Sarjakortit – sijoita hyvinvointiisi ja säästä.

Päivitimme sarjakorttien hinnat. Tarjoamme toukokuun ajan kaikki sarjakortit TASARAHALLA!

Kun elämän kiireet painavat päälle, oma hyvinvointi voi helposti jäädä taka-alalle. Me HE FYSIOSSA haluamme tarjoata tähän erinomaisen ratkaisun:

Sarjakortit, jotka mahdollistavat sekä puhtaan taloudellisen säästön että mahdollisuuden pitää omasta hyvinvoinnista säännöllisesti huolta.

Mitä sarjakortit sisältävät?

HE FYSIO:n sarjakortit ovat saatavilla viiden ja kymmenen kerran paketteina niin hierontaan kuin monipuolisiin kuntoutuspalveluihin. Kuntoutuspalveluista voit valita osteopaatin, fysioterapeutin tai jalkaterapeutin palvelut – tai yhdistellä niitä oman tarpeesi mukaan.

Tämä joustavuus tarkoittaa, että voit räätälöidä palvelut juuri sinun kehosi vaatimuksiin sopivaksi.

Taloudelliset hyödyt

Sarjakortin ostaminen on taloudellisesti järkevä päätös. Yksittäisiin käynteihin verrattuna sarjakortti tarjoaa merkittäviä säästöjä, jolloin kunkin hoitokerran hinta alenee. Tämä tekee säännöllisestä hoitoon panostamisesta taloudellisesti helpompaa ja houkuttelevampaa.

5-kerran sarjakortit tarjoavat 5%:n alennuksen ja 10-kerran kortit 10% alennuksen normihintoihin verrattuna.

Sitoutuminen hyvinvointiin

Säännöllisyys on avainasemassa kehon ja mielen hyvinvoinnissa. Sarjakortti on oiva tapa sitoutua itsestäsi huolehtimiseen pitkällä tähtäimellä. Se on kuin sopimus itsesi kanssa pitää huolta omasta terveydestäsi säännöllisesti. Kun käynnit on etukäteen hankittu, kynnys lähteä hoitoon madaltuu, ja aikataulutuskin helpottuu.

Miten sarjakortin hankinta onnistuu?

Sarjakortin hankkiminen on tehty erittäin helpoksi. Voit tilata kortin kätevästi netistä klikkaamalla oheista painiketta tai voit toki ostaa kortin suoraan HE FYSIO:n toimipisteeltä.

Kun tilaus on onnistunut, liitämme vuoden voimassa olevan sarjakortin suoraan asiakastiliisi ja lähetämme kortin tiedot myös sähköpostiin.

Sarjakortti ei ole henkilökohtainen. Voit antaa sen vaikka puolisollesi tai lapsellesi käytettäväksi.

Maksutapoina hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, ePassin, Smartumin ja Edenredin hierontasaldot sekä Klarnan joustavat maksuvaihtoehdot. Klarna tarjoaa 30 päivää korotonta maksuaikaa laskulla, tai voit halutessasi jakaa maksun useampaan kuukausierään.

Kuten huomaat, on sarjakortin hankkiminen paitsi joustavaa myös taloudellisesti vaivatonta.

Investoimalla sarjakorttiin et ainoastaan säästä rahaa, vaan myös investoit omaan hyvinvointiisi pitkäjänteisesti. Me HE FYSIOLLA haluamme olla mukana tukemassa matkaasi kohti terveempää elämää.

HALUATKO KÄYDÄ HIERONNASSA TAI KUNTOUTUKSESSA NORMAALIA EDULLISEMMIN? TILAA ITSELLESI SARJAKORTTI!

Normaalisti 5-kerran korteissa on 5% ja 10-kerran korteissa 10% alennus.

Nyt toukokuussa MYYMME KAIKKI HIERONTASARJAKORTIT TASARAHALLA! Alehinnat näet alla olevassa taulukossa.

Alla 5- ja 10 -kerran sarjakorttien hinnat hierontaan ja kuntoutuspalveluihin. Kuntoutuspalveluihin kuuluvat ortopedinen osteopatia, fysioterapia ja jalkaterapia. Kuntoutuspalveluiden sarjakortilla voit hyöydyntää kaikki näitä palveluita.


Tilaa oma korttisi klikkaamalla oikealla olevaa painiketta. Pääset tämän jälkeen valitsemaan joko 5 - tai 10-kerran kortin.

