Fysioterapiaopiskelija Eveliina Kotro suorittaa harjoitteluaan HE FYSIOSSA

Hyödynnä Eveliinan osaaminen ja edulliset oppilashinnat vielä loppu vuoden ajan!

Kolmannen vuoden fysioterapiaopiskelija Eveliina Kotro suorittaa harjoitteluaan HE FYSIOSSA loppuvuoden ajan.


Eveliina on erikoistunut erityisesti urheilijoiden ja aktiiviliikkujien vaivojen ennaltaehkäisyyn, kuntoutukseen sekä toimintakyvyn palauttamiseen ja parantamiseen.


Eveliinalla on vankka teoreettinen tausta fysioterapiassa, ja hän on hankkinut osaamista monipuolisesti opintojensa aikana. Hänen kiinnostuksensa urheilufysioterapiaan syveni omien kokemustensa kautta, erityisesti 11 vuoden jalkapallotaustastaan Tampereen Ilveksessä. Tämä antaa hänelle ainutlaatuisen näkökulman ja ymmärryksen urheiluvaivoista.


Vapaa-ajallaan Eveliina nauttii liikunnasta monipuolisesti. Hän käy säännöllisesti salilla ja osallistuu innokkaasti erilaisille ryhmäliikuntatunneille.


Lisäksi hän harrastaa lenkkeilyä, pyöräilyä ja hiihtoa, mikä tukee hänen omakohtaista intohimoaan terveelliseen elämäntapaan.


Eveliina tarjoaa harjoittelujaksonsa aikana HE FYSION asiakkaille erityisesti asiantuntemustaan urheilufysioterapiasta sekä kuntoutuksesta.


Eveliinan tavoitteena on tarjota laadukasta ja yksilöllistä fysioterapiaa asiakkaille sekä edistää heidän hyvinvointiaan ja suorituskykyään.


Löydät ohjeet ajanvarauksen tekemiseen Eveliinalle täältä


Jos kaipaat apua ajanvarauksen tekemisessä, soita 050 354 1952 tai lähetä spostia info@hefysio.fi.

EVELIINAN TARJOAMAT PALVELUT

Fysioterapia kartoitus- ja kuntoutuskäynti / 30€

Kartoituskäynnin aikana selvittämään kehossasi olevat mahdolliset lihaskireydet, toimintahäiriöt ja tasapainoerot.

Kartoituksen kautta opit ymmärtämään paremmin miten kehosi toimii ja miten voit parantaa sen toimintaa.

Kartoituksen päätteeksi saat itsellesi suosituksen kuntoutusohjelmasta, jolla virität ensi vuoden aikana kroppasi huippukuntoon.


Kartoitus sisältää:

  • Alkuhaastattelun
  • Ryhdin, liikkuvuuden ja kehon mahdollisten epätasapainotilojen kartoituksen
  • Suosituksen kuntoutusohjelmasta

Hinta 30€

Fysioterapeuttinen kartoitus + hyvinvointitestit 55€

Miltä kuulostaisi seuraavanlainen kuntokartoitus? (kesto 60min.)

  1. Fysioterapeuttinen kartoitus sisältää alkuhaastattelun, ryhdin, liikkuvuuden ja kehon mahdollisten epätasapainotilojen kartoituksen sekä suosituksen mahdollisesta kuntoutusohjelmasta
  2. Hyvinvointitesteihin sisältyy kehonkoostumusmittaus, maksimihapenotto (VO2max), puristusvoima ja verenpaine (kaikkia testejä ei ole pakko ottaa)
  3. Mittausten ja kartoituksen tuloksena saat itsellesi suosituksia oman hyvinvoinnin ja toimintakyvyn kehittämiseksi. Tarpeen vaatiessa suositukset myös osteopaatin, fysioterapeutin, jalkaterapeutin tai hierojan luona poikkeamiseen etuhintaan.


Hinta 55€ / koko setti

Katso miten kehonkoostumusmittaus tehdään!

Tiedätkö mikä on rasvaprosenttisi? Tai lihasmassasi määrä? Mitä jos tulevan vuoden tavoitteena olisikin lihasmassan lisääminen, eikä pelkästään vaa'an lukeman seuraaminen?

Kehonkoostumusmittaus tehdään BodyMetrix™ ultraäänilaitteella. Mittaus on luotettavampi ja toistettavampi kuin perinteiset kehon sähkönjohtavuuteen perustuvat mittalaitteet. Suosittelemme, että teetät kehonkoostumusmittauksen meillä kevään aikana vähintäänkin kahteen kertaan. Näin voit seurata omaa kehittymistäsi!

NÄIN VARAAT AJAN EVELIINALLE

Eveliina ottaa vastaan HE FYSION Kampin ja Hämeentien toimipisteissä.

Valitse alla olevista painikkeista suosimasi toimipisteen osalta se palvelu, johon haluat ajan varata ja pääset näkemään Eveliinan seuraaavat vapaat ajat.

Jos et vielä tiedä mikä palvelu on sinulle sopivin, voit myös varata ajan maksuttomaan etäkonsultaatioon. Näin varmistat, että saat heti itsellesi parhaan mahdollisen avun!

VARAA MAKSUTON ETÄKONSULTAATIO

Etäkonsultaation aikana käymme läpi tämän hetkisen tilanteesi, taustasi sekä tavoitteesi.

Konsultaation päätteeksi saat suosituksen hoitojakson tai valmennuksen (fysiikkavalmennus/personal training) aloituksesta. Samalla voimme varata sinulle jo ensimmäisen ajan.

Ajankohtaista

Opi hieromaan -parihierontakoulutus vie käsityksesi hieronnasta täysin uudelle tasolle

Terveutuloa matkalle, joka vie käsityksesi hieronnasta täysin uudelle tasolle!


Haluatko oppia hieromaan paremmin?


Haluaisitko yllättää kumppanisi tai läheisesi tarjoamalla heille rentouttavan hieronnan, joka tuntuu ammattilaisen käsialalta?


Opi hieromaan - intensiivikoulutus (2h) tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia hieronnan perusteita ja kehittää taitojasi yhdessä kumppanisi kanssa.

BLACK FRIDAY 2023

Black Friday voi olla myös jotain aivan muuta kuin taulutelevision metsästystä. Black Friday voi nimittäin olla ainutlaatuinen tilaisuus sijoittaa omaan hyvinvointiin.


Mitä jos tänä vuonna hankkisit Black Fridayn huipputarjouksista sarjakortin hierontoihin? Fysioterapeutin tai osteopaatin kartoitus- ja hoitokäynneille? Tai jotain muuta?

HE FYSION Energiaa elämään 366 mahdollisuutta -seinäkalenteri auttaa sinua tekemään ensi vuodesta parhaan koskaan

Energiaa elämään - 366 mahdollisuutta -kalenteri sitouttaa sinut oman hyvinvointisi parantamiseen koko vuodeksi!


Kalenterin jokainen kuukausi on pyhitetty tietylle teemalle. Samalla jokainen päivä sisältää pienen hyvinvointia tukevan tehtävän >> Mieti millaisia tuloksia 366 minimalistisen pientä tekoa oman hyvinvoinnin tueksi saa aikaan kokonaisen vuoden aikana!

HE FYSIO on vuodesta 2010 toiminut, luotettava kuntoutus-, hieronta- ja fysiikkavalmennuspalveluiden tarjoaja. Autamme asiakkaamme pääsemään eroon turhista kiputiloista ja parantamaan yleistä terveyttään – jotta he voivat keskittyä siihen, mitä eniten rakastavat.