Tietosuojaseloste

Tämä on Highly Effective Fysio Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.


Laadittu 20.5.2018. Viimeisin muutos 18.10.2020


Rekisterinpitäjä

Highly Effective Fysio Oy, Hämeentie 22, 00530 Helsinki


info@hefysio.fi | 050 354 1952 (ark. klo 8-18)


Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Tuomas Lehtinen, tuomas@heoy.fi, 040 170 1975


Rekisterin nimi

Highly Effective Fysio Oy:n / HE FYSION asiakasrekisteri


Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on oikeutettu etu ja lakisääteiset velvoitteet.


Henkilötietoja kerätään myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.


Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.


Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.


Tilaustiedot säilytetään rekisterissä 4-5 vuoden ajan viimeisimmästä tilaushetkestä lukien.


Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta hänen tehdessään hoitovarauksen sähköisen ajanvarauspalvelun (Tehden / Avoinna 24) tai puhelinpalvelun kautta.


Avoinna24 -palvelun rekisteriseloste sijaitsee osoitteessa: https://www.avoinna24.fi/info/privacypolicy


Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto


Manuaalinen aineisto säilytetään palveluntarjoajien tiloissa lukitussa huoneessa lukitussa arkistokaapissa.


ATK:lla käsiteltävät tiedot:


Henkilötiedot suojataan normaalien IT-järjestelmien vaatimien tietoturvaasetusten mukaisesti. Tehden Oy:n rekisteriselosteesta lainattua: Rekisterin käyttö edellyttää rekisterinpitäjän oman sisäisen tietoverkon käyttäjäoikeuksia (käyttäjätunnus, salasana ja käyttöoikeustaso).


Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella. Rekisterin käytöstä pidetään lokia, johon jää merkintä jokaisesta sisäsäänkirjautumisesta. Palvelin sijaitsee Suomessa lukituissa tiloissa, joissa on murtosuojaus, murtohälytys ja kulunvalvonta.


Pääsy rekisteriin on vain sellaisilla rekisterinpitäjän henkilökunnan jäsenillä, jotka tarvitsevat rekisterin tietoja työtehtävissään. Highly Effective Fysio Oy:n asiakastietoihin on pääsy vain Highly Effective Fysio Oy:n työntekijöille ja palveluntuottajille, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään.


Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.


Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”).


Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


Jos et tiedä, mikä hoitomuoto, valmennusohjelma tai kuka HE FYSION asiantuntijoista on sinulle paras vaihtoehto, varaa itsellesi aika maksuttomaan etäkonsultaatioon. Jos taas tiedät, siirry suoraan ajanvaraukseen:

Ajankohtaista

BLACK FRIDAY YLLÄTYS!

Tämän vuoden Black Friday tarjouksista löytyy takuulla kaikille jotain. Huomioi, että voit hyödyntää tarjouksiin myös mahdollisen työnantajalta saamasi hyvinvointi- tai liikuntaedun. Ja mikä parasta - jos näitä tarjouksia laittaa pukinkonttiin, tuovat ne iloa vielä pitkälle ensi vuoteen!

Jätätkö sinä työnantajan tarjoamaa ilmaista rahaa käyttämättä?

Suomessa ja suomalaisilla työntekijöillä jää joka vuosi miljoonien eurojen edestä työntantajan heille tarjoamaa ilmaista rahaa käyttämättä.


Parhaimmillaan tämä työnantajien työntekijöille tarjoama veroton liikunta-, hyvinvointi- tai kulttuurietu on jopa 400€/hlö. Useimmiten nämä edut ovat käytettävissä Eazybreakin, Epassin, Smartumin tai Edenredin tarjoamien maksusovellusten kautta.


Miksi ilmainen raha ei kelpaa suomalaisille?

Kipu on ikävä vieras. Se passivoi ja lisää stressiä. Mitä kivulle voi tehdä?

Mitä enemmän meille tulee ikää, sen useimmin paikkoja tuntuu kolottavan. Urheilijoiden osalta sanotaan, että he eivät tervettä päivää näe koskaan.


Kipu on todella ikävä vieras. Se passivoi ja aiheuttaa ylimääräistä stressiä. Pahimmillaan se vie yöunet ja tällöin negatiivinen kierre on valmis. Mitä kannattaa tehdä kun kipu ottaa vallan?

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme asiakkaamme pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta he voivat keskittyä siihen, mitä eniten rakastavat.