Liity Eksklusiiviseen 90 Päivän LÄPIMURTO -valmennukseen

Aktivoi terveempi minäsi -

Seuraava valmennus käynnistyy 5.8. - Vain 10 paikkaa tarjolla

Tähän alkuun haluan jakaa kanssasi oman tarinani. Toivon, että se inspiroi sinua katsomaan omia tapojasi ja arjen pieniä tekoja uudelta kantilta.

Kuten niin monet muut, koin vuosia sitten voimakasta turhautumista elämäntapojeni ja terveyteni suhteen. Minulla oli jatkuvasti väsynyt olo, painoni nousi ja henkinen hyvinvointini oli koetuksella. Kaikkein raskainta oli kuitenkin se tunne, että olin jumissa tilanteessa, josta en nähnyt ulospääsyä.

Paino-ongelmat, uupumus ja stressi hallitsivat päivittäistä elämääni. Eräänä iltana havahduin TV:tä katsoessani tilanteeseen, että näen kaiken kahtena. Pelästyin miettimään, että nytkö se aivoinfarkti iski. Ei onneksi iskenyt, mutta tilanne pelästytti todenteolla.

Varasin ajan lääkärille heti seuraavalle päivälle. Mitään akuuttia tai supervakavaa ei löydetty, mutta verenpaineet näyttivät lukemaa 164/110. Käynnin lopuksi lääkärini varoitti, että jos en tekisi merkittäviä muutoksia elämäntapoihini, saattaisin alkaa oikeasti kärsimään vakavista terveysongelmista. Verenpaineen osalta sovittiin seurantakäynti vajaan kahden kuukauden päähän.

Pelko terveyteni romuttumisesta oli herätys, jonka tarvitsin. Tiesin, että minun täytyi oikeasti tehdä muutos. Tiesin samalla kokemuksesta, että mitkään suuret ja mullistavat muutokset eivät omalla kohdallani onnistu. Olin niitä yrittänyt useita eri kertoja. Nyt oli pakko löytää ratkaisu joka toisi mukanaan pysyvämpiä tuloksia ja pysyvämmän muutoksen.

Löysin tilanteeseeni ratkaisun ja nyt vuosia myöhemmin olen huomattavasti paremmassa tilanteessa. Olen energisempi, onnellisempi ja koen tulevaisuuden positiivisempana kuin aiemmin. Paino on alempana. Verenpaineet merkittävästi alempana. Päivittäisen stressin määrä ja siitä palautuminen on ollut tasapainossa jo pitkään.

Ylipäätään useimpien päivien toimintani tukee omaa hyvinvvointiani ja terveyttäni, eikä päinvastoin.

Voikin sanoa, että tuolloin vuosia sitten tein omalla kohdallani tietynlaisen LÄPIMURRON. En sitä siinä hetkessä ymmärtänyt. Oivalsin sen vasta myöhemmin.

Nykyään uskallan asettaa itselleni jo vähän kovempiakin tavoitteita. Yksi sellainen on se, että haluan rikkoa 105-vuotiaiden miesten kuulantyönnän maailman ennätyksen vuonna 2080 ⚡️

HAE MUKAAN OHJELMAAN JA SÄÄSTÄ 135€!

90 päivän haaste, jonka aikana sinut haastetaan tekemään pieniä päivittäisiä, omaa hyvinvointia tukevia toimia

Firstbeat Life -rajattomat mittaukset ja mittalaite omaksi

Katso lisätiedot Firstbeat Life -palvelusta usein kysyttyjen kysymysten joukosta

3kpl 45min. etävalmennuksia psyykkisen valmentajan kanssa

Läpimurto -eKirja sisältää paljon hyödyllistä sisältöä tapojen luomisesta, unesta ja stressin hallinnasta, liikkumisesta sekä ravinnosta

Läpimurto -työkirja sisältää harjoituksia ja tehtäviä koko ohjelman ajaksi

HINTA YHTEENSÄ VAIN 499€(yksittäin ostettuna 634€)

SÄÄSTÄT 135€!


