JENNI SOIKKELI VAHVISTAMAAN HE FYSION KASVAVAA TIIMIÄ

Iloksemme saamme ilmoittaa, että HE FYSION ammattilaisten tiimi on kasvanut jälleen yhdellä loistavalla fysioterapeutilla, koulutetulla hierojalla, pilatesohjaajalla ja fysiikkavalmentajalla, kun Jenni Soikkeli aloittaa huomenna tiistaina työt Kampin ja Vallilan toimipisteillä.


Jenni on suorittanut urheiluhierojan tutkinnon vuonna 2012 Tampereen Urheiluhierojakoulusta. Sen jälkeen hän vietti neljä vuotta Hollannissa fysioterapian opintojen parissa.

Näiden lisäksi Jenni on toiminut Fustra- ja yksilövalmentajana sekä syventänyt osaamistaan opiskelemalla pilateksen perusteet. Ennen uraansa terapeuttina hän omistautui golfin pelaamiseen ja harjoitteluun, mikä johti kiinnostukseen fysiikkavalmennukseen. Nykyään Jenni viettää vapaa-aikaansa mieluiten padelkentillä.

Jennillä on vankka kokemus erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidosta sekä kuntoutuksesta. Erityisesti Jenni on erikoistunut niska-hartia-, purentaelin- ja lonkkaongelmiin.

Jenni on ratkaisukeskeinen terapeutti, joka ottaa huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet. Hän rakentaa hoitosuunnitelman, jonka avulla saavutetaan pitkäkestoisia tuloksia hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi.

Tervetuloa hyödyntämään Jennin asiantuntemusta!

Please don’t hesitate to book an appointment even though you wouldn’t speak Finnish, jenni is also at your disposal in English

NÄIN VARAAT AJAN JENNILLE

Jenni ottaa vastaan HE FYSION Kampin ja Vallilan toimipisteissä (Vallilan piste vain OP:n pääkonttorissa työskenteleville).

Pääset alla olevien painikkeiden kautta suoraan molempien toimipisteiden ajanvaraukseen. Valitset toimipisteen jälkeen joko fysioterapia tai hierontapalvelut ja löydät Jennin palveluntarjoajien joukosta.

Jos et vielä tiedä mikä palvelu on sinulle sopivin, voit myös varata ajan maksuttomaan etäkonsultaatioon. Näin varmistat, että saat heti itsellesi parhaan mahdollisen avun!

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

Etäkonsultaation aikana käymme läpi tämän hetkisen tilanteesi, taustasi sekä tavoitteesi.

Konsultaation päätteeksi saat suosituksen hoitojakson tai valmennuksen (fysiikkavalmennus/personal training) aloituksesta. Samalla voimme varata sinulle jo ensimmäisen ajan.

*Vallilan toimipiste vain OP:n pääkonttorin talossa työskenteleville

Ajankohtaista

Tarina HE FYSION taustalta - NÄIN URHEILUHIERONTA MULLISTI OMAN ELÄMÄNI YLI 30 VUOTTA SITTEN

Tutustuin itse ensimmäisen kerran kunnolliseen urheiluhierontaan lukioaikoina, kun harrastin aktiivisesti yleisurheilua SM-tasolla.


Olin lukion ekalle mennessä kärsinyt runsaan vuoden ajan takareisiongelmista. En pystynyt juoksemaan täysillä 20 metriä pidempään ilman, että oikea takareisi ei olisi revähtänyt. Tuolloin en tajunnut mistä tämä voi johtua. Treeneistä ei tullut yhtään mitään...

Nuoren urheilijan selkärangan rasitusmurtuma - Miten syntyy? Miten kuntoutetaan? Miten ennaltaehkäistään?

Tänä päivänä urheiluseuroissa liikunnan ja kilpaurheilun osuus kasvaa ja samanaikaisesti

nuorten vapaa-ajan liikkuminen ja liikunnan kokonaismäärät vähentyvät. Tämä lisää merkittävästi rasitusvammojen riskiä, jotka käsittävätkin nykyään melkein puolet lasten ja nuorten liikuntavammoista.


Näihin rasitusvammoihin kuuluu myös viime vuosikymmenien aikana lisääntyneet selkärangan rasitusmurtumat.

Oletko luullut venyttelyn vähentävän liikunnan jälkeistä lihaskipua? HE FYSION Teemu Lagerström kumoaa myytin venyttelyn

Venyttely voi tuntua mukavalta ja se parantaa liikkuvuutta. Tutkimuksissa ei ole kuitenkaan näyttöä siitä, että liikunnan jälkeinen venyttely nopeuttaisi palautumista.

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme sinua pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä eniten rakastat.