Älä anna €urojen haihtua savuna ilmaan

Nyt käynnistyy Pelastetaan 50 miljoonaa -projekti!

00
päivän
00
tunnin
00
Minuutin
00
Sekunnin

...kuluttua jopa 50 miljoonaa euroa...

Älä anna tämän tapahtua. Ota vastuu ja pelasta ensimmäiseksi oma saldosi.

Varmista tämän jälkeen, että ystäväsi tekee saman.

Eihän sinun etujasi ole tässä järkyttävässä summassa mukana?

Älä jää katsomaan haikeana menetettyjen eurojen perään vaan ota vastuu ja toimi nyt!

Varmista tämän jälkeen, että ystäväsi tekee saman.

Pelastetaan 50 miljoonaa

Toimi näin ja saat saldollesi parhaan mahdollisen arvon ja 12 kk lisää käyttöaikaa!

Klikkaa alla olevaa painiketta viimeistään 31.12. ja lähetä meille yhteydenottopyyntö

Saat meiltä ohjeet saldojen siirtämiseksi HE FYSION arvokorttiin sekä tarjouksen, jolla saldoillesi saadaan paras mahdollinen arvo

Sinä voit tämän jälkeen hengähtää rauhassa sillä saldoillesi on annettu 12 kk lisää käyttöaikaa ja voit olla varma, että saat niille myös parhaan mahdollisen arvon

Voit käyttää meiltä saamaasi arvokorttia monipuolisesti oman hyvinvointisi tueksi >> Käytössäsi on ammattitaisoiset hierojat, fysioterapeutit, osteopaatit, jalkaterapeutit, fysiikkavalmentajat sekä PT:t!

AVAA YHTEYDENOTTOLOMAKE JA KÄYNNISTÄ SALDOJEN PELASTUS

VALJASTA TYÖSUHDE-ETUSI HYÖTYKÄYTTÖÖN!

Täytä oheinen lomake ja klikkaa Lähetä. Olemme sinuun yhteydessä ja annamme lisäohjeet saldon siirtämisessä HE FYSION arvokortiksi.

Mitä tapahtuu erääntyneelle työsuhde-edulle?

Vuosi vaihtuu taas pian. Samaan aikaan Suomessa erääntyy miljoonien eurojen edestä työnantajien työntekijöilleen tarjoamia etuja. 

Mitä näille tapahtuu ja kuka tästä hyötyy? 


Tällä hetkellä etujen erääntymisestä ei hyödy kukaan. Etujen välittäjät palauttavat erääntyneet varat työnantajille. Osa työnantajista siirtää ne tulevan vuoden etuihin. Osa taas pohtii voisiko tämä olla merkki sille, että tulevaisuudessa etuihin budjetoituja varoja voisi mukavasti leikata!

(Tätähän me emme halua, joten jos sinulla tai työkaverillasi on vielä etuja erääntymässä, käykää siirtämässä ne pikaisesti HE FYSION hellään huomaan ja saatte itsellenne 12 kuukautta lisää aikaa etujen käyttämiseen >> OHJEET TÄÄLLÄ) 


Vuosia sitten tästä erääntymisestä hyötyivät merkittävästi etujen välittäjät. Jokainen käyttämätön liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- tai lounasseteli oli nimittäin maksettu etukäteen ja käyttämättömät setelit tarkoittivat melkein 100%:sta katetta alan yrityksille. 


Tästä on onneksi päästy eroon digitalisaation myötä ja nykyään on myös välittäjien etu, että varat käytetään mahdollisimman tehokkaasti. 


Tämä näkyy meidän palveluntuottajien sähköpostilaatikoissa hyvin aktiivisena markkinointina jokaisen etuja välittävän tahon toimesta:

"Muistakaa viestittää asiakkaillenne, että käyttävät heille tarjotut edut ennen kuin ne erääntyvät!" 


Ja hyvä näin. Nämä edut on kuitenkin tarkoitettu kaikkien eduksi:

  • Sinä työntekijänä saat merkittävän edun oman hyvinvointisi ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.
  • Työnantajan tavoitteena on sitouttaa sinut työntekijänä ja auttaa sinua olemaan tuottavampi töissä.
  • Välittäjät tekevät etujen hallinnoimisen helpoksi ja selkeyttävät mm. verottajan suuntaan tehtävää raportointia.
  • Me palveluntuottajat saamme itsellemme lisää asiakkaita, jotka myös käyttävät meidän tarjoamia palveluita aiempaa enemmän.

Kaikki osapuolet siis hyötyvät. 


Kun asiaa ajattelee tarkemmin, tuntuu erittäin hölmöltä että näitä etuja tosiaan jätetään käyttämättä miljoonien eurojen edestä! Ja vielä hullummalta kuulostaa se, että jotkut työntekijät ovat jättäneet nämä edut käyttämättä, koska eivät halua tehdä vapaaehtoisesti mitään mitä heidän työnantajansa heille tarjoavat!

Toivottavasti sinä olet huolehtinut, että edut on täysimääräisesti jo hyödynnetty? Jos et vielä ole tätä tehnyt, löydät ylempää yksinkertaiset ohjeet saldojen parhaalle mahdolliselle hyödyntämiselle.


Olemme yrittäneet tehdä kaikkemme, jotta edun siirtäminen meille on helppoa ja että meiltä vastineeksi saamasi arvokortti tarjoaa sinulle huikeita hyvinvoinnin tunteita!

Ajankohtaista

Opi hieromaan -parihierontakoulutus vie käsityksesi hieronnasta täysin uudelle tasolle

Terveutuloa matkalle, joka vie käsityksesi hieronnasta täysin uudelle tasolle!


Haluatko oppia hieromaan paremmin?


Haluaisitko yllättää kumppanisi tai läheisesi tarjoamalla heille rentouttavan hieronnan, joka tuntuu ammattilaisen käsialalta?


Opi hieromaan - intensiivikoulutus (2h) tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia hieronnan perusteita ja kehittää taitojasi yhdessä kumppanisi kanssa.

BLACK FRIDAY 2023

Black Friday voi olla myös jotain aivan muuta kuin taulutelevision metsästystä. Black Friday voi nimittäin olla ainutlaatuinen tilaisuus sijoittaa omaan hyvinvointiin.


Mitä jos tänä vuonna hankkisit Black Fridayn huipputarjouksista sarjakortin hierontoihin? Fysioterapeutin tai osteopaatin kartoitus- ja hoitokäynneille? Tai jotain muuta?

HE FYSION Energiaa elämään 366 mahdollisuutta -seinäkalenteri auttaa sinua tekemään ensi vuodesta parhaan koskaan

Energiaa elämään - 366 mahdollisuutta -kalenteri sitouttaa sinut oman hyvinvointisi parantamiseen koko vuodeksi!


Kalenterin jokainen kuukausi on pyhitetty tietylle teemalle. Samalla jokainen päivä sisältää pienen hyvinvointia tukevan tehtävän >> Mieti millaisia tuloksia 366 minimalistisen pientä tekoa oman hyvinvoinnin tueksi saa aikaan kokonaisen vuoden aikana!