Mikä Läpimurto - Aktivoi terveempi minäsi on?

Nykyään oman hyvinvoinnin kehittämiseen liittyen on tarjolla ehkä jopa liikaakin erilaista informaatiota. Helposti tällaisen informaatiotulvan keskellä, ne tärkeimmät asiat unohtuvat. Läpimurto - Aktivoi terveempi minäsi tarjoaa selkeän ja yksinkertaisen polun kohti terveellisempää elämää, välttäen yleisen informaatiokuorman aiheuttamaa hämmennystä.

Yksinkertainen päivittäinen tekeminen, toimivan prosessin luominen ja siihen sitoutuminen, tuo mukanaan halutut tulokset. Tämän ohjelman ytimessä on päivittäisten, pienien päätösten merkitys. Jokainen valinta, jokainen teko päivän aikana vaikuttavat pidemmässä juoksussa erittäin paljon lopputulokseen. Voit halutessasi päättää jäädä sohvalle makaamaan tai poiketa syömään pikaruokaa. Toisaalta voit myös valita lähteä lyhyelle 15 minuutin kävelylenkille tai valmistaa itsellesi ravitsevan salaattipohjaisen lounaan. Kaikkien näiden päätöksen tekijä olet sinä.

Juuri tästä syystä oman mielen ja mentaalipuolen kehittäminen on erittäin tärkeää. Se on itseasiassa avain menestykseen. Läpimurto - Aktivoi terveempi minäsi ohjelman psyykkinen valmentaja osaa auttaa sinua kehittymään juuri näissä mentaalipuolen asioissa. Valmentaja tukee sinua tekemään tietoisia ja terveellisiä valintoja jokaisena päivänä, auttaen sinua rakentamaan kestäviä tapoja, jotka muuttavat elämäsi.

Koska Läpimurto - Aktivoi terveempi minäsi on rajoitettu vain kymmenelle osallistujalle, on sinulla ainutlaatuinen tilaisuus saada henkilökohtaista ohjausta ja tukea matkallasi kohti parempaa hyvinvointia. Älä anna tämän mahdollisuuden lipua käsistäsi. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja varmista paikkasi jo tänään. Katso alta lisätiedot miten voit ostaa tuotteen ja aloittaa uuden terveemmän minäsi aktivoiminen.

Tämä ohjelma sopii erityisen hyvin sinulle, joka

Olet kiinnostunut terveellisemmästä elämäntavasta:

Haluat kehittää fyysistä kuntoasi ja ymmärtää paremmin kokonaisvaltaisen terveyden merkityksen.

Kaipaat keinoja stressinhallintaan:

Etsit tehokkaita menetelmiä stressin lievittämiseksi ja haluat oppia hallitsemaan sitä paremmin.

Tavoittelet parempaa unen laatua:

Kamppailet univaikeuksien kanssa ja etsit ratkaisuja unenlaatusi parantamiseen.

Harkitset elämäntapamuutosta:

Olet valmis tekemään pysyviä muutoksia elämässäsi terveytesi ja hyvinvointisi parantamiseksi.

Haluat asettaa ja saavuttaa henkilökohtaisia tavoitteita:

Sinulla on selkeitä tavoitteita, joita haluat lähteä tavoittelemaan määrätietoisesti ja tehokkaasti.

Pyrit kehittämään itsetuntemustasi:

Etsit keinoja ymmärtääksesi itseäsi paremmin ja kehittääksesi itsetietoisuutta.

Tarvitset apua oman ajan hallinnassa:

Haluat oppia hallitsemaan aikaasi paremmin ja keskittymään siihen, mikä on sinulle tärkeää.

Olet kiinnostunut teknologian hyödyntämisestä hyvinvoinnissa:

Haluat käyttää teknologisia työkaluja, kuten Firstbeat Life -mittauksia, omien terveystietojesi seuraamiseen ja analysointiin.

Jos tunnistat itsesi yhdestä tai useammasta kohdasta, tämä ohjelma on suunniteltu juuri sinua varten!

