OPI HIEROMAAN -

PARIHIERONTAKOULUTUS

Terveutuloa matkalle, joka vie käsityksesi hieronnasta täysin uudelle tasolle!

Haluatko oppia hieromaan paremmin?

Haluaisitko yllättää kumppanisi tai läheisesi tarjoamalla heille rentouttavan hieronnan, joka tuntuu ammattilaisen käsialalta?


Opi hieromaan - intensiivikoulutus (2h) tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia hieronnan perusteita ja kehittää taitojasi yhdessä kumppanisi kanssa.

Opit hierontatekniikat, joiden avulla jaksat hieroa pidempään ja tehokkaammin. Opit samalla taidon, jonka avulla annat tehokasta apua lihasten kiputiloihin kotisohvalta käsin!

Opi hieromaan -parihierontakoulutus tuo mukanaan useita hyötyjä!

Taidot ja itsevarmuus: Koulutus antaa sinulle taitoja hierontaan, mikä lisää varmuutta ja taitavuutta hierontatilanteissa.

Fyysisen hyvinvoinnin tuki: Teknisesti taitavammin suoritettu hieronta auttaa lievittämään tehokkaasti lihasjännitystä ja edistää kehon hyvinvointia.

Rentoutuminen ja stressinlievitys: Opit hieromaan tarvittaessa rentouttavasti, mikä auttaa vähentämään stressiä ja edistämään rentoutumista.


Parin välinen yhteys: Hieronta voi syventää parin välistä yhteyttä ja luoda intiimiä hetkiä, jotka ovat omiaan parisuhteen vahvistamiseen

Kouluttajina HE FYSION ammattilaiset

Kouluttajana toimivat HE FYSION osteopaatit ja fysioterapeutit, joista jokaisella on myös koulutetun hierojan koulutus ja pitkä kokemus hierojan työstä.

Koulutus toteutetaan aina parille kerrallaan, mikä mahdollistaa yksilöllisen oppimisen ja henkilökohtaisen ohjauksen.

HE FYSION ammattilainen räätälöi koulutuksen myös aina juuri sinun ja parisi toiveiden mukaisesti.

Asiakkaiden antama palaute Opi hieromaan -koulutukselle on ollut huikeaa!

"Ihan vilpittömästi: oli aivan huikea! Teemun kanssa synkkasi tosi hyvin, ja olin yllättynyt, miten pitkälle kahdessa tunnissa päästiin. Hierottiin molemmat jo kotonakin kertaalleen, ja tuntuma on täysin eri kuin aiemmin. Kehon painoa hyödyntäen ja oikeilla otteilla tuntuu ihan hieronnalta."

Tämä kahden tunnin intensiivikoulutus voi muuttaa maailmasi.

Kokeile ja yllätä läheisesi uudella taidolla!

Liity mukaan tyytyväisiin asiakkaisiin ja ota ensimmäinen askel kohti merkittävästi parempia hierontataitoja – lupaamme, että tämä päätos voi muuttaa koko lähestymistapanne hierontaan!

Klikkaa alla olevaa painiketta ja tilaa koulutuksen sisältävä lahjakortti itsellesi. Lahjakortin mukana tulee tarkemmat ohjeet koulutuksen varaamiseksi.

Koulutuksia järjestetään Kampin ja Hämeentien toimipisteissä.

Koulutuksen hinta kahdelle 150 euroa / 2h

Maksutavat

Maksutapoina kaikki yleisimmät pankki-/luottokorttit tai Klarnan joustavat maksutavat eri maksuajoilla.

Klarnan kautta saat 30 päivää korotonta maksuaikaa tai voit jakaa maksun myös haluamiisi kuukausieriin.

Voit maksaa tilauksen myös Epassin, Smartumin tai Edenredin saldoilla. Ota tällöin yhteys info@hefysio.fi

HYÖDYNNÄ KAMPANJATARJOUKSET TYÖSUHDE-EDULLA

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa Lähetä. Olemme sinuun yhteydessä ja autamme pelastamaan jäljellä olevat saldosi hyötykäyttöön.

Ajankohtaista

Tarina HE FYSION taustalta - NÄIN URHEILUHIERONTA MULLISTI OMAN ELÄMÄNI YLI 30 VUOTTA SITTEN

Tutustuin itse ensimmäisen kerran kunnolliseen urheiluhierontaan lukioaikoina, kun harrastin aktiivisesti yleisurheilua SM-tasolla.


Olin lukion ekalle mennessä kärsinyt runsaan vuoden ajan takareisiongelmista. En pystynyt juoksemaan täysillä 20 metriä pidempään ilman, että oikea takareisi ei olisi revähtänyt. Tuolloin en tajunnut mistä tämä voi johtua. Treeneistä ei tullut yhtään mitään...

Nuoren urheilijan selkärangan rasitusmurtuma - Miten syntyy? Miten kuntoutetaan? Miten ennaltaehkäistään?

Tänä päivänä urheiluseuroissa liikunnan ja kilpaurheilun osuus kasvaa ja samanaikaisesti

nuorten vapaa-ajan liikkuminen ja liikunnan kokonaismäärät vähentyvät. Tämä lisää merkittävästi rasitusvammojen riskiä, jotka käsittävätkin nykyään melkein puolet lasten ja nuorten liikuntavammoista.


Näihin rasitusvammoihin kuuluu myös viime vuosikymmenien aikana lisääntyneet selkärangan rasitusmurtumat.

Oletko luullut venyttelyn vähentävän liikunnan jälkeistä lihaskipua? HE FYSION Teemu Lagerström kumoaa myytin venyttelyn

Venyttely voi tuntua mukavalta ja se parantaa liikkuvuutta. Tutkimuksissa ei ole kuitenkaan näyttöä siitä, että liikunnan jälkeinen venyttely nopeuttaisi palautumista.

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme sinua pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä eniten rakastat.