JANI KOVALAINEN VAHVISTAMAAN HE FYSION KASVAVAA TIIMIÄ

Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä saadessamme ilmoittaa, että kokenut urheiluhieroja Jani Kovalainen on liittynyt HE FYSION rautaiseen tiimiin.

Jani valmistui Kuopion Hierojakoulusta vuonna 2014 ja hänellä on yhdeksän vuoden vahva kokemus urheiluhierojan työstä.


Jani on vankasti sitoutunut periaatteeseen, että työ opettaa tekijäänsä. Tämän periaatteen pohjalta hän on kehittänyt itselleen toimivan käsittelytekniikan, joka perustuu rauhalliseen syväkudoshierontaan, yhdistettynä triggerpistekäsittelyyn ja hermostoketjujen vapauttamiseen.


Hän on palvellut laajaa asiakaskuntaa, aina tavallisista kuntoilijoista Suomen suurimpiin yritysjohtajiin ja huippu-urheilijoihin asti. Janin monipuolinen liikuntatausta on ollut suureksi avuksi hänen työssään. Osallistuminen Classic Bodybuilding -kilpailuihin antoi hänelle arvokasta opetusta kehon ja mielen toimivuudesta sekä ravinnon merkityksestä hyvinvoinnille.


Varaa aika nopeasti, kun kohtaat vaivoja, sillä Jani on valmiina auttamaan!


Liikkuvan ihmisen asialla,

Jani ja HE FYSIO tiimi

NÄIN VARAAT AJAN JANILLE

Jani ottaa vastaan HE FYSION Kampin ja Hämeentien toimipisteissä.

Pääset alla olevien painikkeiden kautta suoraan molempien toimipisteiden ajanvaraukseen. Valitset toimipisteen jälkeen joko fysioterapia tai hierontapalvelut ja löydät Jennin palveluntarjoajien joukosta.

Jos et vielä tiedä mikä palvelu on sinulle sopivin, voit myös varata ajan maksuttomaan etäkonsultaatioon. Näin varmistat, että saat heti itsellesi parhaan mahdollisen avun!

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

Etäkonsultaation aikana käymme läpi tämän hetkisen tilanteesi, taustasi sekä tavoitteesi.

Konsultaation päätteeksi saat suosituksen hoitojakson tai valmennuksen (fysiikkavalmennus/personal training) aloituksesta. Samalla voimme varata sinulle jo ensimmäisen ajan.

Ajankohtaista

Fysioterapian kartoituskäynti huhtikuun ajan 55€ (45min.)

Kärsitkö jatkuvista niska-hartiaseudun kivuista, olkapään alueen vaivoista, toistuvista alaselän ongelmista ja kiputiloista, vaivaako jokin vanha urheiluvamma? 


Käytä hyväksesi huhtikuun kampanjatarjouksemme ja varaa aika fysioterapeutin kartoitukseen! 

Osteopaatin kartoituskäynti maaliskuun ajan kampanjahintaan!

Miten osteopatia voi auttaa juuri sinua? Kun varaat ajan osteopaatille, käynnistyy vastaanotto henkilö- ja terveystietojen selvittämisellä. Samalla kartoitetaan tarkemmin sinun vaivasi tilanne sekä millaisia toiveita ja tavoitteita sinulla on.


Jos olet miettinyt jo pidempään, että haluat laittaa kropan kuntoon tai päästä eroon jostain jo ehkä pitkäänkin sinua vaivanneesta vaivasta, hyödynnä maaliskuun kampanjaetu!

HE FYSION Kampin toimipisteellä mahdollisuus varata aikoja naprapaattiopiskelijalle

HE FYSION Kampin toimipisteellä on koko maaliskuun ajan mahdollisuus päästä hoitamaan omat pienet tai isommat vaivat kuntoon, kun 4. vuoden AMK naprapaattiopiskelija Henriikka Hämäläinen suorittaa meillä omaa työharjoitteluansa.

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme sinua pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä eniten rakastat.