Mikä tekee Läpimurto - Aktivoi terveempi minä ohjelmasta parhaan mahdollisen?

Kun on kyse hyvinvointisi muuttamisesta ja terveemmän itsesi aktivoimisesta, Läpimurto - Aktivoi terveempi minäsi on vaihtoehto numero yksi. Miksi kokeilla jälleen sitä samaa vanhaa tapaa, kun voit kokea ohjelman, joka todella asettaa henkisen ja fyysisen terveytesi etusijalle ennennäkemättömällä tavalla?


Toisin kuin useimmat perinteiset hyvivointiohjelmat, Läpimurto - Aktivoi terveempi minäsi tarjoaa henkilökohtaisen valmennuskokemuksen, joka ulottuu pintaa pidemmälle.

Ohjelman kaiken tekemisen tehtävä on se, että et ainoastaan saavuta tavoitteitasi vaan ylität ne itsevarmasti ja selkeästi.


Ohjelma on suunniteltu käynnistämään muutos sisältäpäin, jolloin tuloksena on pysyvä muutos.


Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti terveempää ja onnellisempaa sinua? Klikkaa painiketta Varaa paikkasi täältä ja lue miten voit lunastaa paikkasi Läpimurto - Aktivoi terveempi minäsi -ohjelmaan ja avata uuden hyvinvoinnin luvun elämässäsi.


Miten Läpimurto - Aktivoi terveempi minäsi ohjelma etenee?

Valmennuksen Alku:

Kun liityt mukaan, saat heti käyttöösi kattavan valmennusmateriaalin sekä kalenterin, johon voit kirjata päivittäiset aktiviteettisi 90 päivän ajaksi. Tämä auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi ja pitämään kiinni tavoitteistasi.

Ensimmäinen Viikko:

Valmennuksen ensimmäisellä viikolla suoritamme ensimmäisen Firstbeat-mittauksen. Tämä mittaus antaa kattavan kuvan nykyisestä fyysisestä tilastasi ja auttaa valmentajaa ymmärtämään, miten voimme parhaiten tukea sinua. Mittauksen jälkeen käymme tulokset läpi yhdessä valmentajan kanssa. Tässä vaiheessa hyödynnämme mm. GROW-mallia tavoitteiden asettamisessa, mikä varmistaa, että asettamasi tavoitteet ovat realistisia, mitattavia ja saavutettavissa olevia. Valmennuksen aikana luomme myös toimintasuunnitelman päivittäiselle tekemiselle.

Viikot 2-4:

Päivittäisen toiminnan toteuttamista toimintasuunnitelman mukaisesti. Samalla päiväkirjan pitoa siitä miltä tämä tekeminen tuntuu. Neljännen viikon aikana suoritetaan ohjelman toinen Firstbeat-mittaus, jolla seurataan edistymistäsi ja varmistetaan, että olet oikealla tiellä tavoitteidesi suhteen.

Viikko 5:

Viidennen viikon aikana käymme läpi toisen mittauksen tulokset. Tässä vaiheessa arvioimme saavuttamiasi edistysaskeleita ja keskustelemme siitä, miten voit jatkaa hyvinvointisi edistämistä tästä eteenpäin. Samalla tehdään tarvittavat viilaukset toimintasuunnitelmaan. Tavoitteena on lisätä suunnitelmaan enemmän itsenäisesti tehtäviä harjoituksia, jotka tukevat omaa kehittymistäsi entisestään. Tämä antaa sinulle selkeän suunnan siitä, miten voit jatkaa hyvää päivittästä tekemistä tästä eteenpäin.

Viikot 6 - 12:

Hyvän päivittäisen toiminnan ylläpitoa päivitetyn toimintasuunnitelman mukaan. Päiväkirjan kirjoittamista ja harjoitusten tekemistä omaan tahtiin. Tämän kuuden viikon jakson päätteeksi suoritamme vielä yhden Firstbeat-mittauksen, jonka tulokset käymme yhdessä läpi ohjelman päätteeksi.