Huom! Mobiililaitteella katsoessa käännä laite poikittain.

PALVELU
5 KERRAN KORTTI (-5%)
10 KERRAN KORTTI (-10%)
TILAA SARJAKORTTI
Hieronta 30min.

150€ (norm. 171 €)

300€ (norm. 324 €)

Hieronta 45min.

200€ (norm. 228 €)

400€ (norm. 432 €)

Hieronta 60min.

250€ (norm. 285 €)

500€ (norm. 540 €)

Hieronta 90min.

350€ (norm. 399 €)

700€ (norm. 756 €)

Kuntoutus (enint. 45min.)

285€ (norm. 309 €)

570€ (norm. 585 €)

Kuntoutus (enint. 60min.)

355€ (norm. 380 €)

710€ (norm. 720 €)

Kuntoutus (enint. 90min.)

490€ (norm. 523 €)

980€ (norm. 990 €)

Maksutavat, alennukset ja peruutusehdot:

Maksutavat: Käteinen, pankki- ja luottokortti tai laskutus (laskutuslisä 3€). Näiden lisäksi myös ePassin Hyvinvointipassi ja Flex, Smartum Hierontasaldo.

Alennukset: Opiskelijat ja eläkeläiset -10% (Vain hierontoihin. Ei sarjakortteihin, eikä fysioterapiaan tai osteopatiaan). Alennus normaalihinnoista. Alennus lasketaan kassalla ja lopullinen summa pyöristetään täysiksi euroiksi asiakkaan eduksi.

Peruutukset: Varatun ajan voi muuttaa/perua veloituksetta 24h ennen hierontaa suoraan ajanvarausjärjestelmän kautta. Myöhemmin tehdyistä muutoksista ja peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden hinnan. Huom! Emme ota peruutuksia vastaan sähköpostitse.

Yrityksille sopimushinnat, tiedustelut: 050 354 1952 | info@hefysio.fi

smartum
Edenred hieronta
Epassi

Ajankohtaista

TIEDOTE: Fysioterapeutit Kimmo Mononen ja Emma Jones vahvistavat Kampin toimipistettämme

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että fysioterapeutit Kimmo Mononen ja Emma Jones vahvistavat nyt Kampin toimipistettämme. Kimmo ja Emma ovat kokeneita fysioterapeutteja, jotka ovat omistautuneet potilaidensa hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.


Nyt pääset Kampin toimipisteellä fysioterapeutin vastaanotolle aiempaa selvästi paremmin! 

TOUKOKUUN TASARAHAKAMPANJA ON TÄÄLLÄ!

Kun elämän kiireet painavat päälle, oma hyvinvointi voi helposti jäädä taka-alalle. Me HE FYSIOSSA haluamme tarjoata tähän erinomaisen ratkaisun:


Sarjakortit, jotka mahdollistavat sekä puhtaan taloudellisen säästön että mahdollisuuden pitää omasta hyvinvoinnista säännöllisesti huolta.


Toukokuun ajan kaikki sarjakortit tarjolla TASARAHAHINTAAN! Lue lisää ja tilaa omasi!

Kevät aurinko herättää meissä monissa juoksuhalut...

Älä anna loukkaantumisen tai rasitusvammojen kuitenkaan pilata käynnistyvää juoksukautta.


Kevään juoksuinnostuksessa piilee vaaroja rasitusvammojen suhteen. Mikäli olet jaksanut juosta läpi talven ulkona tai juoksumatolla, lähtökohtasi ovat paremmat. Pitää kuitenkin muistaa, että asfaltin kovuus on eri luokkaa kuin juoksumaton, joten askelluksesta johtuvaa iskutuksen määrää tulee lisätä nousujohteisesti kesää kohti. Jos taas viimeiset juoksulenkkisi ovat viime syksyltä, niin näillä vinkeillä saatat pelastaa kehon rasitusvammoilta.

PYYDÄ TARJOUS TYÖYHTEISÖLLE TAI SEURALLE.

Haluatko tarjota seurasi jäsenistölle, joukkueelle, työyhteisölle tai muulle ryhmälle mahdollisuuden hyödyntää HE FYSION palveluita normaalia EDULLISEMMIN?

TÄYTÄ OHEINEN LOMAKE JA LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ.

Tässä tarjolla ehkä helpoin ja nopein tapa aloittaa matka kohti terveempää ja toimintakykyisempää kehoa.
HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme sinua pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä eniten rakastat.