HE FYSION KAMPIN TOIMIPISTELLÄ MAHDOLLISUUS VARATA AIKOJA NAPRAPAATTIOPISKELIJALLE.


HE FYSION Kampin toimipisteellä on koko maaliskuun ajan mahdollisuus päästä hoitamaan omat pienet tai isommat vaivat kuntoon, kun 4. vuoden AMK naprapaattiopiskelija Henriikka Hämäläinen suorittaa meillä omaa työharjoitteluansa.

Naprapaattina Henriikka on erikoistunut erilaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen, hoitamiseen sekä ennaltaehkäisyyn.

Vastaanotollaan hän pyrkii hoitamaan ja lievittämään erilaisia vaivoja ja kiputiloja käyttäen pehmytkudos-, mobilisaatio-, ja manipulaatiotekniikoita.

Lue naprapatiasta lisää alempaa ja varaa oma aikasi jo tänään. Oli tilanteesi mikä tahansa, kannattaa tämä tilaisuus hyödyntää.

Henriikka luo jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman, ottaen huomioon henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet.

Maaliskuun ajan sinulla on ainutkertainen tilaisuus kokea naprapatian hyödyt erittäin edulliseen opiskelijahintaan, vain 35€/60 minuutin hoito. Tämä on loistava mahdollisuus tutustua naprapatian monipuoliseen maailmaan ja sen tarjoamiin hyötyihin.

Varaa aikasi jo tänään ja anna Henriikan auttaa sinua matkallasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

OSKARI PAAVILAINEN

Peruskoulutus: Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja,

Urheilu- ja klassinen hieronta

Toimipisteet: Kamppi (Ruoholahdenkatu 12)

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2014. Vuonna 2019 valmistuin Laurean ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi. Työurani aikana olen keskittynyt erityisesti tuki- ja liikuntaelinperäisten vaivojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen, olkapään sekä alaselän ja lonkan alueilla. HE FYSIOLLA vuodesta 2022.


Olen vuosia pelannut salibandyä, mikä herätti kiinnostukseni ihmiskehon toiminnallisuudesta ja vammojen selättämisestä. Nykyään kilpailen atiivisesti crossfitissa ja frisbeegolfissa, mikä tukee ammatillista osaamistani ja antaa arvokasta näkemystä urheiluun ja yleiseen toiminnallisuuteen liittyvässä kuntoutuksessa.


Tervetuloa vastaanotolleni, jossa yhdistän ammattitaitoni ja intohimoni. Varaa aika ja tehdään yhdessä sinulle sopiva hoitosuunnitelma.

Erikoisosaaminen:

Olkapään, alaselän ja lonkan alueen hoito ja kuntoutus

Tuki- ja liikuntaelinperäiset vaivat

Urheilu ja rasitusvammojen ennaltaehkäisy / hoito ja kuntoutus

Fysiikkavalmennus

Koulutus:

Espoon hierojakoulu 2014

Laurean ammattikorkeakoulu 2019

Huom! Vallilan toimipiste vain OP:n pääkonttorissa työskenteleville

HENRIIKKA HÄMÄLÄINEN

4 vuoden naprapaattiopiskelija

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija

Naprapaatti osaa hoitaa ja ehkäistä monenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia sekä päänsärky- ja huimausoireita. Hoitomenetelmiä on useita:

  • Manipulaatio eli nivelten naksauttaminen on kivuton, turvallinen ja tehokas tapa hoitaa akuuttia ja pitkäaikaista kipua.
  • Mobilisaatio eli raajan tai nivelten liikuttaminen ääriasentoon lisää liikkuvuutta ja lievittää kipua.
  • Painallukset, kuten hieronta ja lihaskalvojen käsittely, hoitavat hyvin lihaskireyksiä ja -jännityksiä.
  • Terapeuttinen harjoittelu vastaanottojen välillä edistää kuntoutumistasi.
  • Neuvonta ja ohjaus auttavat sinua suoriutumaan arjen askareista kivuttomammin ja kannustavat aktiiviseen elämäntapaan sinun ehdoillasi.


Kenelle naprapatia sopii?

Naprapatia sopii kaikille, joilla on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia, kiputiloja tai toimintahäiriöitä, huimausta tai päänsärkyä.

Ajankohtaista

TIEDOTE: Fysioterapeutit Kimmo Mononen ja Emma Jones vahvistavat Kampin toimipistettämme

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että fysioterapeutit Kimmo Mononen ja Emma Jones vahvistavat nyt Kampin toimipistettämme. Kimmo ja Emma ovat kokeneita fysioterapeutteja, jotka ovat omistautuneet potilaidensa hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.


Nyt pääset Kampin toimipisteellä fysioterapeutin vastaanotolle aiempaa selvästi paremmin! 

TOUKOKUUN TASARAHAKAMPANJA ON TÄÄLLÄ!

Kun elämän kiireet painavat päälle, oma hyvinvointi voi helposti jäädä taka-alalle. Me HE FYSIOSSA haluamme tarjoata tähän erinomaisen ratkaisun:


Sarjakortit, jotka mahdollistavat sekä puhtaan taloudellisen säästön että mahdollisuuden pitää omasta hyvinvoinnista säännöllisesti huolta.


Toukokuun ajan kaikki sarjakortit tarjolla TASARAHAHINTAAN! Lue lisää ja tilaa omasi!

Kevät aurinko herättää meissä monissa juoksuhalut...

Älä anna loukkaantumisen tai rasitusvammojen kuitenkaan pilata käynnistyvää juoksukautta.


Kevään juoksuinnostuksessa piilee vaaroja rasitusvammojen suhteen. Mikäli olet jaksanut juosta läpi talven ulkona tai juoksumatolla, lähtökohtasi ovat paremmat. Pitää kuitenkin muistaa, että asfaltin kovuus on eri luokkaa kuin juoksumaton, joten askelluksesta johtuvaa iskutuksen määrää tulee lisätä nousujohteisesti kesää kohti. Jos taas viimeiset juoksulenkkisi ovat viime syksyltä, niin näillä vinkeillä saatat pelastaa kehon rasitusvammoilta.

PYYDÄ TARJOUS TYÖYHTEISÖLLE TAI SEURALLE.

Haluatko tarjota seurasi jäsenistölle, joukkueelle, työyhteisölle tai muulle ryhmälle mahdollisuuden hyödyntää HE FYSION palveluita normaalia EDULLISEMMIN?

TÄYTÄ OHEINEN LOMAKE JA LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ.

Tässä tarjolla ehkä helpoin ja nopein tapa aloittaa matka kohti terveempää ja toimintakykyisempää kehoa.