Viikko 13:

Läpimurto - Aktivoi terveempi minäsi päättyy tältä erää, mutta sinun matkasi jatkuu entistä vahvempana. Tämän viikon aikana puramme koko valmennuksen annin ja päivitämme suuntaviivat tästä eteenpäin. Käymme läpi viimeisen Firstbeat -mittauksen tulokset ja arvioimme millaisia tuloksia noin 90 päivän aktiivinen tekeminen on tuonut mukanaan. Samalla keskustelemme siitä miten tästä eteenpäin.

Jos tämä herätti kiinnostuksen, klikkaa Varaa paikkasi -painiketta ja aloita toiminta jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Tässä lista yleisimmistä kysymyksistä ohjelmaan liittyen. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisäselvityksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Askel kohti terveempää sinua on vain keskustelun päässä.

Mistä Läpimurto - Aktivoi Terveempi Minäsi -ohjelmassa on kyse?

Ohjelma on suunniteltu auttamaan ihmisiä saavuttamaan terveemmän ja onnellisemman olon henkilökohtaisen valmennuksen ja psyykkisen valmentajan räätälöimien toimintasuunnitelmien avulla.

Kuinka monta osallistujaa valmennukseen otetaan?

Valmennuspaikkoja on vain 10, joten varmista paikkasi nopeasti!

Mitkä ovat ohjelmaan osallistumisen tärkeimmät edut?

Personoitu valmennus:

 • Yksilölliset tavoitteet ja suunnitelmat, jotka on räätälöity juuri sinun erityistarpeiden mukaan.

Psyykkinen valmennus:

 • Hyödynnetään tunettuja ja käytännössä testattuja menetelmiä, kuten esimerkiksi GROW-mallia (Goal, Reality, Options, Will), joka auttaa sinua selkeyttämään tavoitteesi, ymmärtämään nykytilanteen, tutkimaan eri vaihtoehtoja toiminnalle ja sitoutumaan sen jälkeen toimintaan.

Firstbeat-hyvinvointimittaus:

 • Saat tarkkaa tietoa omasta kehostasi ja hyvinvoinnistasi, mikä auttaa optimoimaan päivittäisiä rutiineja ja parantamaan terveyttä ja jaksamista. Firstbeatin avulla todennetaan myös kehittyminen.

Pysyvät elämäntapamuutokset:

 • Opit, kuinka luoda ja ylläpitää tapoja, jotka vievät sinut kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia.

Parantunut fyysinen terveys:

 • Säännöllisen toiminnan ja elämäntapojen muutosten kautta parannat fyysistä kuntoa, nostat energia- ja vireystasojasi ja tuet yleistä terveyttä.

Parantunut henkinen hyvinvointi:

 • Psyykkinen valmennus ja oman psyykkisen hyvinvoinnin kehittäminen parantavat henkistä jaksamista, stressinhallintaa ja lisäävät emotionaalista vakautta.


Motivoituneisuus ja sitoutuminen:

 • Valmentajan tuki ja ohjelman selkeä rakenne auttavat sinua pysymään motivoituneena ja sitoutuneena ohjelmaan.

Kestävät hyvinvointistrategiat:

 • Opit tehokkaita strategioita, joita voit soveltaa pitkällä aikavälillä terveiden elintapojen ylläpitämiseksi.

Itsevarmuus ja itseluottamus:

 • Tavoitteiden saavuttaminen ja positiivisten muutosten kokeminen lisäävät itsevarmuutta ja itseluottamusta.

Miten varmistan paikkani ohjelmassa?

Voit varmistaa paikkasi klikkaamalla alla olevaa painiketta ja varaamalla sen kautta paikkasi.

Onko ohjelmasta saatavissa alennusta?

Kyllä, ohjelma on tällä hetkellä merkittävässä alennuksessa. Tarkista tämän hetkinen tarjous täällä. Varaa samalla paikkasi ohjelmaan nopeasti!

Mitä tapahtuu, jos en pysty noudattamaan päivittäistä ohjelmaa?

Me ymmärrämme, että elämä on arvaamatonta. Ohjelma on suunniteltu joustavaksi, ja valmentajasi auttaa sinua mukauttamaan harjoituksia tarpeen mukaan, jotta pysyt mukana ohjelmassa.

