TEE HYVÄÄ JA ANNA LAHJAKORTTI TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN PARANTAMISEKSI.

Näitä joululahjoja ei vaihdeta toiseen

Löydät tältä sivulta hyvinvointia ja terveyttä tukevia lahjaideoita, jotka voit välittää lahjakorttina juuri haluamallasi tavalla.

Anna tänä vuonna joululahja joka välittää saajalleen aimo annoksen rentoutta, suorituskykyä, terveyttä, kivuttomuutta ja hyvää mieltä.


Tämän lisäksi näiden lahjojen vaikutus riittää pitkälle ensi vuoden puolelle!


Tämän sivun lahjaideat sopivat myös erittäin hyvin henkilöstön tai asiakkaiden muistamiseen! Ota tällaisessa tapauksessa yhteys info@hefysio.fi ja laitetaan lahjakortit liikkeelle!

NÄIN TILAAT HEFYSION LAHJAKORTTEJA

Lahjakortin tilaaminen HE FYSION palveluihin on helppoa ja turvallista. Ohessa tilaamisen kolme vaihetta. Alempaa löydät liudan loistavia lahjavinkkejä omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille läheisille

01 SISÄLTÖ

Valitse lahjakorttiin haluamasi sisältö

Lahjakortin tilauslomakkeella on valmiina eri vaihtoehtoja. Mukana ovat alla esitellyt ideat sekä lahjakortteja eri summille. Voit myös määritellä kortille haluamasi sisällön / summan.

02 TOIMITUSTAPA

Valitse lahjakortin toimitustapa - Tekstiviesti yhtenä vaihtoehtona!

Nopein tapa on tilata lahjakortin TG-alkuinen koodi omaan spostiin. Saat halutessasi perinteisen lahjakortin myös postitse tai suoraan toimipisteeltä. Toisaalta me voimme myös lähettää lahjakortin tiedot tekstiviestillä suoraan lahjakortin saajalle!

03 MAKSU

Maksa haluamallasi tavalla

Tilauksen lopuksi valitset vain haluamasi maksutavan. Voit maksaa pankki-/luottokortilla (maksulinkki), Klarnan maksutavoilla tai henkilöstöeduilla.

Tämän jälkeen voit vain jäädä odottamaan, että me hoidamme loput.

IDEOITA PUKIN KONTTIIN...

LAHJAKORTIT HIERONTOIHIN

Lahjakortti hierontaan on lahja, jota ei vaihdeta toiseen ja siitä on hyötyä pitkälle ensi vuoden puolelle.


Joulun kunniaksi tarjoamme hieronnat normaalia edullisimmilla hinnoilla! 45min. hieronta 44€ ja 60min. 55€!


Tilaa oma lahjakorttisi klikkaamalla alla olevaa painiketta!

LAHJAKORTTI FYSIOTERAPIAAN, OSTEOPATIAAN TAI JALKATERAPIAAN

Onko sinulla urheilevia läheisiä? Tiedätkö onko heille tavoitteita ensi vuodelle? Mieti millaisen tuen näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tarjoaa sarjakortti huippuammattilaisen kuntoutukseen?


Tarjouksessa Kartoitus- ja hoitokäynti (60min.) hintaan 70€. Voit rakentaa näistä hoidoista itsellesi vaikka 10-kerran sarjakortin!

LAHJAKORTTI PERSONAL TRAINING JA KEHONHUOLTO -palveluihin

Liikunnallinen vuosi 2024 pitää sisällään järkevää ja tuloksellista treenaamista sekä kunnon kehonhuoltoa. Tämän vuoksi olemme luoneet palvelukokonaisuuden johon sisältyy treeniä ja kehonhuoltoa.


Paketti 1: Kolme 60min. treenikertaa sekä kaksi 60min. hierontaa. Nyt yhteensä 380€ (norm. 420€)

Paketti 2: Viisi 60min. treenikertaa sekä kolme 60min. hierontaa. Nyt yhteensä 600€ (norm. 680€)

Valmennuskerrat järjestetään Kampin toimipisteellä. Hierontaan voi varata ajan mihin vain HE FYSION toimipisteeseen.

