Olisiko aika varata aika ortopediselle osteopaatille?

Ortopedinen osteopaatti on terveydenhuollon ammattihenkilö, joka on erikoistunut erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivoihin hoitamiseen.

Kun varaat ajan osteopaatille, käynnistyy vastaanotto henkilö- ja terveystietojen selvittämisellä. Samalla kartoitetaan tarkemmin sinun vaivasi tilanne sekä millaisia toiveita ja tavoitteita sinulla on.

Alkuhaastattelun jälkeen tehdään tarkempia kliinisiä ja neurologisia testejä vaivan aiheuttajan selvittämiseksi.

Itse hoitotyö sisältää pehmytkudoksiin, niveliin ja nikamiin kohdistuvia mobilisaatio- ja manipulaatiotekniikoita sekä mahdollisten kuntoutusharjoitteiden ohjaamista.

Lopullinen hoitosuunnitelma luodaan aina yhdessä sinun kanssasi.


Tämän maaliskuun aikana tarjoutuu sinulle erinomainen tilaisuus aloittaa oman kehosi kuntoon laittaminen HE FYSION osteopaatin tekemän 45 minuutin kartoituksen kautta.

Kartoituksen aikana käydään läpi kehosi tila kokonaisvaltaisesti ja sen päätteeksi saat suosituksen henkilökohtaisesta kuntoutusohjelmasta.

Miksi osteopatia?

Osteopatiasta on hyötyä monenlaisissa vaivoissa ja oireissa. Se auttaa lievittämään selkä- ja niskakipuja, jotka ovat yleisiä toimistotyöntekijöiden ja fyysisesti raskasta työtä tekevien keskuudessa. Osteopatia on myös tehokas hoitomuoto urheiluvammojen ehkäisyssä ja hoidossa, sillä se auttaa ylläpitämään kehon optimaalista liikkuvuutta ja joustavuutta.


Ortopedinen osteopatia ei keskity ainoastaan oireiden lievittämiseen, vaan pyrkii löytämään ja hoitamaan niiden perimmäisiä syitä. Tämän vuoksi osteopatian avulla saavutetut hyödyt voivat olla todella pitkäkestoisia.

HYÖDYNNÄ MAALISKUUN KAMPANJA:

OSTEOPAATIN KARTOITUSKÄYNTI 53€

Varmista itsellesi 45min. kartoituskäynti ortopediselle osteopaatille ja ota ensiaskel kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia,

jossa kehosi toimii kuin unelma. Varaa aika haluamaasi toimipisteeseen tai hanki alta kartoituksen sisältämä lahjakortti nyt maaliskuun aikana.

Ajan pääset varaamaan osteopaattien esittelyn yhteydessä olevien linkkien kautta. Linkki vie suoraan oikean palvelun varausnäkymään.

OSTEOPAATIN KARTOITUSKÄYNTI (45min.)

53€

(norm. 65€)

Saat tilauksen jälkeen spostiisi sähköisen lahjakortin, joka sisältää kartoituskäynnin. Kortti voimassa 12kk.

SÄÄSTÄ 12€

HE FYSION

Ortopediset osteopaatit

MIKAEL KIIKKA

Ortopedinen osteopaatti, koulutettu hieroja, purentalihasten hieronta

TEEMU LAGERSTRÖM

Peruskoulutus: Ortopedinen osteopatia, Urheilu- ja klassinen hieronta

Syventävät opinnot: Lääketieteellinen akupunktio, Lääkekoulutus, Kinesioteippaushoitaja

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2011 ja siitä asti olen työskennellyt HE FYSIOLLA.

Olen nuoresta asti urheillut erilaisten pallopelien parissa ja pelaan edelleen aktiivisesti jääkiekkoa, jalkapalloa ja golfia. Pitkällä urheilutaustallani oli suuri vaikutus siihen, miksi alunperin lähdin opiskelemaan urheiluhierojaksi.