Mikä on ohjelman kesto?

Ohjelman kesto on 90 päivää. Ensimmäiset 30 päivää vedetään hivenen intensiivisemmin ja tehdään mm. kaksi Firstbeat Life -mittausta. Jälkimmäinen 60 päivää keskitytään päivittäisten rutiinien luomiseen ja oman toiminnan sekä erityisesti mielen tarkkailuun.

Sisältyykö ohjelmaan yksilöllisiä valmennustilaisuuksia?

Kyllä, ohjelma tarjoaa 3kpl 45min. kestäviä henkilökohtaisia etävalmennusistuntoja, joissa keskitytään erityisten tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen.

Onko ohjelmaan osallistumiselle ennakkoedellytyksiä?

Ohjelmaan liittymiselle ei ole erityisiä ennakkoedellytyksiä. Ohjelma on suunnattu kaikille aikuisille, jotka haluavat parantaa terveyttään ja hyvinvointiaan, riippumatta aiemmasta kokemuksesta tai nykyisestä kuntoilutasosta.


Mitä hyötyä Firstbeat Life -palvelusta on minulle?

Firstbeat Life on hyvinvointiteknologiaan perustuva palvelu, joka tarjoaa sinulle tarkkaa tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja fyysisestä aktiivisuudestasi. Palvelu käyttää sydämen sykevälimittaukseen (HRV) perustuvaa anturia, joka auttaa seuraamaan ja ymmärtämään kehon fysiologisia reaktioita reaaliajassa.

 1. Henkilökohtainen oivallus ja stressinhallinta: Palvelu auttaa sinua tunnistamaan stressin lähteitä ja tarjoaa keinoja sen hallintaan, mahdollistaen tasapainoisemman arjen.
 2. Unen laadun parantaminen: Analysoimalla unen laatua opit, miten parantaa unen palauttavaa vaikutusta.
 3. Fyysisen kunnon seuranta: Palvelu tarjoaa tietoa fyysisestä aktiivisuudesta ja auttaa sinua optimoimaan harjoittelun juuri sinun kuntoosi sopivaksi.
 4. Motivaation ja sitoutumisen lisääminen: Tarkat ja yksilölliset tiedot edistävät motivaatiota ja auttavat sinua tekemään tietoisia valintoja terveytesi ja hyvinvointisi hyväksi.
 5. Tulosten seuranta ja analyysi: Palvelu mahdollistaa jatkuvan seurannan, jossa pääset näkemään miten erilaiset toimet vaikuttavat juuri sinun hyvinvointiisi, auttaen sinua näin saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi.


Miten Firstbeat -mittaus suoritetaan?

Tässä ohjeet Firstbeat-mittauksen suorittamiseksi. Saatuasi mittalaitteen itsellesi, toimi seuraavasti:

 1. Valmistautuminen: Varmista, että mittalaite ja kaikki tarvittavat osat ovat paketissa mukana. Lataa laite täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa.
 2. Mittauksen aloittaminen: Lataa Firstbeat Life -sovellus puhelimeesi ja yhdistä mittalaite sovellukseen ohjeiden mukaan. Valitse sovelluksesta mittauksen kesto, suosittelen aloittamaan vähintään kolmen vuorokauden mittauksella.
 3. Mittauksen aikana: Kiinnitä mittalaite rintakehäsi iholle mukana tulevan ohjeistuksen mukaisesti. Mittalaite tulisi pitää yllä koko mittausajan, myös yöllä nukkuessasi. Poista laite vain suihkussa käydessäsi tai muissa vesitoiminnoissa.
 4. Mittaustiedon analysointi: Mittauksen päätyttyä tiedot siirretään automaattisesti Firstbeat Life -sovellukseen. Sovellus analysoi kerätyn datan ja tarjoaa sinulle yksityiskohtaiset raportit muun muassa sykevälistäsi, stressitasostasi, palautumisestasi ja unen laadustasi.
 5. Tulosten hyödyntäminen: Valmennuksen aikana käymme kolmen mittauksen tulokset läpi yhdessä. Voit toki tehdä mittauksia myös useammin ja käydä näiden tulokset itsenäisesti läpi. Mittauksen antamia tuloksia käytetään hyödyksi kun teet muutoksia elämäntapoihisi

Noudattamalla näitä ohjeita varmistat, että saat mittauksesta mahdollisimman tarkan ja kattavan kuvan kehosi tilasta, joka auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä terveytesi ja hyvinvointisi edistämiseksi.

