Asiakastarina:

Tapio käytti Epassin saldon heti tammikuun ekalla viikolla ja voi nyt olla rauhassa koko loppu vuoden!

Tammikuun alun kirpeässä pakkassäässä Tapio avasi Epassi-sovelluksensa ja iloitsi nähdessään uuden 300 euron saldon minkä työntantaja oli jälleen hänen hyvinvointisa tueksi antanut.


Tapio oli intohimoinen liikunnan harrastaja ja tiesi, että oman hyvinvoinnin ylläpitäminen on tärkeää. Hänellä oli myös pieniä jännityksiä ja lihasjumeja, jotka hän oli aina halunnut hoitaa kuntoon. Tämä oli nyt tilaisuus tehdä se kustannustehokkaasti.


Hän selasi Epassi-sovelluksen tarjontaa ja löysi HE FYSION, jonka toimipisteet sijaitsivat mukavan lähellä hänen omaa kotiaan ja työpaikkaansa.


Siirryttyään HE FYSION kotisivuille huomasi hän voimassa olevan alkuvuoden tarjouksen, jossa vähintään 100€:n arvoisen arvokortin ostajat saivat käyttöönsä etuhinnaston, jossa esimerkiksi 30min. hieronta maksaa 30€ ja 60min. hieronta 50€. Säästöä siis reippaat 20%!

Etuhinnastoon sisältyy myös osteopatia- ja fysioterapiapalvelut. 


Tapio innostui ja oli varma, että tämän arvokortin avulla hän laittaa itsensä todelliseen superkuntoon jo tulevan kevään aikana.


Tästä innostuneena hän päätti käyttää koko uuden saldonsa HE FYSION arvokorttiin. Hän teki myös varauksen heti seuraavalle päivälle ja saapui HE FYSION Kampin toimipisteelle odottavin mielin.


Siellä hänet vastaanotti ammattitaitoinen hieroja, joka osasi käsitellä juuri ne kohdat, jotka kaipasivat huomiota.

Hieronnan jälkeen Tapio tunsi olonsa rentoutuneemmaksi ja virkeämmäksi kuin pitkiin aikoihin.


Kotiin kävellessään hänet valtasi myös vahva innostuksen tunne, kun hän tajusi että hänellä on melkein koko vuodeksi merkittävästi edullisemmat hieronta- ja kuntoutuspalvelut käytettävissään. Eikä maksuista tarvitse huolehtia enää ollenkaan.


Hän hymyili tyytyväisenä ajatellessaan, miten tämä päätös tekee hyvää sekä keholle että mielelle. Mikä parasta, hän ei enää tarvinnut pelätä, että Epassin saldo haihtuisi taivaan tuuliin – hyvinvointi oli varmistettu koko vuodeksi eteenpäin.

--------

Toimi kuin Tapio. Älä jää yksin lihasjumien kanssa, äläkä missään nimessä aiheuta itsellesi turhaa stressiä Epassin, Smartumin tai Edenredin saldojen haihtumisesta taivaan tuuliin. 


Lue alta tarkemmat ohjeet ja lähetä meille yhteydenotto. Me teemme kaiken tästä eteenpäin. 


Energisin ja kivuttomin terveisin, 

HE FYSION JENGI

Ota käytössäsi olevat saldot todelliseen

hyötykäyttöön jo nyt tammikuussa

Äläkä jätä niitä turhaan roikkumaan käyttämättömänä

Toimi näin ja varmistat itsellesi loistavan vuoden 2024

Klikkaa alla olevaa painiketta ja lähetä meille yhteydenottopyyntö

Saat meiltä ohjeet saldojen siirtämiseksi HE FYSION arvokorttiin. Tammikuun ajan saat siirtämällesi saldolle käyttöön merkittävästi edullisemman palveluhinnaston

ETUHINNASTO

Palvelu / Kesto
30  min. 
45 min. 
60 min. 
75 min. 
90 min. 
120 min.
Urheilu- ja klassinen hieronta

