Millaisen kilohinnan määrittäisit itsellesi? 400€? 2000€?

Tämä kirjoitus sai innoituksensa Iltalehden artikkelista, jossa esiteltiin Järvenpään Citymarketin lihaosastolla myynnissä olevaa Kobe-härän jauhelihaa. Jauhelihaa jonka kilohinta oli 400€/kilo.


Saatat ihmetellä miten jauhelihan kilohinta liittyy ihmisen hyvinvointiin? Lue eteenpäin ja ymmärrät kyllä miksi tämän tekstin halusin kirjoittaa.


Iltalehden juttua eteenpäin lukiessani kävi erittäin selväksi nimittäin se, että tästä kohtuullisen arvokasta lihaa tuottavasta naudasta pidetään sen elämän aikana erittäin hyvää huolta.


Nämä eläimet syövät mahdollisimman ravinnerikasta ja laadukasta ruokaa ja heille pyritään luomaan mahdollisimman stressitön elämä. Urbaanin legendan mukaan niille juotetaan laadukasta olutta, tarjotaan säännöllisesti hierontaa ja soitetaan klassista musiikkia.


Kobe-härän elämään kuuluu ylellisyyttä, josta kaikki ihmisetkään eivät uskalla edes unelmoida.


Tämä kaikki herätti minussa kaksi isoa kysymystä:


  1. Minkä kilohinnan asettaisit itsellesi?
  2. Miten sinä pidät huolta itsestäsi?


Oman kilohinnan määrittely on todella vaikeaa, suoraan sanottuna tarpeetonta. Tärkeintä on ymmärtää, että sinä olet ihan pirun arvokas juuri sellaisena kuin olet.

Ja kun me ymmärrämme oman arvokkuutemme, on meidän entistä tärkeämpi pysähtyä miettimään sitä miten me pidämme itsestämme huolta?

  • Syötätkö itsellesi mahdollisimman ravinnerikasta ja laadukasta ruokaa?
  • Huolehditko päivittäisestä nestetasapainosta, välillä mahdollisesti myös laadukkaita alkoholijuomiakin nauttien?
  • Käytkö säännöllisesti hieronnassa? Pidätkö kehon liikkuvuudesta ja toimintakyvystä huolta?
  • Annatko itsellesi mahdollisuuden laadukkaille yönille ja pidätkö itsesi päivittäin riittävän aktiivisena?
  • Kykenetkö elämään sellaista elämää, jossa stressitasot pysyvät ainakin pääosin hyvin hallussa?


Näitä kysymyksiä on aina välillä hyvä esittää itselleen. Vastausten ei tarvitse olla täydellisiä. Pääasia on, että teemme joka päivä parhaamme ja pyrimme olemaan seuraavana päivänä aina piirun verran edellistä parempia.

Lähde liikkeelle turvallisesti ja tehokkaasti

Varaa aika maksuttomaan etäkonsultaatioon. Käydään yhdessä läpi tämän hetkinen tilanteesi, taustasi sekä tavoitteesi. Konsultaation päätteeksi saat suosituksen siitä miten sinun kannattaa lähteä liikkeelle.

Jos taas tiedät itsellesi parhaan palvelun, siirry suoraan ajanvaraukseen:


Ajankohtaista

Fysioterapian kartoituskäynti huhtikuun ajan 55€ (45min.)

Kärsitkö jatkuvista niska-hartiaseudun kivuista, olkapään alueen vaivoista, toistuvista alaselän ongelmista ja kiputiloista, vaivaako jokin vanha urheiluvamma? 


Käytä hyväksesi huhtikuun kampanjatarjouksemme ja varaa aika fysioterapeutin kartoitukseen! 

Osteopaatin kartoituskäynti maaliskuun ajan kampanjahintaan!

Miten osteopatia voi auttaa juuri sinua? Kun varaat ajan osteopaatille, käynnistyy vastaanotto henkilö- ja terveystietojen selvittämisellä. Samalla kartoitetaan tarkemmin sinun vaivasi tilanne sekä millaisia toiveita ja tavoitteita sinulla on.


Jos olet miettinyt jo pidempään, että haluat laittaa kropan kuntoon tai päästä eroon jostain jo ehkä pitkäänkin sinua vaivanneesta vaivasta, hyödynnä maaliskuun kampanjaetu!

HE FYSION Kampin toimipisteellä mahdollisuus varata aikoja naprapaattiopiskelijalle

HE FYSION Kampin toimipisteellä on koko maaliskuun ajan mahdollisuus päästä hoitamaan omat pienet tai isommat vaivat kuntoon, kun 4. vuoden AMK naprapaattiopiskelija Henriikka Hämäläinen suorittaa meillä omaa työharjoitteluansa.

Avainsanat

Itsestä huolehtiminen, itsetuntemus, stressin hallinta, stressi, rentoutuminen, mindfulness, hieronta, rentouttava hieronta, hyvinvointi, terveellinen elämäntapa, elämänlaatu, fyysinen hyvinvointi, arvostus, itseluottamus, itsensä arvostaminen

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme sinua pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä eniten rakastat.