Kuinka monta Firstbeat Life -mittausta voin jakson aikana tehdä?

Voit tehdä rajattomasti Firstbeat Life -mittauksia jakson aikana. Tämä auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi reaaliajassa.


Voinko jatkaa Firstbeatin käyttöä 3 kuukauden jälkeen?

Voit ilman muuta. Jos haluat jatkaa Firstbeatin käyttöä, palvelun kuukausimaksu on vain 19,90€/kk.


Palautanko Firstbeatin mittalaitteen johonkin ohjelman jälkeen?

Laite jää sinulle omaksi. Sitä ei tarvitse palauttaa. Voit jatkaa sen käyttöä omatoimisesti myös ohjelman päätyttyä.

Miten voin saada lisätietoja ohjelmasta ennen ilmoittautumista?

Jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse (tuomas@heoy.fi) tai puhelimitse (040 170 1975), niin saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Tutustu valmentajaan:

Tuomas Lehtinen

TUOMAS LEHTINEN

KM, psyykkinen valmentaja

Tuomas Lehtinen on kokenut ja inspiroiva valmentaja, joka on omistautunut auttamaan ihmisiä saavuttamaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tavoitteensa. Tuomas on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja lisäksi hän on kouluttautunut urheilijoiden psyykkiseksi valmentajaksi.

Yli 10 vuoden kokemuksellaan hyvinvointialan valmentajana, erityisesti työhyvinvointihankkeissa, Tuomas on kartuttanut laajan tietopohjan ja taitoja ihmisten hyvinvoinnin tueksi. Hänellä on vankka kiinnostus siihen, miten ihmiset voivat kehittää itselleen kestäviä toimintamalleja, jotka tukevat terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tuomas hyödyntää valmennuksissaan psyykkisiä valmennusmenetelmiä ja teknologiaa, kuten Firstbeat-hyvinvointimittausta, tarjotakseen osallistujille yksilöllistä ja konkreettista tukea. Hänen lähestymistapansa perustana ovat selkeä tavoitteenasetanta, yksilöllisten tarpeiden huomioiminen ja pysyvien elämäntapamuutosten aikaansaaminen.

Erittäin kiinnostunut Tuomas on tapojen luomisesta. Hän uskoo vahvasti siihen, että pienillä päivittäisillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus pitkällä aikavälillä. Hän myös elää niin kuin opettaa, ollen esimerkkinä siitä, miten oikeiden toimintamallien luominen voi johtaa merkittäviin parannuksiin elämässä.

Tuomas Lehtinen on valmentaja, joka sitoutuu täysin auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi kohti terveempää ja onnellisempaa elämää. Hänen johdollaan tulet löytämään uusia tapoja vahvistaa itseäsi ja luomaan kestäviä parannuksia arkeesi.

Aloitetaanko matka kohti terveempää itseäsi?

Tässä lista muutamista niistä hyödyistä joita saat osallistumalla Läpimurto - Aktivoi terveempi minäsi ohjelmaan:

Parantunut stressinhallinta: Opit keinoja ja tekniikoita stressin tehokkaaseen hallintaan.

Parempi unenlaatu: Valmennus auttaa kehittämään rutiineja ja tottumuksia, jotka parantavat unen laatua.

Henkilökohtainen valmennus: Saat yksilöllistä tukea ja ohjausta kokeneelta psyykkiseltä valmentajalta.

Tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen: Opit asettamaan realistisia ja saavutettavia tavoitteita käyttäen GROW-mallia.