Hierontakoulussa huomasin kiinnostukseni ihmisen anatomiaa kohtaan ja halusin lähteä laajentamaan anatomian tietojani ortopedisen osteopatian koulutuskeskukseen. 2012 alkaneista osteopatian opinnoista sain monipuoliset taidot erilaisten tuki- ja liikuntaelinvammojen sekä kehon muiden kiputilojen kliiniseen tutkimiseen, hoitamiseen ja kuntoutukseen.

Varaa aika, niin luodaan juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma!

TEEMU LAGERSTRÖM

Ortopedinen osteopaatti, koulutettu hieroja, fysiikkavalmentaja, purentalihasten hieronta

Lähde liikkeelle turvallisesti ja tehokkaasti

Jos et ole varma, sopiiko purentalihasten hieronta sinulelle, varaa aika ensin maksuttomaan etäkonsultaatioon. Käydään yhdessä läpi tämän hetkinen tilanteesi, taustasi sekä tavoitteesi. Konsultaation päätteeksi saat suosituksen siitä miten sinun kannattaa lähteä liikkeelle.

Jos taas haluat vain päästä äkkiä varaamaan itsellesi ensimmäisen hieronta-ajan, siirry suoraan ajanvaraukseen:

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN ETÄKONSULTAATIOON

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa Lähetä. Olemme sinuun yhteydessä valitsemanasi ajankohtana puhelimitse.

Oletko jo hyödyntänyt mahdollisen työsuhde-etusi? HE FYSION arvokortissa saat edulle parhaan arvon!


Ajankohtaista

TIEDOTE: Fysioterapeutit Kimmo Mononen ja Emma Jones vahvistavat Kampin toimipistettämme

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että fysioterapeutit Kimmo Mononen ja Emma Jones vahvistavat nyt Kampin toimipistettämme. Kimmo ja Emma ovat kokeneita fysioterapeutteja, jotka ovat omistautuneet potilaidensa hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.


Nyt pääset Kampin toimipisteellä fysioterapeutin vastaanotolle aiempaa selvästi paremmin! 

TOUKOKUUN TASARAHAKAMPANJA ON TÄÄLLÄ!

Kun elämän kiireet painavat päälle, oma hyvinvointi voi helposti jäädä taka-alalle. Me HE FYSIOSSA haluamme tarjoata tähän erinomaisen ratkaisun:


Sarjakortit, jotka mahdollistavat sekä puhtaan taloudellisen säästön että mahdollisuuden pitää omasta hyvinvoinnista säännöllisesti huolta.


Toukokuun ajan kaikki sarjakortit tarjolla TASARAHAHINTAAN! Lue lisää ja tilaa omasi!

Kevät aurinko herättää meissä monissa juoksuhalut...

Älä anna loukkaantumisen tai rasitusvammojen kuitenkaan pilata käynnistyvää juoksukautta.


Kevään juoksuinnostuksessa piilee vaaroja rasitusvammojen suhteen. Mikäli olet jaksanut juosta läpi talven ulkona tai juoksumatolla, lähtökohtasi ovat paremmat. Pitää kuitenkin muistaa, että asfaltin kovuus on eri luokkaa kuin juoksumaton, joten askelluksesta johtuvaa iskutuksen määrää tulee lisätä nousujohteisesti kesää kohti. Jos taas viimeiset juoksulenkkisi ovat viime syksyltä, niin näillä vinkeillä saatat pelastaa kehon rasitusvammoilta.

PYYDÄ TARJOUS TYÖYHTEISÖLLE TAI SEURALLE.

Haluatko tarjota seurasi jäsenistölle, joukkueelle, työyhteisölle tai muulle ryhmälle mahdollisuuden hyödyntää HE FYSION palveluita normaalia EDULLISEMMIN?

TÄYTÄ OHEINEN LOMAKE JA LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ.

Tässä tarjolla ehkä helpoin ja nopein tapa aloittaa matka kohti terveempää ja toimintakykyisempää kehoa.