30€ (36€)

40€ (48€)

50€ (60€)

60€ (72€)

70€ (84€)

90€ (106€)

Ortopedinen osteopatia

_

60€ (65€)

75€ (80€)

-

102€ (110€)

-

Fysioterapia

-

60€ (65€)

75€ (80€)

-

102€ (110€)

-

Jalkaterapia

-

60€ (65€)

75€ (80€)

-

100€ (105€)

-

Sinä voit tämän jälkeen hengähtää rauhassa sillä saldoillesi on annettu 12 kk lisää käyttöaikaa ja voit olla varma, että saat niille myös parhaan mahdollisen arvon

Voit käyttää meiltä saamaasi arvokorttia monipuolisesti oman hyvinvointisi tueksi >> Käytössäsi on ammattitaisoiset hierojat, fysioterapeutit, osteopaatit, jalkaterapeutit, fysiikkavalmentajat sekä PT:t!

AVAA YHTEYDENOTTOLOMAKE JA KÄYNNISTÄ SALDOJEN PELASTUS

VALJASTA TYÖSUHDE-ETUSI HYÖTYKÄYTTÖÖN!

Täytä oheinen lomake ja klikkaa Lähetä. Olemme sinuun yhteydessä ja annamme lisäohjeet saldon siirtämisessä HE FYSION arvokortiksi.

Ajankohtaista

TIEDOTE: Fysioterapeutit Kimmo Mononen ja Emma Jones vahvistavat Kampin toimipistettämme

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että fysioterapeutit Kimmo Mononen ja Emma Jones vahvistavat nyt Kampin toimipistettämme. Kimmo ja Emma ovat kokeneita fysioterapeutteja, jotka ovat omistautuneet potilaidensa hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.


Nyt pääset Kampin toimipisteellä fysioterapeutin vastaanotolle aiempaa selvästi paremmin! 

TOUKOKUUN TASARAHAKAMPANJA ON TÄÄLLÄ!

Kun elämän kiireet painavat päälle, oma hyvinvointi voi helposti jäädä taka-alalle. Me HE FYSIOSSA haluamme tarjoata tähän erinomaisen ratkaisun:


Sarjakortit, jotka mahdollistavat sekä puhtaan taloudellisen säästön että mahdollisuuden pitää omasta hyvinvoinnista säännöllisesti huolta.


Toukokuun ajan kaikki sarjakortit tarjolla TASARAHAHINTAAN! Lue lisää ja tilaa omasi!

Kevät aurinko herättää meissä monissa juoksuhalut...

Älä anna loukkaantumisen tai rasitusvammojen kuitenkaan pilata käynnistyvää juoksukautta.


Kevään juoksuinnostuksessa piilee vaaroja rasitusvammojen suhteen. Mikäli olet jaksanut juosta läpi talven ulkona tai juoksumatolla, lähtökohtasi ovat paremmat. Pitää kuitenkin muistaa, että asfaltin kovuus on eri luokkaa kuin juoksumaton, joten askelluksesta johtuvaa iskutuksen määrää tulee lisätä nousujohteisesti kesää kohti. Jos taas viimeiset juoksulenkkisi ovat viime syksyltä, niin näillä vinkeillä saatat pelastaa kehon rasitusvammoilta.

PYYDÄ TARJOUS TYÖYHTEISÖLLE TAI SEURALLE.

Haluatko tarjota seurasi jäsenistölle, joukkueelle, työyhteisölle tai muulle ryhmälle mahdollisuuden hyödyntää HE FYSION palveluita normaalia EDULLISEMMIN?

TÄYTÄ OHEINEN LOMAKE JA LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ.

Tässä tarjolla ehkä helpoin ja nopein tapa aloittaa matka kohti terveempää ja toimintakykyisempää kehoa.
HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme sinua pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä eniten rakastat.