Aktiivisempi ja terveellisempi elämäntapa: Valmennus sisältää myös liikunta- ja ravintosuosituksia, jotka edistävät fyysistä terveyttä.

Henkilökohtainen kehitys: Kehität itsetuntemusta ja -ymmärrystä, mikä auttaa tunnistamaan ja muuttamaan elämäntapojasi.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi: Ohjelma käsittelee hyvinvointia laaja-alaisesti, tukien sekä mielen että kehon terveyttä.

Motivaation ja sitoutumisen lisääntyminen: Säännöllinen palaute ja tavoitteiden seuranta pitävät sinut motivoituneena.

Itsenäiset taidot hyvinvoinnin ylläpitämiseen: Valmennuksen päätyttyä osaat itsenäisesti ylläpitää ja kehittää hyvinvointiasi.

Tieteellisesti perustellut menetelmät: Käytät Firstbeat Life -mittauksia, jotka tarjoavat tarkkaa tietoa kehosi toiminnoista ja palautumisesta.

Aktivoi terveempi itsesi jo tänään!

Seuraava LÄPIMURTO - Aktivoi terveempi minäsi valmennus käynnistyy 5.8.2024. Vain 10 paikkaa tarjolla!

499€

(norm. 634€)

SÄÄSTÄ 135€

VALMENNUS SISÄLTÄÄ

90 päivän haaste, jonka aikana sinut haastetaan tekemään pieniä päivittäisiä, omaa hyvinvointia tukevia toimia

Firstbeat Life -rajattomat mittaukset ja mittalaite omaksi

Katso lisätiedot Firstbeat Life -palvelusta usein kysyttyjen kysymysten joukosta

3kpl 45min. etävalmennuksia psyykkisen valmentajan kanssa

Läpimurto -eKirja sisältää paljon hyödyllistä sisältöä tapojen luomisesta, unesta ja stressin hallinnasta, liikkumisesta sekä ravinnosta

Läpimurto -työkirja sisältää harjoituksia ja tehtäviä koko ohjelman ajaksi

Maksutavat

HE FYSION palveluiden maksutapoina ovat kaikki yleisimmät

pankki-/luottokorttit, Klarnan joustavat maksutavat eri maksuajoilla sekä hyvinvointieduista, Epassi, Smartum ja Edenred.

Jos haluat maksaa hyvinvointiedulla, ota yhteys info@hefysio.fi tai 040 170 1975 (Tuomas)

Ajankohtaista

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, kuinka hyvin todella tunnet oman kehosi ja sen tarpeet?

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, kuinka hyvin todella tunnet oman kehosi ja sen tarpeet?


Kehomme lähettää jatkuvasti signaaleja, jotka kertovat hyvinvoinnistamme, mutta niiden tulkitseminen voi olla haastavaa. Elämme kiireisessä maailmassa, jossa stressi ja väsymys ovat arkipäivää, mutta harvoin pysähdymme todella ymmärtämään niiden syitä tai seurauksia.

Vinkit: Näin parannat kuntoasi ja hyvinvointiasi ikääntymisestä huolimatta

Kun heräät aamulla, oletko paremmassa kunnossa kuin edellisenä aamuna vai onko sekä kehosi että mielesi pienen napautuksen heikommassa tilassa kuin päivää aiemmin?


Tämä kysymys on tärkeä, sillä se heijastaa päivittäisten valintojemme vaikutusta hyvinvointiimme ja terveyteemme. Ikääntyminen tuo mukanaan luonnollisesti haasteita, mutta se ei tarkoita, että emme voisi kehittää itseämme joka päivä.

Heinäkuussa hierontaan lomahinnoin!

Kesä on täydellistä aikaa huolehtia hyvinvoinnista ja aktiviteetista, ja nyt onkin erinomainen mahdollisuus hyödyntää hierontapalveluitamme loma-aikaan sopivaan hintaan.


Koko heinäkuun ajan tarjoamme hierontaa huomattavasti normaalia edullisemmin, jotta voit pitää itsesi aktiivisena ja rentoutuneena läpi kesän.