Tyäsuhde-etujen karmaiseva kohtalo

Mitä tapahtuu erääntyneelle työsuhde-edulle?

Jos et jaksa lukea koko tarinaa, vaan haluat vielä kiireesti hyödyntää erääntyvän työsuhde-etusi oman hyvinvointisi edistämiseksi, siirry suoraan sivun alaosaan. Löydät täältä tarkat ohjeet, miten saat työsuhde-edullesi parhaan mahdollisen arvon. 

Sitten itse työsuhde-edun kohtaloon...

Vuosi vaihtuu taas pian. Suomessa erääntyy vajaan kuukauden kuluttua miljoonien eurojen edestä työnantajien työntekijöilleen tarjoamia etuja. 

Mitä näille tapahtuu ja kuka tästä hyötyy? 

Tällä hetkellä etujen erääntymisestä ei hyödy kukaan. Etujen välittäjät palauttavat erääntyneet varat työnantajille. Osa työnantajista siirtää ne tulevan vuoden etuihin. Osa taas pohtii voisiko tämä olla merkki sille, että tulevaisuudessa etuihin budjetoituja varoja voisi mukavasti leikata!

(Tätähän me emme halua, joten jos sinulla tai työkaverillasi on vielä etuja erääntymässä, käykää siirtämässä ne pikaisesti HE FYSION hellään huomaan ja saatte itsellenne 12 kuukautta lisää aikaa etujen käyttämiseen >> OHJEET TÄÄLLÄ) 

Vuosia sitten tästä erääntymisestä hyötyivät merkittävästi etujen välittäjät. Jokainen käyttämätön liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- tai lounasseteli oli nimittäin maksettu etukäteen ja käyttämättömät setelit tarkoittivat melkein 100%:sta katetta alan yrityksille. 

Tästä on onneksi päästy eroon digitalisaation myötä ja nykyään on myös välittäjien etu, että varat käytetään mahdollisimman tehokkaasti. 

Tämä näkyy meidän palveluntuottajien sähköpostilaatikoissa hyvin aktiivisena markkinointina jokaisen etuja välittävän tahon toimesta:

"Muistakaa viestittää asiakkaillenne, että käyttävät heille tarjotut edut ennen kuin ne erääntyvät!" 

Ja hyvä näin. Nämä edut on kuitenkin tarkoitettu kaikkien eduksi:

  • Sinä työntekijänä saat merkittävän edun oman hyvinvointisi ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.
  • Työnantajan tavoitteena on sitouttaa sinut työntekijänä ja auttaa sinua olemaan tuottavampi töissä.
  • Välittäjät tekevät etujen hallinnoimisen helpoksi ja selkeyttävät mm. verottajan suuntaan tehtävää raportointia.
  • Me palveluntuottajat saamme itsellemme lisää asiakkaita, jotka myös käyttävät meidän tarjoamia palveluita aiempaa enemmän.

Kaikki osapuolet siis hyötyvät. 

Kun asiaa ajattelee tarkemmin, tuntuu erittäin hölmöltä että näitä etuja tosiaan jätetään käyttämättä miljoonien eurojen edestä! Ja vielä hullummalta kuulostaa se, että jotkut työntekijät ovat jättäneet nämä edut käyttämättä, koska eivät halua tehdä vapaaehtoisesti mitään mitä heidän työnantajansa heille tarjoavat!

Toivottavasti sinä olet huolehtinut, että edut on täysimääräisesti jo hyödynnetty? Jos et vielä ole tätä tehnyt, löydät alta yksinkertaiset ohjeet saldojen parhaalle mahdolliselle hyödyntämiselle.

Olemme yrittäneet tehdä kaikkemme, jotta edun siirtäminen meille on helppoa ja että meiltä vastineeksi saamasi arvokortti tarjoaa sinulle huikeita hyvinvoinnin tunteita!

ANNA ERÄÄNTYMISVAARASSA

OLEVALLE SALDOLLE UUSI ELÄMÄ!

Kun siirrät käytössäsi olevan saldon HE FYSION arvokorttiin saat:

  1. Kortin voimassa olon ajaksi kaikki HE FYSION palvelut vuoden 2022 hinnaston mukaan (hinnat päivittyvät 1.1.2023)
  2. Erääntymisvaarassa olevalle saldolle 12 kuukautta lisää käyttöaikaa >> HE FYSION Arvokortti on voimassa 12kk luomispäivästä laskien
  3. Parhaat mahdolliset palvelut oman hyvinvointisi tueksi >> Hieronnat, fysioterapian, osteopatian, jalkaterapian, fysiikkavalmennuksen ja PT-palvelun!

Käynnistä saldojen pelastaminen klikkaamalla alla painiketta!

VALJASTA TYÖSUHDE-ETUSI HYÖTYKÄYTTÖÖN!

AVAA YHTEYDENOTTOLOMAKE JA KÄYNNISTÄ SALDOJEN PELASTUS

VALJASTA TYÖSUHDE-ETUSI HYÖTYKÄYTTÖÖN!

Täytä oheinen lomake ja klikkaa Lähetä. Olemme sinuun yhteydessä ja annamme lisäohjeet saldon siirtämisessä HE FYSION arvokortiksi.


ps. Jos tiedät, että aviomiehellä /-vaimolla /lapsilla /työkaverilla on saldoa haihtumassa, patista heidätkin hoitamaan asia omalta kohdaltaan kuntoon nyt heti :-)

Ajankohtaista

Ville Ahonen vahvistamaan HE FYSION kasvavaa tiimiä!

Iloiset ilmoitukset tiimin kasvamisesta jatkuvat. Ville Ahonen on aloittanut HE FYSION tiimissä uutena hierojana ja ottaa vastaan asiakkaita Vallilan ja Kallion toimipisteillä.

Noomi Mattila mukaan täydentämään HE FYSION kasvavaa tiimiä!

Iloksemme saamme ilmoittaa, että HE FYSION ammattilaisten tiimi on kasvanut jälleen yhdellä loistavalla hierojalla, kun Noomi Mattila aloitti tänään maanantaina työt Vallilan ja Kampin toimipisteillä.

Ystävänpäivä 14.2.

Tiistaina juhlitaan jälleen ystäviä. Ystäviä joita ilman elämämme olisi paljon köyhempää, surullisempaa ja tylsempää.


Ystävänpäivä on täydellinen tilaisuus osoittaa rakkautta ja kiitollisuutta ystävälle, joka on aina tukenasi.


HE FYSIO tarjoaa sinulle mukavan kokoelman ystävänpäivälahjoja, jotka ovat täynnä lämpöä ja rakkautta.