti, koulutettu hieroja

Toimipiste Kamppi

TUTUSTU TARKEMMIN

KIMMO HORTTANAINEN

Peruskoulutus: Jalkaterapeutti, fysiikkavalmentaja

Urheilu- ja klassinen hieronta

Erikoisosaaminen: Alaraajojen kliininen tutkiminen, polvivaivat ja kuntoutus, jalkaterä / nilkka vaivat ja kuntoutus, urheilu ja rasitusvammojen ennaltaehkäisy / hoito ja kuntoutus, fysiikkavalmennus

Olen harrastanut useita erilajeja urani aikana. Jääkiekkoa ja jalkapalloa koko nuoruusikäni. Nyt vanhemmalla iällä kuntosalilla käynti täyttää pääosan viikottaisesta urheilurytmistä.


Mielestäni hoito- ja asiakastyössä on tärkeää selkeä ja hyvä vuorovaikutus terapeutin / valmentajan ja asiakkaan välillä. Tarpeen vaatiessa ohjaan asiakkaan erikoislääkärin vastaanotolle.

Hyödynnä selkäviikon tarjoukset 25.9. mennessä!

FYSIOTERAPEUTIN/OSTEOPAA-TIN KARTOITUS- JA HOITOKÄYNTI (60min.) / 100kpl

65€

(norm. 80€)

5x60 min. SARJAKORTTI HIERONTAAN / 50 kpl

250€

(norm. 300€)

Ajankohtaista

Asiakastarina - Asianajotoimisto White & Case

Asianajotoimisto White & Caselle on aina ollut tärkeää pitää huolta työntekijöiden hyvinvoinnista. Ymmärrämme, että vaativat työtehtävät voivat aiheuttaa stressiä ja jännitystä, ja haluamme tarjota heille parasta mahdollista tukea. Siksi päätimme lähteä etsimään hierontapalveluita, jotka voisivat auttaa työntekijöitämme rentoutumaan ja jaksamaan paremmin.

Ylämäkijuoksu

Juoksutekniikasta puhutaan paljon. Liian harvoin siinä keskustelussa on ylämäkijuoksu mukana. Tässä artikkelissa käydään tiivisti läpi ylämäkijuoksun tekniikan perusasiat.

Selkäviikko - Joka kolmas suomalainen kärsii selkävaivoista kuukausittain!

HE FYSION ensimmäistä selkäviikkoa vietetään 18.-25.9.


Joka kolmas suomalainen työikäinen kärsii selkävaivoista kuukausittain. Selkävaivat koskettavat siis käytännössä säännöllisesti jopa noin 900 000 suomalaista. HE FYSION asiakasrekisterissä on vähän yli 15 000 ihmistä, joten lyhyellä matematiikalla laskettuna selkävaivat koskettavat jopa 5 000 meidän asiakasta.


Tässä on aika monta hyvää syytä selkäviikon toteuttamiselle! Tutustu viikon sisältöön ja hyödynnä loistavat tarjoukset!

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme asiakkaamme pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta he voivat keskittyä siihen, mitä eniten rakastavat.