Millaisen kilohinnan määrittäisit itsellesi? 400€? 2000€?

Tämä kirjoitus sai innoituksensa Iltalehden artikkelista, jossa esiteltiin Järvenpään Citymarketin lihaosastolla myynnissä olevaa Kobe-härän jauhelihaa. Jauhelihaa jonka kilohinta oli 400€/kilo.


Saatat ihmetellä miten jauhelihan kilohinta liittyy ihmisen hyvinvointiin? Lue eteenpäin ja ymmärrät kyllä miksi tämän tekstin halusin kirjoittaa.


Iltalehden juttua eteenpäin lukiessani kävi erittäin selväksi nimittäin se, että tästä kohtuullisen arvokasta lihaa tuottavasta naudasta pidetään sen elämän aikana erittäin hyvää huolta.


Nämä eläimet syövät mahdollisimman ravinnerikasta ja laadukasta ruokaa ja heille pyritään luomaan mahdollisimman stressitön elämä. Urbaanin legendan mukaan niille juotetaan laadukasta olutta, tarjotaan säännöllisesti hierontaa ja soitetaan klassista musiikkia.


Kobe-härän elämään kuuluu ylellisyyttä, josta kaikki ihmisetkään eivät uskalla edes unelmoida.


Tämä kaikki herätti minussa kaksi isoa kysymystä:


  1. Minkä kilohinnan asettaisit itsellesi?
  2. Miten sinä pidät huolta itsestäsi?


Oman kilohinnan määrittely on todella vaikeaa, suoraan sanottuna tarpeetonta. Tärkeintä on ymmärtää, että sinä olet ihan pirun arvokas juuri sellaisena kuin olet.

Ja kun me ymmärrämme oman arvokkuutemme, on meidän entistä tärkeämpi pysähtyä miettimään sitä miten me pidämme itsestämme huolta?

  • Syötätkö itsellesi mahdollisimman ravinnerikasta ja laadukasta ruokaa?
  • Huolehditko päivittäisestä nestetasapainosta, välillä mahdollisesti myös laadukkaita alkoholijuomiakin nauttien?
  • Käytkö säännöllisesti hieronnassa? Pidätkö kehon liikkuvuudesta ja toimintakyvystä huolta?
  • Annatko itsellesi mahdollisuuden laadukkaille yönille ja pidätkö itsesi päivittäin riittävän aktiivisena?
  • Kykenetkö elämään sellaista elämää, jossa stressitasot pysyvät ainakin pääosin hyvin hallussa?


Näitä kysymyksiä on aina välillä hyvä esittää itselleen. Vastausten ei tarvitse olla täydellisiä. Pääasia on, että teemme joka päivä parhaamme ja pyrimme olemaan seuraavana päivänä aina piirun verran edellistä parempia.

Jos et tiedä, mikä hoitomuoto, valmennusohjelma tai kuka HE FYSION asiantuntijoista on sinulle paras vaihtoehto, varaa itsellesi aika maksuttomaan etäkonsultaatioon.

Jos taas tiedät, siirry suoraan ajanvaraukseen:

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

Etäkonsultaation aikana käymme läpi tämän hetkisen tilanteesi, taustasi sekä tavoitteesi.

Konsultaation päätteeksi saat suosituksen hoitojakson tai valmennuksen (fysiikkavalmennus/personal training) aloituksesta. Samalla voimme varata sinulle jo ensimmäisen ajan.

Ajankohtaista

Ville Ahonen vahvistamaan HE FYSION kasvavaa tiimiä!

Iloiset ilmoitukset tiimin kasvamisesta jatkuvat. Ville Ahonen on aloittanut HE FYSION tiimissä uutena hierojana ja ottaa vastaan asiakkaita Vallilan ja Kallion toimipisteillä.

Noomi Mattila mukaan täydentämään HE FYSION kasvavaa tiimiä!

Iloksemme saamme ilmoittaa, että HE FYSION ammattilaisten tiimi on kasvanut jälleen yhdellä loistavalla hierojalla, kun Noomi Mattila aloitti tänään maanantaina työt Vallilan ja Kampin toimipisteillä.

Ystävänpäivä 14.2.

Tiistaina juhlitaan jälleen ystäviä. Ystäviä joita ilman elämämme olisi paljon köyhempää, surullisempaa ja tylsempää.


Ystävänpäivä on täydellinen tilaisuus osoittaa rakkautta ja kiitollisuutta ystävälle, joka on aina tukenasi.


HE FYSIO tarjoaa sinulle mukavan kokoelman ystävänpäivälahjoja, jotka ovat täynnä lämpöä ja rakkautta.

Avainsanat

Itsestä huolehtiminen, itsetuntemus, stressin hallinta, stressi, rentoutuminen, mindfulness, hieronta, rentouttava hieronta, hyvinvointi, terveellinen elämäntapa, elämänlaatu, fyysinen hyvinvointi, arvostus, itseluottamus, itsensä arvostaminen

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme asiakkaamme pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta he voivat keskittyä siihen, mitä eniten rakastavat.