LAHJAKORTTI OPI HIEROMAAN -PARIHIERONTAKOULUTUKSEEN

Haluaisitko yllättää kumppanisi tai läheisesi tarjoamalla heille rentouttavan hieronnan, joka tuntuu ammattilaisen käsialalta?


Opi hieromaan - intensiivikoulutus (2h) tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia hieronnan perusteita ja kehittää taitojasi yhdessä kumppanisi kanssa.


Opit hierontatekniikat, joiden avulla jaksat hieroa pidempään ja tehokkaammin. Opit samalla taidon, jonka avulla annat tehokasta apua lihasten kiputiloihin kotisohvalta käsin!

Nyt joulutarjouksena 135€ (norm. 150€)

ENERGIAA ELÄMÄÄN 2024 -KALENTERI

Energiaa elämään - 366 mahdollisuutta -kalenteri sitouttaa sinut oman hyvinvointisi parantamiseen koko vuodeksi!


Kalenterin jokainen kuukausi on pyhitetty tietylle teemalle. Samalla jokainen päivä sisältää pienen hyvinvointia tukevan tehtävän >> Mieti millaisia tuloksia 366 minimalistisen pientä tekoa oman hyvinvoinnin tueksi saa aikaan kokonaisen vuoden aikana!


Tämä kalenteri on suunniteltu tukemaan matkaasi kohti merkittävästi parempaa toimintakykyä, terveyttä ja tuottavuutta. Kalenterin voit tilata kahdessa eri koossa (A4 ja A3).

Lahjakortin tilaaminen ja maksutavat

HE FYSIOLTA hankittavissa lahjakorteissa maksutapoina kaikki yleisimmät

pankki-/luottokorttit tai Klarnan joustavat maksutavat eri maksuajoilla.

HUOM! Jos sinulla on saldoa Epassissa, Smartumissa tai Edenredissä jäljellä, on niiden käyttämiseen nämä tarjoukset erittäin loistava hetki! Pääset valitsemaan tämän maksutavan lahjakorttien tilauslomakkeelta.

HYÖDYNNÄ KAMPANJATARJOUKSET TYÖSUHDE-EDULLA

Täytä alla oleva lomake ja klikkaa Lähetä. Olemme sinuun yhteydessä ja autamme pelastamaan jäljellä olevat saldosi hyötykäyttöön.

Lähde liikkeelle turvallisesti ja tehokkaasti

Varaa aika maksuttomaan etäkonsultaatioon. Käydään yhdessä läpi tämän hetkinen tilanteesi, taustasi sekä tavoitteesi. Konsultaation päätteeksi saat suosituksen siitä miten sinun kannattaa lähteä liikkeelle.

Jos taas tiedät itsellesi parhaan palvelun, siirry suoraan ajanvaraukseen:


Ajankohtaista

Fysioterapian kartoituskäynti huhtikuun ajan 55€ (45min.)

Kärsitkö jatkuvista niska-hartiaseudun kivuista, olkapään alueen vaivoista, toistuvista alaselän ongelmista ja kiputiloista, vaivaako jokin vanha urheiluvamma? 


Käytä hyväksesi huhtikuun kampanjatarjouksemme ja varaa aika fysioterapeutin kartoitukseen! 

Osteopaatin kartoituskäynti maaliskuun ajan kampanjahintaan!

Miten osteopatia voi auttaa juuri sinua? Kun varaat ajan osteopaatille, käynnistyy vastaanotto henkilö- ja terveystietojen selvittämisellä. Samalla kartoitetaan tarkemmin sinun vaivasi tilanne sekä millaisia toiveita ja tavoitteita sinulla on.


Jos olet miettinyt jo pidempään, että haluat laittaa kropan kuntoon tai päästä eroon jostain jo ehkä pitkäänkin sinua vaivanneesta vaivasta, hyödynnä maaliskuun kampanjaetu!

HE FYSION Kampin toimipisteellä mahdollisuus varata aikoja naprapaattiopiskelijalle

HE FYSION Kampin toimipisteellä on koko maaliskuun ajan mahdollisuus päästä hoitamaan omat pienet tai isommat vaivat kuntoon, kun 4. vuoden AMK naprapaattiopiskelija Henriikka Hämäläinen suorittaa meillä omaa työharjoitteluansa.